veronika7777 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Alderaan PALO ALTO-MLODZIEZOWY ZWYCIEZCA EUROPY !!!! :multi::multi::multi: wl.Natalia Wozniak,Jaroslaw Bukowiecki pon IZBA Z Gangu Dlugich -BOB owcz.podh . Dunajec-Fantazja Filos -BOB Quote
Hiro Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Gratuluje wszystkim!!! Mój Hiro Thai Ponlamaj Zw. Europy 2011!!! Quote
oestramp Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Gratulacje dla Zwycięzców!!! Też się pochwalę: Nasz mały bobtail - Soft Motion's Catch of The County - wystawiany przez współwłascicielkę Anię Jaskiewicz - został Młodzieżowym Zwycięzcą Europy! Quote
maga18 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 to ja tez sie pochwalę, a co :) na euro w sumie jakis powalajacych sukcesów moje psy nie odniosły, ale na dwóch wczesniejszych wystaw juz tak :grins: 12 miesieczny EL LIBERTADOR-SIMON Di China Latina piątek CAC show: dosk I/4, CAJC, CAC, Naj.Pies - zaczął Mł.Ch.Hol i dorosły sobota KLUB show: dosk I/5, CAJC, res.CAC niedziela EURO: dosk II/7 wyhodowany przezemnie Ch.Pl, Mł.Ch.Pl, Mł.Zw.Kl BRUNO BANANI Gattaca piątek CAC show: dosk I/2 niedziela EURO: bdb III :roll: do tego Mł.Ch.Pl BURBERRY GOLD Gattaca CAC piątek: dosk II/5 EURO niedziela: dosk III/9 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZADOWOLONYCH!!! :laola: Quote
Monika S Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 można gdzieś zobaczyć stawkę i wyniki poszczególnych grup? Quote
oestramp Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Niestety nie, jest tylko cały katalog w pdf i zestawienia zwycięzców tu: https://www.eurodogshow2011.nl/index.php?id=2589 Quote
Hiro Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Hurra!Znalazłam 1 foto z finałów EDS 2011 z moim Hiro! Quote
Recommended Posts