Piasia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Tak jasne dżentelmeni :p ale marzy mi sie taki spacerek w baaardzo dużym gronie :p żeby tylko było jasno i pogoda żeby dopisała to będę w raju :D Quote
Taq Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Mieszkam niedaleko amfiteatru, na spacer chcąc niechcąc wezmę dwa rudzielce- suczki. Ale szukać Was pociemku w nieznanej mi wcale Ochli nie za bardzo mi się uśmiecha :p Quote
Piasia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Spokojnie :P raczej nie szłoby nas znaleźć :p hehe :) Niech viki sie wypowie na temat miejsca spotkania bo jestem na nią zdana odnośnie transportu :p Quote
vikikir Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 nie no jezeli ochla to tylko (jak juz) po przywitaniu:) a tak mysle ze moze bysmy sie wszyscy spotkali wlasnie na tym parkingu kolo amfiteatru. ale bedzie nas banda:cool3: hu hu:evil_lol: mam nadzieje ze sie wszystkie polubia:roll: mysle ze kolo 17... jeszcze jutro ostatecznie dokladnie napisze na forum i jak ktos jeszcze bedzie chetny to zapraszamy:p Quote
vikikir Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 mam pomysl:evil_lol: poniewaz ja jutro musze wybyc poza zielonke i niestety nie wiem jak to wszystko wyjdzie to moze wstepnie umowmy sie ze spotykamy sie miedzy 17 a 18 na parkingu przy amfiteatrze ale jeszcze postaram sie dokladnie napisac tak kolo 16 (ale postaram sie oczywiscie w miare mozliwosci wczesniej) czy to bedzie 17 czy 18 (pewnie bedzie 17:30) niestety ale tez moze byc taka sytuacja ze ja nawet na ta godzine nie zdaze to z gory przepraszam ale niestety praca :roll: ale poki co jest taki plan jak napisalam i wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy:p Quote
vikikir Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 dzis o 17.15 wszystkich zainteresowanych zapraszamy na parking przy amfiteatrze:) idziemy na spacerrro:evil_lol: Quote
vikikir Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 aha, poki co ja bede z dobermanka i czarna labladorka, pewnie Piasia bedzie z cudnym czarnym dogiem i moze jamniczkiem:) Quote
vikikir Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 niom spacerek bardzo udany:evil_lol: zalujcie kto nie byl:p Quote
Piasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Taaak bardzo :) Tylko kolano mnie boli :p hehe nie ma to jak 2 psy pędzące na Ciebie xD Quote
Piasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dobra to kto się pisze na następny piątek tj . 2.03 ?? koło godziny 17.30- 18.00 na parkingu przy amfiteatrze :) ?? Bierzcie znajomych :p Quote
Pastela Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 cześć chętnie bym się z Wami wybrała, ale na razie mój pies jest świeżo po kastracji a ja ciężarówka :eviltong: (do zg mam ok. 30km, ale często tam zaglądam z psem). Stąd pytanie: ile trwają Wasze eskapady, bo nie wiem czy damy radę :oops: pozdr dla wszystkich ;) Quote
Piasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 W zależności od pogody :) Ostatnio po mrozie łaziłyśmy koło 1,5h :) Ale możemy się do Ciebie dopasować i wybrać lekką trasę na ok 1h :) Mam nadzieje że dasz rade :p Nie wiem jak teraz ze spacerkami bo Viki mi wybyła :p ale zawsze można się na weekend umówić :) Jakiego masz psiaka i skąd dokładnie jesteś?? Ja mam jamniorka lat 8/9 i doga 6 miesięcy :p Viki ma ADHD w postaci rocznej dobermanki i leniwca labradorke :p Quote
Pastela Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 hej, 1h czy 1.5 to nie problem :) tylko musi mu się wszystko ładnie wygoić, wiec na razie możemy pomarzyć o takim spacerku :cool1:. Haryś to 1,5 roczny sznaucer mini, ale od jamniorka będzie dużo większy, a duże psy ten mój bohater po prostu uwielbia :razz: jak dojdziemy do formy to się zgłoszę. pozdr Quote
