Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wlasnie wrocilem z budowy kuleczki szamaly kolacje akurat- Pan Stroz je nakarmil i nagrzal 2 litry mleka :) Pasibrzuchy sie najadly napoily i uciekly pod kontener:-) , Lala sie polasila , wylizala moja wstretna facjate i zawinalem sie do domu.

Jutro z rana najmniejsza sunia idzie do Pana Stroza do domku :-)

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wstępnie mam babkę z Krakowa chętną na pieska-samca.Jakie psiaki zostały do wydania i ile sztuk?
Potwierdzam rezerwację szczeniaka samca do fajnego domku do Krakowa:-):multi:

Posted

....przed wszystkim jestem w pracy i nie moge sobie pozwolic na ciagle robienie sesji zdjeciowych , co przy tak licznej gromadce jest dosyc czasochlonnym i klopotliwym zajeciem - mowa o sesjach indywidyalnych.

Piatek - dobry dzien jak cos , gdyz od poniedzialku do czwartku na budowie jest dosc duzo wizytacji i innych.

Posted

Odbiór będzie ściśle ustalony z Tobą ossamus:-)W sobotę to psy już muszą rano wyruszyć,nie będzie czasu na łapanki i gonitwy po budowie.Postaram się ustalić wszystko tak z ludźmi ze Starachowic,żeby psiaki zarezerwowane były zabrane w piątek,bo wtedy tam macie nieco luzu;-)Będę na bieżąco informować i konsultować z Tobą,bo ja tu jestem tylko od znajdowania domów,a posiadaczem psów jesteś Ty:-)

Posted

Jeśli piątek to po 15 gdyż do 15.00 pracuje i powiedzmy chwile moge zostac dluzej.

ps. nie jestem w zadnym wypadku posiadaczem pieskow , sa to maskotki Hydrobudowy.:)

Posted

Dzis maluchy wszamaly 2 kg parowek drobiowych wedzonych , 3 x 1,2 kg zarcia dla psow wolowego z puchy, wypily 2 litry mleka - to z mojej strony dostawa :) Nie licze mnostwa jadla od chlopakow :-)

Wiemy, ze uwielbiaja golabki i schabowe :-)

KOchane Pieszczochy :-)

Posted

Osoby z Krakowa chętne na szczeniaki zamilkły:razz:
Przeraziła je chyba umowa adopcyjna.Chcą pewnie bez umowy-wziąć psa jak worek ziemniaków na giełdzie,bo w sklepie to chociaż paragon dają:cool3:
Nie straszyłam nalotami,wizytami,tylko podpisaniem dokumentu potwierdzającego transakcję przygarnięcia żywej istoty.
Trudno,ja nie będę tak ryzykować,zwłaszcza,że w grę wchodzi dowóz 150km i przy takiej postawie nie mam nawet pewności,że osoba raczy odebrać psa,a nie wyłączy w sb tel,bo i takie sytuacje są możliwe.
Psiaki mają jeszcze czas i liczę,że uda się to wszystko sensownie zorganizować.

Posted

jeśli ktoś nie godzi sie na kontrolowaną adopcję widocznie ma coś do ukrycia. Nie lubię kiedy sie ktoś waha, ma obiekcje - czerwone światełko sie zapala i jestem ostrożna, a właściwie sama podejmuję decyzję i kończę rozmowę. Boję sie takich domów bo i kontakt po adopcji jest z reguły utrudniony.

Posted

Ciotki sprawa priorytetowa to sterylka, koniecznie trzeba ją zrobić póki chłopaki sa na miejscu. Ja organizacyjnie moge to kontrolować, umówić na zabieg, przechować gdzieś po sterylce ale nie wcześniej niż za 2 tyg.
Spróbuję zgłosić ją do UM, mają umowę z weterynarzem na sterylizację niestety spoza starachowic. Jesli sie nie uda to może jakiś bazarek zorganizujemy. Panowie na budowie są do kwietnia jeśli dobrze zrozumiałam, co dalej z sunią? Żal jej bo jest oswojona, kontaktowa i potrzebuje człowieka.

Ossamus proszę Cię zmień tytuł wątku na coś w stylu: Suka ze szczeniakami na terenie budowy, pilnie potrzebujemy dt.

Posted

Sunia mama zgłoszona na sterylizację opłaconą przez UM, musimy dać znać kiedy edzie gotowa czyli jak znajdziemy szczeniakom domki.
Cioteczki zaglądające proszę pomóżcie rozsyłać watek. Do kwietnia trzeba suni znaleźć jak nie ds to dt. Czas mamy ale nie marnujmy.