vikikir Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 moj dobek nadal kontuzjowany:roll: i nie polepsza sie w takim tepie jak myslalam ze bedzie... Quote
vikikir Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 nie nie smaruje bo nie chce jej tego rozmiekczac. rety nie bylam juz 5 dni przez to na spacerze... to jak wiecznosc! tym bardzej ze adhd juz mi dom demoluje jak tylko moze. moze jej zapodam jakies relanium na uspokojenie;) zartuje oczywiscie:) niom mam nadzieje ze do regulaminowego piatkowego spacerku bedzie w miare na tyle dobrze co bym dolaczyla:) jedyne czego ie obawiam to to ze poszaleje i znow sie to rozwali i kolejne moze i 2 tyg tylko siusiu i dom:roll: w kazdym razie mam nadzieje ze bedzie dobrze i bedziemy w komplecie:p jutro pewnie jakos jeszcze sie oglasimy dokladnie co do godzinki choc podejrzewam ze standartowo okolice 17:) Quote
wiewioora Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ja mam od jutra wolne:p moge spacerować nawet od 15 :p Quote
wiewioora Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pogoda coraz ładniejsza to może spacery troche dłuższe i w większym gronie?? Zapraszamy dojezdnych :p prawdopodobnie na piątek :0 o ile dobek wyzdrowieje :) Quote
vikikir Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 bez dobka tez dacie rade:p a poza tym chyba bez wzgledu na stan lapy pojde bo ta oferma nie daje nikomu zyc:shake: Quote
wiewioora Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 heheh :) zawsze można łapke zabandażować albo ofoliować na spacerek :D coś wymyślimy :D:D Quote
ewa_z_zg Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witam! Dziękujemy za zaproszemie smsowe na spacer. Na pewno przybędziemy, może zabierzemy ze sobą jeszcze jakieś "ogony". Pozdrawiamy! Ewa i Marcin z Kosmą (golden) Quote
vikikir Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No witamy Goldenka:multi: Ciesze sie bardzo ze dolaczyliscie:p tak wiec jutro o 17 spotykamy sie na parkingu kolo amfiteatru. poki co bede ja i moje 2 potfffffory czyli dobermanka i labladorka, bedzie Piasia (Wiewioora) z cudnym dogiem i jamniczkiem oraz Tag z dwoma rudziaskami wiec serdecznie zapraszamy bo banda wspaniala nas sie zebrala:cool3: do zobaczenia!:p P.S. czy ma moze ktos z Was takie buciki dla psa? bo cos czuje ze bede potrzebowala:roll: Quote
vikikir Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 bylo bosko:p 10 psiakow:lol: superowo!:p mam nadzieje ze do za tydzien:cool3: Quote
ewa_z_zg Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dzięki jeszcze raz za zaproszenie. Było super, piszemy się na następne! Ewa, Marcin, Kosma i Sonia Quote
wiewioora Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kurde zdjęcia fajne tylko światła za mało :) hehe ale nam te psy demoniczne wyszły :P Quote
vikikir Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 hihi i tak swietne:) tym bardziej ze coniektore psiaki jak sie dobiora z adhd to ciezko uchwycic:p ale jak bysmy moze pojechali w jakis dzionek tam za ochle w to miejsce to tam mozemy w dobra pogode poszalec z aparatami:evil_lol: pewnie sie jeszcze zgadamy:p Quote
vikikir Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 hmmm no gdybym nie byla analfabeta informatycznym i potrafila zmniejszyc i wstawic zdjatka to byscie zobaczyli jak tam w tym iejscu jest fajnie:) Quote
wiewioora Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Teraz w piątek bodajże o ile plany się nie zmienią ok 17 również :) Gdyby coś się zminiło to albo ja albo Viki napisze ;) Quote
wiewioora Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 hehe to ją kuruj teraz chociaż z ADHD będzie problem :( Quote
wiewioora Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ja z moimi chłopakami Viki z ADHD i Grubą :) Ewa i Marcin z Kosmą , Agatka z Jack Russelem :) i druga Agatka z Rudzielcami :) Ktoś jeszcze?? Piątek 17.00 +/- 10 minut :) parking pod amfiteatrem :) Quote
vikikir Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 hej hej:) jutro spacerek na 17:30. czyli pol godzinki pozniej zeby Agatka z Barsulka zdazyly:) do zobaczenia jutro pod amfiteatrem o 17:30!:p Quote
ewa_z_zg Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Fajnie, my też przyjdziemy! Wezmę aparat, choć szybko robi się ciemno i fotki nie wychodzą najlepsze... (albo ze mnie d... nie fotograf)... :lol: Do zobaczenia! Ewa i sfora Quote
Recommended Posts