Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja sie nie martwie chipem tylko noclegami ;((

rozpaczliwie szulkam czegos i albo strasznie drogie zostały albo psów nie akceptuja albo za psa zycza sobie po 15 euro za noc ;(

jak biore 3 psy to nocleg psow drozszy od mojego ;(( straszne ;((

Posted

o kurcze a my tak odkładaliśmy znalezienie hotelu a tu takie wieści... nie przyszło mi do głowy, że już może być sporo rezerwacji :( grrrrr

Posted

no z noclegami to naprawdę koszmar my zaczęliśmy w listopadzie i niestety koszty TEJ wystawy nas niestety dobiły ;( i chyba pierwszy raz od kilku lat sobie podaruje ;(
Życzę wam powodzenia w odnalezieniu noclegu !!!

Posted

rezerwacje zrobione, ale naprawdę krucho już z ilością hoteli więc chętni niech lepiej się pośpieszą ;)

oprócz Euro w tym czasie w Leeuwarden jest też CAC, a w Rotterdamie 27-28.08 CACIB.

Posted

Jedziemy i na euro i na CACIB w Rotterdamie :multi: Zastanawiam się jeszcze nad CAC albo klubówką, ale z dwoma psami to już spore koszty wychodzą:-(

Co do noclegów - pytaliście w hotelach F1? Nie ma chyba w pobliży wystawy takiego hotelu, ale przyjmują z psami i nie zabijają cenami, my sie na kryciu w F1 właśnie zatrzymywaliśmy.

• 2 weeks later...
Posted

My mamy 15km ;) w dodatku hotel w Leewarden drożej wyszedł niż w Rotterdamie - pewnie mają specjalne ceny z okazji Euro ;)

Guciek, my również wybieramy się do Rotterdamu i na CAC w Leewarden też pewnie zostaniemy. Natomiast klubówkę sobie na 90% odpuścimy...

Dla zainteresowanych CACIBem w Rotterdamie - opłata 45 euro za psa z katalogiem. Termin przyjmowania zgłoszeń: 1 sierpnia. Lokalizacja Ahoy-complex. Grupa 3 FCI oceniana jest 27.08.

• 2 weeks later...
Posted

Z ciekawosci - w jakiej cenie te hotele w okolicach dalszych? ;)

Mari, a skad masz info o CACIBie? Dobrze, ze termin zgloszen taki dlugi - z oplatami tez do 1 sierpnia czekaja? ;)

Posted

Guciek napisał(a):

Mari, a skad masz info o CACIBie? Dobrze, ze termin zgloszen taki dlugi - z oplatami tez do 1 sierpnia czekaja? ;)

napisałam do ichniejszego oddziału związku :) lista sędziów ma byc niedługo na stronie - czeka na zatwierdzenie. rejetracja online ma być otwarta za kilka tygodni. płatność, z tego co zrozumiałam, przelewem tylko :(

Posted

to nie fajnie...
dlatego ta płatność za Rotterdam przelewem mi średnio pasi bo z przelewami międzynarodowymi nigdy nic nie wiadomo...

Posted

Bo mam w panelu zaznaczone, że pies jest nieopłacony, a w polu total cost już nie jest 110 tylko 140 euro :( No cóż, przeboleję, bo nie sądzę, żeby udało się ich przekonać...

Posted

Guciek, a może prześlij im skan potwierdzenia wykonania przelewu? możliwe też, że nie przyporządkowali jeszcze wpłat do poszczególnych psów...?

Posted

Tak zamierzam zrobić, bo nawet nie wiem, czy moja pierwsza wpłata tam dotarła... A posłałam 10 dni temu. Aczkolwiek na cuda nie liczę, mają jasno napisane, że wpłata musi być na ICH KONCIE do 1 marca :(

• 3 weeks later...
Posted

Ponieważ jestem pazerna na wystawy, to chciałam fundnąć sobie i psiakom "maraton". Tak pięknie zapraszają na te wystawy...
- 27 i 28.08.2011 - CAC + CACIB - Rotterdam
- 27.08.2022 - 03.09.2011 - Klubowe
- 1-2-3.09.2011 - CAC - Leeuwarden
- 1-2-3-4.09.2011 - CAC/CACIB/Euro - Leeuwarden
.... ale koszty mnie przerażają. Nie biorę jednego psa, chcę wziąć więcej - niestety, nie dam rady.... odpuszczam.
A tak mnie kusił ten ichniejszy Championat (4 CACe = Championat Holandii).....

Pzdr.

Posted

Fakt, ceny powalają, dlatego ja cyrkluję z dwoma psami i tak junior jedzie na Euro+CAC, juniorka chyba na CACIBa w Rotterdamie, a nad klubem to myślę - jednak trzepie po kieszeni..