Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Zdjęcia i psiątka są suuuuuuper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :evil_lol: :multi:
Szkoda, że nie mieszkam bliżej :cool1: was, też bym się dołączyła ze swoimi sztukami ;) .
Urzekł mnie jamniorek :loveu: ;)

Posted

Ewa z zg - dziekujemy serdecznie za zdjatka!!!:lol: Monia a moze jednak znajdziesz chwilke i wpadniesz do nas na spacerrrro:diabloti: niedlugo zdjatka z piatkowego spacerku:evil_lol: tylko przekaze plytke naszemu ekspertowi informatycznemu Ewie:p

Posted

Ach! Jeszcze pomoc w dodawaniu zdjęć! Ja zawsze chętnie pomogę, ale jakby ktoś chciał skorzystać, odsyłam do zaprzyjaźnionego forum, gdzie jest fajna instrukcja z poglądowymi zdjęciami:

http://www.volvoforum.pl/topics12/pomoc-przy-dodawaniu-zdjec-vt88.htm

Zalecam się zalogować na stronie, bo potem wrzucając fotki, tworzy się super album. można wysyłać znajomym link do całego albumu i jest fajnie! :)

Zalecam zmniejszać zdjęcia przed zawieszeniem, bo te duże długo wchodzą.
Jak wyskoczy błąd, cofnijcie i jeszcze raz ponówcie próbę.
W razie problemów- służę pomocą.

A ja marzę o stronce internetowej, ale ambitna jestem i chciałabym sama założyć... a nie umiem... :(

Powodzenia!!!!

Posted

jaaaa Ewa te fotki sa bomba:cool1: i nasze "dżakuzi" doskonale sfotografowane:evil_lol: Edzina jezdzimy z psiakami gdzie popadnie a teraz jak jest coraz cieplej to tym bardziej staramy sie o wode w poblizu.

Posted

i tak:
1. Edzina: piatki poniewaz jakos tak wyszlo i wiekszosci pasowalo:cool1: ale jak nie pasuje to przeciez na telefon mozemy sie jakos tez w inny dzien umowic trzeba tylko dac znac:p
2. Monia: aj tam te 54...;) to w koncu tylko 54;)
3. Wiewoooor: staraj sie dotrzec bo teskno mi za dzeckiem:loveu:

ach no i mnie tym razem w piateczek chyba nie bedzie:placz: i tak chyba raczej na pewno:-(

Posted

uh.. niom i jednak mnie nie bedzie:roll: jede do wawy:angryy: zycze udanego spacerku!!! mam nadzieje ze do przyszlego piatku lub moze jakos w tygodniu nadrobimy straty:lol:

Posted

Wy wstreciuchy!!!:talker: chcialam Wam zrobic niespodzianke bo jednak nie pojechalam do wawy, przychodze na spotkanko a tu.... pusto!!!:2gunfire: ja Wam dam:mad: w przyszly piatek na bacznosc sie wszyscy melduja!!!:x i bez gadania!;) nie bylo dzis starej ekipy ale za to mamy nowego rekruta:p:sweetCyb: witamy:cool1:

Posted

:cool3: Zgadza się, nawet udało mi się zrobić parę fotek, co prawda robione komórką więc średnie ale coś jest :diabloti::

I było fajnie, a miałem nadzieję na 30 piesków na raz :mad:

Posted

Ja przepraszam, że nie na temat, bardzo Was proszę jezeli można o głos na Stowarzyszenie Inicjatywa Dla Zwierząt, które działa w ZG. Jeżeli uda się zmobilizować jak najwięcej ludzi, wtedy mamy szansę wygrać. http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4135 bardzo dziękuję

Trzeba się zarejestrować poczekać na maila aktywującego i zagłosować - głosowanie do końca kwietnia.
Uwaga: 1.Kazdy uzytkownik ma prawo oddania 1 glosu.
2. Z jednego komputera (1 adresu IP) moze zostac oddany tylko 1 glos.
Do wygrania karma za ponad 1000zł i inne psio kocie specyfiki z oferty sklepu.
O nas:
http://idz.zgora.pl/main.php?l=pl&p=o

Posted

rety co za upal...:shock: Edzikno niestety jezeli chodzi o piatki to watpie zeby komus sie udalo do poludnia bo pewnie wszyscy w pracy.:user: ale co do weekendu to daj znac (procz tego) bo pewnie da sie cos zrobic:Dog_run: