Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie nie smaruje bo nie chce jej tego rozmiekczac. rety nie bylam juz 5 dni przez to na spacerze... to jak wiecznosc! tym bardzej ze adhd juz mi dom demoluje jak tylko moze. moze jej zapodam jakies relanium na uspokojenie;) zartuje oczywiscie:) niom mam nadzieje ze do regulaminowego piatkowego spacerku bedzie w miare na tyle dobrze co bym dolaczyla:) jedyne czego ie obawiam to to ze poszaleje i znow sie to rozwali i kolejne moze i 2 tyg tylko siusiu i dom:roll: w kazdym razie mam nadzieje ze bedzie dobrze i bedziemy w komplecie:p jutro pewnie jakos jeszcze sie oglasimy dokladnie co do godzinki choc podejrzewam ze standartowo okolice 17:)

Posted

Witam! Dziękujemy za zaproszemie smsowe na spacer. Na pewno przybędziemy, może zabierzemy ze sobą jeszcze jakieś "ogony". Pozdrawiamy!
Ewa i Marcin z Kosmą (golden)

Posted

No witamy Goldenka:multi: Ciesze sie bardzo ze dolaczyliscie:p tak wiec jutro o 17 spotykamy sie na parkingu kolo amfiteatru. poki co bede ja i moje 2 potfffffory czyli dobermanka i labladorka, bedzie Piasia (Wiewioora) z cudnym dogiem i jamniczkiem oraz Tag z dwoma rudziaskami wiec serdecznie zapraszamy bo banda wspaniala nas sie zebrala:cool3: do zobaczenia!:p

P.S.
czy ma moze ktos z Was takie buciki dla psa? bo cos czuje ze bede potrzebowala:roll:

Posted

hihi i tak swietne:) tym bardziej ze coniektore psiaki jak sie dobiora z adhd to ciezko uchwycic:p ale jak bysmy moze pojechali w jakis dzionek tam za ochle w to miejsce to tam mozemy w dobra pogode poszalec z aparatami:evil_lol: pewnie sie jeszcze zgadamy:p

Posted

Ja z moimi chłopakami Viki z ADHD i Grubą :) Ewa i Marcin z Kosmą , Agatka z Jack Russelem :) i druga Agatka z Rudzielcami :) Ktoś jeszcze?? Piątek 17.00 +/- 10 minut :) parking pod amfiteatrem :)

Posted

Fajnie, my też przyjdziemy! Wezmę aparat, choć szybko robi się ciemno i fotki nie wychodzą najlepsze... (albo ze mnie d... nie fotograf)... :lol:
Do zobaczenia! Ewa i sfora