Darvin Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Natalia_W napisał(a):Halo halo :) Pozdrawiam z BAAARDZO ZIMNEJ Holandii.... W Rotterdamie w ten weekend wszyscy z psami musieli zostać do godziny 15 !!! Nawet do auta nie można było wyjść.... A i weźcie BARDZO ciepłe ubrania !!!!!!!!!!! Aktualnie w Holandii jest około 11 - 12 stopni.....i bardzo wieje... dziękujemy za rady! kurde ja mam nawyk zostawiania tego co nie potrzebne od razu w samochodzie i poźniej pójścia po to... trzeba będzie się zabrać ze wszystkim.... Quote
ajcka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Witajcie! Ja wybieram się na niedziele i jeszcze druga osoba ze mną. Gdyby ktoś miał info o noclegu w miescie wystawy w miare blisko i w znośnej cenie- TO proszę o informacje. mamy nocleg w innym miescie i boje sie ze nie zdążymy na sędziowanie:-o kontakt sms 508761231 dziekuje Quote
Frytela Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Jeśli ktoś szuka hotelu z soboty na niedziele i z niedzieli na poniedziałek to mamy wolne 2 pokoje - 1 x jedno osobowy i 1 x dwuosobowy. Nam się ekipa rozsypała a hotel bez zwrotu więc.... Ja wyjezdzam juz w nocy z czwartku na piatek bo sama muszę siebie dowieźć a tak daleko to mnie jeszcze samej nogdy nie wywiało... jakby ktoś szukał mam wolne miejsce dla jednej osoby z jednym, najlepiej nieduzym psem, warunki j/w ;) Quote
Guciek Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 a mi rozwaliło auto, stoi u mechanika i najprawdopodobniej nie jedziemy :( Quote
Frytela Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Guciek napisał(a):a mi rozwaliło auto, stoi u mechanika i najprawdopodobniej nie jedziemy :( O kurka :shake: Powiem szczerze ja się dalej zastanawiam nad wyjazdem, wszystko co się dzieje dookoła jakby chciało mi powiedzieć "nie jedź"... Jakoś tak straciłam zapal szczerze mowiąc... Quote
Guciek Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 mi powiedziało raz a konkretnie :diabloti: teraz to już po ptokach, auto jeszcze nie gotowe a pierwsza wystawa jutro :diabloti: Quote
pawelg Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Trzymam kciuki za wszystkich! Powodzenia! Porobcie jakies fajne zdjecia :) Quote
Frytela Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Guciek napisał(a):mi powiedziało raz a konkretnie :diabloti: teraz to już po ptokach, auto jeszcze nie gotowe a pierwsza wystawa jutro :diabloti: no to kicha, ja jednak jade a wystawe mamy.... w niedziele, ale jutro dzien spedzam pod warszawa skad ruszam dopiero ;) Quote
Hiro Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 A czy gdzieś już można zobaczyć spis wystawców? Quote
pawelg Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 http://www.eukanuba.co.uk/en-UK/live-streaming.jspx tutaj macie link do relacji live ;) chyba tylko z ringu glownego, pewnie dowiemy sie juz dzis ;) Quote
veronika7777 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 W Rotterdamie INT MULTI CH ZW SWIATA GLAMOUR VISION PIWOWAR- CACIB,BOB,BOG 6 !!!! wl.Natalia Wozniak,Jarek Bukowiecki gratulacje ;)))))))))) WYSTAWA KRAJOWA border collie Alderaan PALO ALTO -dosk.3 !wl.Natalia Wozniak,Jarek Bukowiecki RABAN bog2 Quote
Darvin Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 veronika7777 a widziałaś może siódemkę ? bo się spóźniłem a ciekaw jestem jak się rasy ustawiły... Quote
veronika7777 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 niestety nie widzialm 7 grupy BIS JUNIOR 3 kerrak w rekach Luby Krischuk ! BIG congrats Luba !!!!:lol: BOG 3 BIS JR 4 Quote
pawelg Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Weronika robisz zdjecia czy screeny ze streamingu? ;) Quote
Itske Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 wystawa krajowa - Itske owczarek holenderski ale w polskich rękach :-) CAC i BOB Quote
veronika7777 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='pawelg']Weronika robisz zdjecia czy screeny ze streamingu? ;)[/QUOTE] screeny:cool3: Quote
pawelg Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 haker :D ale trzeba im przyznac, jakosciowo (obraz) te relacje sa bardzo dobre ;) Quote
veronika7777 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 WIELKIE gratulacje dla Ani Kozber za BOG2 !Lacrima Christi CHOCO MOUSSE na 3 lokacie Fabrizzio i Raban co tu duzo pisać Polacy podbijają Holandię .......... BOG7 1 lokata dla DON z Czarngo Dworu! Wielkie gratulacje panie Wojtku ! Quote
Chein Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Darvin napisał(a):veronika7777 a widziałaś może siódemkę ? bo się spóźniłem a ciekaw jestem jak się rasy ustawiły... Darvin, I - Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy - DON z Czarnego Dworu!!! II - Bracco Italiano III - Seter Irlandzki Jak pomieszałam, to przepraszam. Quote
veronika7777 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Chein napisał(a):Darvin, I - Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy - DON z Czarnego Dworu!!! II - Bracco Italiano III - Seter Irlandzki Jak pomieszałam, to przepraszam. to wyniki europejskiej a Darwinowi wczoraj chodzilo o cacowska Quote
Monalisa4 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Jamnik Długowłosy miniaturowy ASTER z Pływackiej CACIB i tytuł Zwycięzca Europy Quote
Recommended Posts