Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Aniu102, że jesteś i ogarniasz całość spraw związanych z Lalą i jej Dziećmi.

Ossamus, proszę zapytaj Twoją Siostrę, czy zechce wesprzeć finansowo hotelikowanie (ewentualnie płatne DT) Lali na czas rekonwalescencji.

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wiem ,że Lali trzeba pomóc tylko zastanawia mnie jedno; po cholerę Starachowice płacą niebotyczne pieniądze rakarzowi skoro on i tak niewiele robi? Chyba po cos ta umowa jest? Faceta sytuacja przerosła i przepraszam za to co powiem,ale fakrt jest taki że gość wie że są ludzie którzy pomagaja zwierzętom i liczy na to że znajdzie jeleni którzy odwala za niego robotę a on zgarnie kasę. Przecież wszystkie psy zgłoszone do UM powinny być przez nich sterylizowane i mieć zapewnioną opiekę po zabiegu. Myślę że tu trzeba naciskać na UM niech zmusi gościa do wywiązania się z zawartej muowy bo i tak bierze za to nie małą kasę,ja wiem że tu chodzi o dobro Lali ale za chwilę znajdzie sie nastepne 3 Lale i co znowu zostaną na głowie Ani 102 bo pan olewa sprawę?
Proszę oto cennik za usługi rakarskie:

• 2 weeks later...
Posted

Jesli dobrze pójdzie i Sonia, która jest u Jaagi zaklimatyzuje się w domu to chcę na jej miejsce wysłać do Jaagi Lalę.
Niestety sprawa ze sterylizacją zawieszona, przekładana i olewana a nie podaruję i chce żeby była ciachnięta zgodnie z uchwała na koszt miasta. (3 mies. o to proszę)
Założę Lali nowy tylko jej wątek.
Ossamus proszę Cię napisz mi tylko czy z nią w porządku?

Posted

Ania102 napisał(a):
Jesli dobrze pójdzie i Sonia, która jest u Jaagi zaklimatyzuje się w domu to chcę na jej miejsce wysłać do Jaagi Lalę.

och dobrze Aniu że sie odezwałaś bo często o Lali myślę. Podaj koniecznie link do wątku jak go założysz.

Posted

[quote name='aga38']
Chyba osobiscie muszę się przejechać do pana hycla

To jest pomysł:) Ty groźniej wypadasz.

Ossamus nie wiem kiedy dokładnie to wypali, bo mi bardzo zależy żeby Lala została tutaj ciachnięta. Mam nadzieję jednak, że w końcu do tego dojdzie bo ile można czekać.

• 7 months later...