Monia70 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Zdjęcia i psiątka są suuuuuuper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :evil_lol: :multi: Szkoda, że nie mieszkam bliżej :cool1: was, też bym się dołączyła ze swoimi sztukami ;) . Urzekł mnie jamniorek :loveu: ;) Quote
vikikir Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ewa z zg - dziekujemy serdecznie za zdjatka!!!:lol: Monia a moze jednak znajdziesz chwilke i wpadniesz do nas na spacerrrro:diabloti: niedlugo zdjatka z piatkowego spacerku:evil_lol: tylko przekaze plytke naszemu ekspertowi informatycznemu Ewie:p Quote
Edzina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Gdzie byliscie na tym spacerze?? Na Ochli? Raaany. Jakby Maks zobaczyl tyyle wody to bylby caly szczesliwy. :grins: Quote
ewa_z_zg Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Nie ociągać się czytelniczki i czytelnicy, tylko dalej z nami na spacerki!!!! Piątki zawsze aktualne, niezależnie od pogody! :) Quote
ewa_z_zg Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ach! Jeszcze pomoc w dodawaniu zdjęć! Ja zawsze chętnie pomogę, ale jakby ktoś chciał skorzystać, odsyłam do zaprzyjaźnionego forum, gdzie jest fajna instrukcja z poglądowymi zdjęciami: http://www.volvoforum.pl/topics12/pomoc-przy-dodawaniu-zdjec-vt88.htm Zalecam się zalogować na stronie, bo potem wrzucając fotki, tworzy się super album. można wysyłać znajomym link do całego albumu i jest fajnie! :) Zalecam zmniejszać zdjęcia przed zawieszeniem, bo te duże długo wchodzą. Jak wyskoczy błąd, cofnijcie i jeszcze raz ponówcie próbę. W razie problemów- służę pomocą. A ja marzę o stronce internetowej, ale ambitna jestem i chciałabym sama założyć... a nie umiem... :( Powodzenia!!!! Quote
vikikir Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 jaaaa Ewa te fotki sa bomba:cool1: i nasze "dżakuzi" doskonale sfotografowane:evil_lol: Edzina jezdzimy z psiakami gdzie popadnie a teraz jak jest coraz cieplej to tym bardziej staramy sie o wode w poblizu. Quote
Edzina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No ale czemu akurat piatki? Ja tez chce! :placz: Quote
Monia70 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No ja wiem , ze piatki aktualne , ale moje 54 km do was ....:razz: :razz: ;) Quote
wiewioora Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 kurde nooo :( a mnie nei było ;/ i prawdopodobnie w tym tygodniu tez nie bede miala jak :( ajj ta szkola : ale jeszcze sie zobaczy :D Quote
vikikir Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 i tak: 1. Edzina: piatki poniewaz jakos tak wyszlo i wiekszosci pasowalo:cool1: ale jak nie pasuje to przeciez na telefon mozemy sie jakos tez w inny dzien umowic trzeba tylko dac znac:p 2. Monia: aj tam te 54...;) to w koncu tylko 54;) 3. Wiewoooor: staraj sie dotrzec bo teskno mi za dzeckiem:loveu: ach no i mnie tym razem w piateczek chyba nie bedzie:placz: i tak chyba raczej na pewno:-( Quote
wiewioora Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 uu czyżby wawa ?? ojj viki :p ale spoko dziecko rośnie to jak go zobaczysz to nie poznasz normalnie :) a fotki są boooskie :) Quote
vikikir Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 uh.. niom i jednak mnie nie bedzie:roll: jede do wawy:angryy: zycze udanego spacerku!!! mam nadzieje ze do przyszlego piatku lub moze jakos w tygodniu nadrobimy straty:lol: Quote
vikikir Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 aha no i oczywiscie zainteresowanych zapraszamy na 17 kolo amfiteatru!!! zycze udanego spacerkowania:cool1: !!! Quote
ewa_z_zg Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 A my dziś nie mogliśmy :( Praca, praca.... Pewnie Wam fajnie było w lesie, co? Quote
vikikir Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Wy wstreciuchy!!!:talker: chcialam Wam zrobic niespodzianke bo jednak nie pojechalam do wawy, przychodze na spotkanko a tu.... pusto!!!:2gunfire: ja Wam dam:mad: w przyszly piatek na bacznosc sie wszyscy melduja!!!:x i bez gadania!;) nie bylo dzis starej ekipy ale za to mamy nowego rekruta:p:sweetCyb: witamy:cool1: Quote
woodybear Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :cool3: Zgadza się, nawet udało mi się zrobić parę fotek, co prawda robione komórką więc średnie ale coś jest :diabloti:: I było fajnie, a miałem nadzieję na 30 piesków na raz :mad: Quote
wiewioora Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Spokojnie spokojnie ;D może za tydzień ( o ile mi coś nie wyskoczy znowu ;() wpadnę z 2 czubkami moimi :) Quote
Dina2 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ja przepraszam, że nie na temat, bardzo Was proszę jezeli można o głos na Stowarzyszenie Inicjatywa Dla Zwierząt, które działa w ZG. Jeżeli uda się zmobilizować jak najwięcej ludzi, wtedy mamy szansę wygrać. http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4135 bardzo dziękuję Trzeba się zarejestrować poczekać na maila aktywującego i zagłosować - głosowanie do końca kwietnia. Uwaga: 1.Kazdy uzytkownik ma prawo oddania 1 glosu. 2. Z jednego komputera (1 adresu IP) moze zostac oddany tylko 1 glos. Do wygrania karma za ponad 1000zł i inne psio kocie specyfiki z oferty sklepu. O nas: http://idz.zgora.pl/main.php?l=pl&p=o Quote
vikikir Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 i co tam moi kochani, przyszykowujecie sie do piateczku:razz: Quote
Edzina Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Czy nikt nie moze przed poludniem tak wyjatkowo? Quote
wiewioora Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ja w piątek nie dam rady ;( na 17 mam spotkanie do bierzmowania + próba czyli koło 21 będę w domku;( Quote
vikikir Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ech no.. nie bedzie doga i jamnolka i jack russel terrierka:roll: strasznie szkoda:roll: ale w kazdym razie 17 amfiteatr:diabloti: Quote
vikikir Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 rety co za upal...:shock: Edzikno niestety jezeli chodzi o piatki to watpie zeby komus sie udalo do poludnia bo pewnie wszyscy w pracy.:user: ale co do weekendu to daj znac (procz tego) bo pewnie da sie cos zrobic:Dog_run: Quote
Recommended Posts