Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BeataDz napisał(a):
Irenko takie karniaczki lubię;). To kiedy umawiamy się na herbatkę i ciacha?

Daj mi cynk, kiedy będziesz mogła przyjechać. Ciachami się zajmę;)
Ciekawe, czy zdążysz dojechać, zanim je zjem:eviltong:

BeataDz napisał(a):
Dzięki paoiii, zaraz do niej napiszę

W tej sprawie też daj cynk;)
Mam jeszcze zapytanie o Vivę, kontakt przesłała dziewczyna która robiła ogłoszenia.
Viva grzeję pupę ;)w domku, to może zaproponuję innego pieska?
Tylko którego?

Posted

irenaka napisał(a):
Daj mi cynk, kiedy będziesz mogła przyjechać. Ciachami się zajmę;)
Ciekawe, czy zdążysz dojechać, zanim je zjem:eviltong:

W tej sprawie też daj cynk;)
Mam jeszcze zapytanie o Vivę, kontakt przesłała dziewczyna która robiła ogłoszenia.
Viva grzeję pupę ;)w domku, to może zaproponuję innego pieska?
Tylko którego?
Irenko nie radzę robić doświadczeń na mojej słabości do ciastek, nie wie jak by to się skończyło dlatego w razie czego weznę ze sobą swoje:evil_lol:.

Ulaa już do mnie napisała, w razie decyzji Pani na tak sprawdzi nam domek w najbliższy weekend. Vivusia grzeje już pupę w domku i faktycznie można zaproponować innego psiaka. Ja w tej chwili nie mam już żadnej suni, a nie wiem co z Dorcią, może ona?

Posted

BeataDz napisał(a):
Irenko nie radzę robić doświadczeń na mojej słabości do ciastek, nie wie jak by to się skończyło dlatego w razie czego weznę ze sobą swoje:evil_lol:.

Ulaa już do mnie napisała, w razie decyzji Pani na tak sprawdzi nam domek w najbliższy weekend. Vivusia grzeje już pupę w domku i faktycznie można zaproponować innego psiaka. Ja w tej chwili nie mam już żadnej suni, a nie wiem co z Dorcią, może ona?

Nie wiedziałam, że masz aż TAKIE:crazyeye: moce przerobowe z ciastkami:evil_lol:
Beatko:loveu:, ja myślałam, że ja temu Panu jakiegoś chłopaka od Ciebie zaproponuję, tylko gubię się w tych psach;) i pojęcia nie mam któremu w Chrzanowie się kroi domek.
Może wyślę Ci na mail kontakt do tego domu?

Posted

irenaka napisał(a):
Nie wiedziałam, że masz aż TAKIE:crazyeye: moce przerobowe z ciastkami:evil_lol:
Beatko:loveu:, ja myślałam, że ja temu Panu jakiegoś chłopaka od Ciebie zaproponuję, tylko gubię się w tych psach;) i pojęcia nie mam któremu w Chrzanowie się kroi domek.
Może wyślę Ci na mail kontakt do tego domu?
Oj mam Irenko i to bardzo duże:evil_lol:, po sprzątaniu kuwet po 10 kotach i spacerach z 5 psiakami:painting:, a teraz jeszcze od wczoraj do mojego ZOO przybyły 2 koszatniczki, 1, 5 roczne samiczki. Właściciel przyniósł je do lecznicy w której leczę moje zwierzaki i chciał je uśpić:-(, bo dziecko jest uczulone i tak znalazły się u mnie i następna klatka do sprzątania, więc jak tu nie zajadać się słodyczami?

Irenko Pan nie wytrzymał i zadzwonił do mnie, jestem z nim umówiona na dłuższą rozmowę popołudniu, zobaczyny co z tego wyjdzie. Pani z Chrzanowa się nie odezwała, ale mam następny dom do sprawdzenia, tylko, że aż w Przemyślu.

Posted

Ale tu cisza, gdzie się podziewa Cioteczka Irenka?

Mam dwie wiadomości.

Pierwsza - Pani nie adoptuje Badiego, bo cytuję: " zwyciężył rozsądek narzeczonego " i nie przekonała go do adopcji psiaka. Sądzę, że całe szczęście, że go nie przekonała. Badi napewno znajdzie wspaniały domek, jest przeuroczym i przymilnym psiakiem.

Druga - Weronika1 sprawdzi nam domek w Przemyślu.

Posted

Tak się cieszę, że Viva znalazła dobry domek! :)

A co do pozostałych muszkieterów, to na pewno też gdzieś tam ich człowieki na nich czekają! Tylko muszą znaleźć ogłoszenie, zakochać się, podjąć bardzo ważną, życiową decyzję, a potem dzwonić i upominać się o futrzastych dżentelmenów :)

I nie zapomnieli, tylko starali się przeżyć sesję... Zresztą, nadal się starają.