Piasia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Oki Oki :D hehe moje pieski też będą zadodolone :D hehe jamnik woli większe a dog mniejsze xD tak im się poprzemieniało :D Quote
vikikir Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 juz jestem:p tez poki co glosuje za piatkiem choc na sobotke planuje wyjazd nad jeziorko:cool3: aj cos malo tu chetnych na te spacerki:roll: Pastelka zapraszamy:) ludziska zglaszac sie bo jeszcze troche a stracimy nadzieje na spacerro wieksza grupa:-( Quote
vikikir Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 hu hu :) jutro okolice mysle ze 17 spotkanko pod amfiteatrem:evil_lol: prognozujac bedzie nas okolo 6-7 psiakow:evil_lol: ale bedzie zabawa:cool3: a ktoz tu sie jeszcze ukrywa przed spacerkami:mad: jutro jeszcze pwenie rano potwierdze godzinke:) mam nadzieje ze do zobaczenia:p Quote
wiewioora Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nie wiem czy dam radę dotrzeć :( kurde coś mi jest nikt nie wie co i nie wiem czy mnie mama wypuści z domu <hehe> Ale postaram się koło 17 :) jak coś to dam znać jeszcze na kom :) A ta ogólnie wiewioora = piasia :) Quote
14ruda Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 O proszę jak sie temacik rozwinął:multi: .Zapomniałam tu zajrzeć:oops: .My w tygodniu chodzimy w inna strone na spacerniaki,zreszta ja i tak ze względu na prace :angryy: wyłaniam sie ok.19.Ale w weekendy jesteśmy w lesie za Amfiteatrem.Jutro ok. 15 idziemy w las z Demonkiem:loveu: .Jak ktoś ma ochote poznać zaganiające małe pieski 2 szurnięte ONki :cool1: to zapraszam jutro czy za tydzin:diabloti: Quote
wiewioora Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ooo witamy witamy :) my przeważnie w piątki za amfiteatr koło 17/18 chodzimy :) Quote
vikikir Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ty Wiewioora co sie przemienilas?:mad: jak ja juz sie przyzwyczailam na Piasia! witamy witamy ONKI:p wlasnie wlasnie zapomnialo sie o wlasnym temaciku, nieladnie:mad: ;) a juz zostal przejety:eviltong: :evil_lol: jest juz nas nawet sporo:razz: my tak ogolnie czesciej niz raz w tyg ale widze ze staje sie regola piatek okolice 17 a tak poza piatkiem umawiamy sie na tel:) Quote
14ruda Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Vikikir-my sie kiedyś spotkałysmy w lesie.Byłam z moim buraczakiem Aicha i moim kuzynem i Mucha.Śmialiśmy sie z Twojej bladorki,że tak sie z tyłu ciągnęła zawstydzona;)Pamiętasz?To jakos latem było. Quote
wiewioora Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 O viki nie ładnie nie ładnie do znajomości sie nie przyznawać :P hehehe zmieniłam się ponieważ iż z tego powodu że ... zapomniałam hasła :( Quote
vikikir Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 a wiesz co faktycznie!!!:p hihi czyli nic tylko na spacerki sie wybierac ale niestety ja chyba przez najblizsze kilka dni zbastuje bo ta moja oferma dobermanka jak bylysmy na spacerku z Wiewiooora i Tagiem to niezgola w cos wlazla i ma opuszke tak dosc solidnie rozcieta a znajac ja to jeden spacer i nie zagoi sie do za rok:roll: a z sama labladorka to minimalna przyjemnosc:) chyba wszyscy co ja znaja to wiedza o czym mowie:eviltong: mysle ze do nastepnego piatku czyli do regulaminowego spacerku powinna wydobrzec, uh mam nadzieje bo jak nie:mad: :evil_lol: Quote
wiewioora Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Czyli w piątek spacerek :D bardzo gut bo cały dzień mam wolny :D Quote
Recommended Posts