Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem,że jest tu trochę osób z Zielonej Góry i okolic.:cool1:
Nie licząc Inicjatywy dla Zwierząt-ja,andre,dina2,kiara,gosia1.......to kto tu się jeszcze ukrywa?:mad:
Jest jeszcze Edzina i Misiaczek:lol:
Proszę się zgłaszać i idziemy w las z naszymi bestiami:razz:

• 3 weeks later...
  • Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
Posted

Piasiu czy ja dobrze zrozumialam? masz doga malego??? rety ale super! ja wlasnie planuje za jakies 2 latka kupno takiego malucha. jezeli masz ochote to chetnie wybiore sie na spacerrro z Toba i psiakami:) ja aktualnie mam dobermanke (niezmeczalne jednoroczne ADHD i labladorke móła;)) pozdrowionka!:)

Posted

Lisek to Taq ale może być Tako ;) . Chodzicie czasami w towarzystwie Demonka do lasu? Chętnie bym sie z Wami wybrała, Taq pewie jeszzce chętniej a na Holly nie ma co parzeć :razz:

Posted

A ja jestem zaaa !! hehe ostatni mi się podobał :p Konikowi też xD

Ludzie może następny weekend jakąś większą gromadą ?? Albo piątek bo w tygodniu to raczej nie dam rady :(

Posted

Ja chętnie się na spacerek wybiorę. A gdzie wam odpowiadałoby się spotkać? Mi pasuje weekend i w tygodniu od 16.30 bo do 16 pracuję

Posted

Mi to raczej Łikend bo się edukuję i mam korepetycje w tygodniu no chyba że piątek tak kolo 18 może jak Viki będzie pasować :p I tym razem biore 2 kundle :D

Posted

Misie pysie to moze poki co piatek tak okolice godziny.... moze 17. a jakie miejsce wybierzemy na spotkanie? oczywiscie to informacje wstepne a jeszcze w czwarteczek dokladnie i ostatecznie sie zmowimy:)

Posted

Saskja to moze jakis weekendzik? zg nie tak daleko a po co do wakacji zwlekac! :lol: a zawsze razniej nam bedzie:) Piasiu tak ochla jak najbardziej ale samo spotkanie to moze jakies miejsce w zg wymyslimy co by jak chetni by byli poza nami to zeby sie spotkac:) a pozniej mozna by ewentualnie gdzies podjechac:)

Posted

No Oko Oko tylko gdzie sie spotkac zeby ludzi nie przerazic taką ilością psów :p hehe Viki moge liczyć na transport w razie czego bo ja z 2 bede a to jedno to dzikie :p

Posted

Dla mnie nawet weekendzik to problem, bo w soboty pracuję. Niedziele wolne, kto wie, może kiedyś. Teraz póki co Grzanuś ma cieczkę, więc i tak się nie mogę umawiać na najbliższe tygodnie :-(

Posted

hihih Piasiu jasne ze tak chyba ze mi cos wyskoczy ale tym razem wezme busa:p a co do cieczek to poki co nie mam problemow bo prawie wszystkie to suki a jezeli chlopcy to tylko dzentelmeni:razz: (tzn maluszki ktore jeszcze nie wiedza co i jak:evil_lol: ) mysle ze niedziela tez moze byc! dla chcacego nic trudnego;)

Posted

:) weszlam z ciekawosci na Twoja stronke:) znam hodowle weimarow i wyzlow niemieckich duma kazana:) stare dzieje:) moze jednak jakis przyszly weekendzik dasz rade sie z nami wybrac:) fakt ze spacerki nie zajac ale mysle ze milo jest pospacerowac w towarzystwie:) zapraszamy:)