Posted

irenaka napisał(a):
Beatko, ja nie zapominam:evil_lol:. Czekam na wieści od Vivy i w sprawie tej wizyty przedadopcyjnej w Przemyślu.
Wiesz już coś?
Irenko u Vivusi coraz lepiej:), jutro będę dzwonić do Pani to coś więcej napiszę. Dom w Przemyślu sprawdzony, szukamy teraz transportu dla naszego muszkietera.

Posted

I jest kolejny domek dla Badiego:-), wprawdzie daleko bo w Warszawie. Poprosiłam Cioteczke Irenke o polecenie osoby która nam go sprawdzi. Nowi właściciele sami przyjadą po Badunia do hoteliku jeśli wszysko będzie ok.

Posted

Właśnie skończyłam rozmawiać z Panią Vivy, jest coraz lepiej:-). Vivunia już coraz rzadziej siedzi pod stołem, pokazuje brzuszek do głaskania, bawi się swoimi zabawkami. W trakcie naszej rozmowy słyszałam wesołe poszczekiwanie w trakcie zabawy piłeczką. Ma apetyt, lubi chodzić na spacerki:painting:.

Posted

hotelamok napisał(a):
A Baduś to już prawdziwy facet pierwszy raz udało mu się łapkę podnieś:)
Witaj Iwonko, super:-). Czekamy na wiadomości odnośnie domku dla Badunia. A co u naszego Jerego? Podjęłam decyzje odnośnie jego adopcji;). Jutro zadzwonie to pogadamy. Czy ta Pani z Warszawy dzwoniła do Ciebie?

Posted

Jery mnie powalił tą swoją pogodną mordką,podczas kiedy Badi i Viva są raczej smutni,on jest takim misterem słoneczko i panem promyczkiem:)
przecudne psiaki,pewnie już niedługo zagrzeją tyłeczek w hotelu.

Posted

BeataDz napisał(a):
Witaj Iwonko, super:-). Czekamy na wiadomości odnośnie domku dla Badunia. A co u naszego Jerego? Podjęłam decyzje odnośnie jego adopcji;). Jutro zadzwonie to pogadamy. Czy ta Pani z Warszawy dzwoniła do Ciebie?

Po samej rozmowie telefonicznej było wiadomo, że domek dla Jerego będzie super...dobrze że się potwierdziło. Jery ma się super, potrafi głośno upominać się o zajmowanie nim.
Ta pani z Warszawy nie dzwoniła.

Posted

To którego psiaka macie jeszcze "na stanie". Pani, ktora chciala adoptować "moją" Dorcię stwierdzila, ze nie ejst w stanie jej wziąć, bo jest łudząco podobna do suni ktora od niej niedawno odeszla. Chciala szczeniaka i to raczej takiego, ktory wyrośnie na większego psa

Posted

AMIGA napisał(a):
To którego psiaka macie jeszcze "na stanie". Pani, ktora chciala adoptować "moją" Dorcię stwierdzila, ze nie ejst w stanie jej wziąć, bo jest łudząco podobna do suni ktora od niej niedawno odeszla. Chciala szczeniaka i to raczej takiego, ktory wyrośnie na większego psa

Został nam jeszcze Badi, on nie będzie psem gigantem ale powinien być dość duży.

Posted

Bardzo przepraszam, że nie było mnie tak długo na wątku ale nie mogłam napisać żadnej wiadomości, ani posta do dzisiaj. Okazało się, że nie mam aktywacji, ale dlaczego jej nie mam jak wcześniej miałam? Tego nie rozumiem.

Posted

AMIGA napisał(a):
Dalam namiary na Badiego (na BeatęDz) Pani widziala zdjęcia Badiego i ma rozmawiać w jego sprawie.
Jestem strrrraaaaasznie ciekawa co z tego wyniknie
Dzięki Amigo za pamięć o naszych muszkieterach:smile:.Pani dzwoniła ale stwierdziła, że Badi jest za mały:-(, a ona chce większego bo ma duży ogród.

Posted

VCoś zaczynam tu mało rozumieć - Dorcia nie, bo za bardzo przypomina zmarłą sunię. Badi nie, bo za mały. To po dużym ogrodzie nie może biegać średni pies?

Posted

AMIGA napisał(a):
VCoś zaczynam tu mało rozumieć - Dorcia nie, bo za bardzo przypomina zmarłą sunię. Badi nie, bo za mały. To po dużym ogrodzie nie może biegać średni pies?
Ja też nie rozumiem tej Pani, zaproponowałam jej jeszcze: Gąziaka, którego mam pod opieką w hotelu w Niepołomicach i sunię haski, która była wprogramie Kundel Bury i Kocury i też nie. Myślę, że Pani nie zabardzo wie jakiego psiaka chce.