Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mieszkam niedaleko amfiteatru, na spacer chcąc niechcąc wezmę dwa rudzielce- suczki. Ale szukać Was pociemku w nieznanej mi wcale Ochli nie za bardzo mi się uśmiecha :p

Posted

nie no jezeli ochla to tylko (jak juz) po przywitaniu:) a tak mysle ze moze bysmy sie wszyscy spotkali wlasnie na tym parkingu kolo amfiteatru. ale bedzie nas banda:cool3: hu hu:evil_lol: mam nadzieje ze sie wszystkie polubia:roll: mysle ze kolo 17... jeszcze jutro ostatecznie dokladnie napisze na forum i jak ktos jeszcze bedzie chetny to zapraszamy:p

Posted

mam pomysl:evil_lol: poniewaz ja jutro musze wybyc poza zielonke i niestety nie wiem jak to wszystko wyjdzie to moze wstepnie umowmy sie ze spotykamy sie miedzy 17 a 18 na parkingu przy amfiteatrze ale jeszcze postaram sie dokladnie napisac tak kolo 16 (ale postaram sie oczywiscie w miare mozliwosci wczesniej) czy to bedzie 17 czy 18 (pewnie bedzie 17:30) niestety ale tez moze byc taka sytuacja ze ja nawet na ta godzine nie zdaze to z gory przepraszam ale niestety praca :roll: ale poki co jest taki plan jak napisalam i wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy:p

Posted

cześć chętnie bym się z Wami wybrała, ale na razie mój pies jest świeżo po kastracji a ja ciężarówka :eviltong: (do zg mam ok. 30km, ale często tam zaglądam z psem).
Stąd pytanie: ile trwają Wasze eskapady, bo nie wiem czy damy radę :oops:
pozdr dla wszystkich ;)

Posted

W zależności od pogody :) Ostatnio po mrozie łaziłyśmy koło 1,5h :) Ale możemy się do Ciebie dopasować i wybrać lekką trasę na ok 1h :) Mam nadzieje że dasz rade :p Nie wiem jak teraz ze spacerkami bo Viki mi wybyła :p ale zawsze można się na weekend umówić :)

Jakiego masz psiaka i skąd dokładnie jesteś??
Ja mam jamniorka lat 8/9 i doga 6 miesięcy :p Viki ma ADHD w postaci rocznej dobermanki i leniwca labradorke :p

Posted

hej, 1h czy 1.5 to nie problem :) tylko musi mu się wszystko ładnie wygoić, wiec na razie możemy pomarzyć o takim spacerku :cool1:.
Haryś to 1,5 roczny sznaucer mini, ale od jamniorka będzie dużo większy, a duże psy ten mój bohater po prostu uwielbia :razz: jak dojdziemy do formy to się zgłoszę.
pozdr

Posted

juz jestem:p tez poki co glosuje za piatkiem choc na sobotke planuje wyjazd nad jeziorko:cool3: aj cos malo tu chetnych na te spacerki:roll: Pastelka zapraszamy:) ludziska zglaszac sie bo jeszcze troche a stracimy nadzieje na spacerro wieksza grupa:-(

Posted

hu hu :) jutro okolice mysle ze 17 spotkanko pod amfiteatrem:evil_lol: prognozujac bedzie nas okolo 6-7 psiakow:evil_lol: ale bedzie zabawa:cool3: a ktoz tu sie jeszcze ukrywa przed spacerkami:mad: jutro jeszcze pwenie rano potwierdze godzinke:) mam nadzieje ze do zobaczenia:p

Posted

Nie wiem czy dam radę dotrzeć :( kurde coś mi jest nikt nie wie co i nie wiem czy mnie mama wypuści z domu <hehe>

Ale postaram się koło 17 :) jak coś to dam znać jeszcze na kom :)

A ta ogólnie wiewioora = piasia :)

Posted

O proszę jak sie temacik rozwinął:multi: .Zapomniałam tu zajrzeć:oops: .My w tygodniu chodzimy w inna strone na spacerniaki,zreszta ja i tak ze względu na prace :angryy: wyłaniam sie ok.19.Ale w weekendy jesteśmy w lesie za Amfiteatrem.Jutro ok. 15 idziemy w las z Demonkiem:loveu: .Jak ktoś ma ochote poznać zaganiające małe pieski 2 szurnięte ONki :cool1: to zapraszam jutro czy za tydzin:diabloti:

Posted

Ty Wiewioora co sie przemienilas?:mad: jak ja juz sie przyzwyczailam na Piasia! witamy witamy ONKI:p wlasnie wlasnie zapomnialo sie o wlasnym temaciku, nieladnie:mad: ;) a juz zostal przejety:eviltong: :evil_lol: jest juz nas nawet sporo:razz: my tak ogolnie czesciej niz raz w tyg ale widze ze staje sie regola piatek okolice 17 a tak poza piatkiem umawiamy sie na tel:)

Posted

Vikikir-my sie kiedyś spotkałysmy w lesie.Byłam z moim buraczakiem Aicha i moim kuzynem i Mucha.Śmialiśmy sie z Twojej bladorki,że tak sie z tyłu ciągnęła zawstydzona;)Pamiętasz?To jakos latem było.

Posted

a wiesz co faktycznie!!!:p hihi czyli nic tylko na spacerki sie wybierac ale niestety ja chyba przez najblizsze kilka dni zbastuje bo ta moja oferma dobermanka jak bylysmy na spacerku z Wiewiooora i Tagiem to niezgola w cos wlazla i ma opuszke tak dosc solidnie rozcieta a znajac ja to jeden spacer i nie zagoi sie do za rok:roll: a z sama labladorka to minimalna przyjemnosc:) chyba wszyscy co ja znaja to wiedza o czym mowie:eviltong: mysle ze do nastepnego piatku czyli do regulaminowego spacerku powinna wydobrzec, uh mam nadzieje bo jak nie:mad: :evil_lol: