_Aga_ Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Cudna :loveu: Żeby się udało ten domek znaleźć...... Quote
savahna Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 My , jak opgłaszamy psy to często na Kraków własnie, tam njaczęściej trafiaja sie dobre adopcje. Mam nadzieje,ze psince sie uda. Niestety nie kazdy pies ma w sobie 300 % tolerancji a jak maluchy potrafią potraktować(nieswiadomie) zwierzaka to chyba każdy wie.Skad ta psina miała umiec się w takiej sytuacji zachować jak nikt jej tego nie uczył. Liczyli na to ,ze psi Einstein im sie trafił, czy jak? Zdecydowanie zawsze(moim zdaniem) w takiej sytuacji winni są ludzie...:cool3: Trzymam kciuki za psinke...:loveu: Quote
abero Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Dziś na spacerze z trzema koleżankami Tola pokazała charakterek. Potrafi zawarczeć na psiaka, któy jest właśnie głaskany, zazdrośnica! Jest już na stronie azylu, może ktoś ją tam wypatrzy. Quote
Noelle Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Tolcia to bardzo ładna psinka. Oby szybko wypatrzyli ją jacyś ludzie i dali dobry domek! Quote
abero Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Niestety dziś nie, ale we wtorek, jeśli Tola nadal będzie w azylu, postaram się cos pstryknąć. Quote
dorota1 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 abero napisał(a):Niestety dziś nie, ale we wtorek, jeśli Tola nadal będzie w azylu, postaram się cos pstryknąć. Jeżeli mogę coś doradzić, to przydałyby się zdjęcia takie trochę portretowe, tzn, żeby było widać pyszczek i oczy, bo takie zdjęcia są potrzebne do ogłoszenia w Dzienniku Polskim. Myślę, że tamb na takie własnie czeka. Z juz zamieszczonych ogłoszeń, najwięcej psów znalazlo domy, jeżeli mialy takie wlasnie zdjęcia;) Quote
abero Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Postaram się, ale do tego potrzebna mi jest druga osoba, żeby kręcidupkę trochę przytrzymać, inaczej naprawdę trudno strzelić dobre zdjęcie. Jest szansa, ze we wt. ktoś ze mną pojedzie do azylu, to mi ją potrzyma. Quote
abero Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Niestety, byłam sama, żadnych wolontariuszy do pomocy. A do zrobienia tyle, że jak zwykle nie zdążyłam być u wszystkich "moich" psów. W ten weekend prawdopodobnie nie dam rady być, ale może Paoiii zrobiłaby, ona też ma dobry aparat. Quote
lika1771 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Zdjecia,fotki,fotki zdjeci:eviltong: Co tam u suni...... Quote
Noelle Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Tolcia trochę się rozszczekała i już nie jest taka grzeczna przez kraty :evil_lol: Quote
abero Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Tola poszła dziś do domu! Nic wiecej nie wiem, ale życzę wiele szczęścia Tolci :-) Quote
Noelle Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 jak cudnie ! tylko oby to dobry domek był. ;) Quote
Limba Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Niesamowita wiadomość, oby trafila na cierpliwy, odpowiedzialny dom po tych swoich przejściach...Klonie mojej poprzedniej suczki, bądż szczęśliwa i nigdy nie wracaj! Abero, prosimy o wieści. A co u Mamci? Quote
abero Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Zapytam we wtorek dyżurną, czy pamięta, jacy ludzie adoptowali Tolę. Quote
lika1771 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 abero napisał(a):Zapytam we wtorek dyżurną, czy pamięta, jacy ludzie adoptowali Tolę. Bardzo Cie prosze zapytaj. Szczescia malutka w nowym domku Quote
Merime Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Pomoc za pomoc, razem możemy szybciej znaleźć im dom! http://www.dogomania.pl/threads/204535-Pomoc-za-pomoc!-%29?p=16536340#post16536340 Quote
abero Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Niestety nie było dziś dyżurnej, która wydawała Tolę. Quote
dorota1 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 abero napisał(a):Niestety nie było dziś dyżurnej, która wydawała Tolę. Może kiedy indziej uda się czegoś dowiedzieć?;) Quote
abero Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Może, jeśli tamta dyżurna w ogóle kojarzy Tolę i będzie pamiętać. Spróbuję. Quote
pani_gruszka Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Jeśli mogę - wlasnie dzwoniła do mnie była właścicielka. Skontaktowała się z nią nowa pani Toli (widocznie dostała numer tel w schronisku). Tola ma się dobrze, trafiła do domu gdzies w Krzeszowicach. Ma psiego kompana, z którym na razie się docierają :eviltong: Mieszka w domu, tzn. na kanapie ( z tego co mówiła aktualna właścicielka), więc wszystko na dobrej drodze. Mam nadzieję, że tak już zostanie na zawsze. Dziękuję wszystkim, którzy angażowali się w sprawę Toli. Pozdrawiam Quote
dorota1 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 pani_gruszka napisał(a):Jeśli mogę - wlasnie dzwoniła do mnie była właścicielka. Skontaktowała się z nią nowa pani Toli (widocznie dostała numer tel w schronisku). Tola ma się dobrze, trafiła do domu gdzies w Krzeszowicach. Ma psiego kompana, z którym na razie się docierają :eviltong: Mieszka w domu, tzn. na kanapie ( z tego co mówiła aktualna właścicielka), więc wszystko na dobrej drodze. Mam nadzieję, że tak już zostanie na zawsze. Dziękuję wszystkim, którzy angażowali się w sprawę Toli. Pozdrawiam To świetna wiadomość. Powodzenia Tolu w nowym domku:loveu: Quote
Recommended Posts