Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaaa powiekszamy sie:multi: hu hu:cool3: jutro bedzie tez Kiarka (belg) i Muszka (mieszaniec z bossskimi uchami;)) wiec poki co doliczylam sie nas jak dobrze pojdzie jakies okolo 12 psiakow :diabloti: do zobaczenia!!! A Piasia (Wiewioooora) bierz obydwa!!!:mad:

Posted

bylo superowo:p rety juz nie moge sie doczekac nastepnego regulaminowego spacerku w przyszly piatek:cool3: jezeli cos w trakcie wyskoczy czyli jakis pomysl i brak mojego auta nie sknoci go to jestesmy w kontakcie:p poki co do przyszlego piatku:p jeszcze raz dzieki:lol:

P.S.
jezeli ktos mialby znalby kogos kto chcialby psiaka znajde to dawajcie znac!

Posted

hihih fotki moze niewyrazne ale na pewno obrazuja ze niezle sie bawimy z taka banda potfffforow:evil_lol: Ewus nie przejmuj sie! nawet nie wiesz ile krwi napsuly mi takie fotki:p te psiury sa za szybkie:mad: moze jak w przyszly pt bedzie ladna pogoda to pojedziemy na ochle na to pole to ja tez bym wziela aparat i postaramy sie co nieco porobic:p

Posted

a w piateczek pojade z Beatka na seminarium:multi: oczywiscie ona jest wykladowca:p a Ty wiewior zmien ten awatarek bo niedlugo zaczne calowac monitor:eviltong:

Posted

halowki nie wiem co z nimi.. na pewno sa ale maciek mowil ze chyba nie jedzie. i dobrze. chociaz Rudi juz jest faszerowany suplementami roznorakimi wiec w sumie moglby:p a co do czwarteczku to sluchajcie to proponuje na np yyyy... np moze kolo 17? a w piateczek obejdziecie sie beze mnie:p

Posted

bylo fajosko:) pogoda sie nie spisala ale ja i tak zadowolona:p tylko adhd znow mi wstydu narobilo:angryy: ehhh no licze na to ze jeszcze mloda wiec jeszcze zmadrzeje:cool1: bo jak nieeee:mad:

Posted

No fajnie fajnie :p bo to nie was przetrącał czały czas mój pies :p ja nie wiem on chyba moich nóg nie widzi ^^ nie no zartuje ale było świetnie chociaż pogoda kulawa :)

Posted

jaaaaa dzis mialam spac do poludnia a tu budze sie rano iiiii.... jaka ladna pogoda!!!:multi: jezeli jutro rano sie obudze i bedzie tak samo to jedziemy nad bajoro!!!:cool1: nie ma wyjscia:p

Posted

no tak.. taka bylam zafascynowana pogoda ze zapomnialam ze wyjezdzam i wracam dopiero we wtorek:roll: strasznie sie ciesze:angryy: wiec analogicznie niestety ale bajorka jutro nie bedzie:placz: ale moze w piateczek:razz: a niedlugo wstawie zdjatka z dzisiejszego spacerrro:p pozdrowionka!!!:lol: