Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ossamus proszę Cię o zdjęcie tej małej pilnie, nie dam rady podjechać. To które zrobiłam jest do d...
Jest rodzina, która chce adoptować albo ją albo Lalę. Napisz mi jaką mała ma sierść. Ona tez po kaukazie myslisz?

Posted

Ja ją widziałam taka mała nie jest, ma klapnięte uszka ale wiesz tyle to nie wystarczy, żeby zawieźć ludziom psa w ciemno. Musimy zdjęcie podesłać.

Wydaje mi się, że to ta została- pierwsza od lewej.

Posted

Ossamus mała w piątek jedzie do Krakowa, w środę biorę ją na szczepienia. Miałam dzis ale zepsuł mi się samochód, proszę Cię powiedz chłopakom z budowy żeby schwytali ją w środę, ja do Ciebie jeszcze zadzwonię o której godzinie ale myslę że ok 14 bym podjechała a jesli samochodu nie naprawię to po 15-tej.
Chyba, że rano z BożenąG ale to Cię poinformuję w środę.

Kurde ale ona ma łapska grubaśne:)

Posted

Mały ofik

Marzec miesiącem sterylizacji zwierząt.

Maksymalna cena zabiegów kastracji:
suka mała i średnia do 35 kg-200zł, suka duża 250zl, kotka 100zł, pies mały i średni do 35 kg-120zł, pies duży-170zł, kocur 60zł.

Gabinety z woj. świetokrzyskiego:

ANDRZEJÓWKA-Ciecierze 26
Przychodnia Weterynaryjna "Zoona"
Lek.wet. Mateusz Szczepski
26-020 Chmielnik
tel:791-114-114

Szkoda, ze tylko jeden gabinet z Kielc ;-(

KIELCE
Gabinet Weterynaryjny"MEDWET"
ul. Berberysowej 34
Tel 535 50 11 22.
Mail : medwet@medwet.com.pl

SANDOMIERZ
Gabinet Weterynaryjny "VERA"
ul. Mickiewicza 50C
www.vera.estrefa.pl
lek.wet. Justyna Obara-Gałek kom. 691-916-512
lek. wet. Damian Gałek kom. 667-146-457

Przychodnia Weterynaryjna
lek.wet.Dominik Sałata
ul.Żółkiewskiego 9
tel.663582301
www.vetsandomierz.pl

Posted

problem bedzie ogromny ze zlapaniem, mala jest wesola , sympatyczna , ale plochliwa, zeby ja zlapac nalezaloby czatowac na nia dllugoooo, jestem sceptycznie nastawiony co do szybkiego jej zlapania

Posted

Dzisiaj udało się złapać sunie- i tu gratulacje dla panów z budowy. Mała zostałą zawieziona do weta, zbadana, odrobaczona i zaszczepiona. Kilka godzin posiedziała u koleżanki, kilka u mnie. Straszny z niej smutasek ale śliczna jest.
Jutro jedzie do domku. Trzymam za nią kciuki.

Posted

Ania102 napisał(a):
Dzisiaj udało się złapać sunie- i tu gratulacje dla panów z budowy. Mała zostałą zawieziona do weta, zbadana, odrobaczona i zaszczepiona. Kilka godzin posiedziała u koleżanki, kilka u mnie. Straszny z niej smutasek ale śliczna jest.
Jutro jedzie do domku. Trzymam za nią kciuki.

Aniu zlapalismy Maluska z Arturem i zamknelismy w baraku , Lala szalala wokol baraku mala wyla i plakala = dlatego dzwonilem zeby szybko Mala zabrac co by Lali nie odwalilo i nie skoczyla przez szybe wtedy bylo by przerabane. Jak poszedlem Malej dac pic i jest to zanim do niej doszedlem to sie zsikala 3 razy ze strachu - po prostu 3 tygodnie byla sama z Lala bez rodzenstwa i jak zostala zlapana <dla jej dobra !!!!!!!!> to byla calym wielkim pieknym klebkiem nerwow :/

Jak poszedlem o 13 zobaczyc z Leszkiem co u niej to byla taka wystaszona i zesztwniala jak moj Reksio 2 godziny przed smiercia , plakla lezki z oczu jej lecialy, ale glaskalismy ja , przykrylismy kurtka i maluskie kawalki boczku dawali to troche wyluzowala :-)

W kazdym razie jak przyjechali po nia ( znam ich z widzenia Lukasz pilkarz Juventy z dziewczyna ) byla wystraszony , a ta dziewczynka co ja odebrala nie myslala iz BZIK jest taka duuuzzzaaaaaaa :-) Ciesze sie iz juz jest w domku:-)

a mam pytanie podoba sie swoim nowym Panom :-) ???? Gwarantuje, ze za kilka dni jak nabierze zaufania bedzie sie inaczej zachowywala , probowalismy ja lapac kilka dni i dlatego taka wypekana :/

Lala plakala jak wychodzilem z pracy Lala byla smutasna ciagle niuchala ...