lika1771 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Trzymamy kciuki za dobry domek.A jak Ona trzyma sie? Quote
abero Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Wczoraj Tola nadal była w swoim boksie. Ma teraz do towarzystwa kilka małych piesków. Wszystkie ciemno umaszczone, więc Tola jest dobrze widoczna :-) Quote
abero Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 lika1771 napisał(a):Trzymamy kciuki za dobry domek.A jak Ona trzyma sie? Wypatruje tęsknie zza kraty, ale nie widać, żeby chudła, więc chyba je normalnie. Będę w azylu w sobotę, zajrzę do jej boksu. Staram się ją zareklamować sensownym odwiedzającym, ale jest prawie 500 psów, duża konkurencja. Quote
abero Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 W sobotę, zdaje się, jeszcze była. W tym tygodniu, jeśli wyrobię się, wezmę ją na zdjęcia i zrobię jej allegro. Poproszę znajomego o zrobienie ogłoszeń. Ta miła, śliczna suczka powinna wzbudzić zaiteresowanie. Quote
lika1771 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 abero napisał(a):W sobotę, zdaje się, jeszcze była. W tym tygodniu, jeśli wyrobię się, wezmę ją na zdjęcia i zrobię jej allegro. Poproszę znajomego o zrobienie ogłoszeń. Ta miła, śliczna suczka powinna wzbudzić zaiteresowanie. Tez tak mysle,ma duze szanse na domek Quote
dorota1 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Podniosę sunię. Kolejna bieda co miała to nieszczęście trafić na właścicieli-idiotów:shake: Quote
Trisza Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Przecież Tola to śliczny pies. A kazdy właściciel który ot tak oddaje psa winien zapłacić karę.Tolusia, szukaj domku!Podnoszę! Quote
abero Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Tola nadal w azylu. Próbuję ją reklamować fajnym odwiedzającym, ale jak na razie, wybierają inne psiaki. Niestety zdięć nie zdążyłam zrobić. Napiszę do Paoiii, może jej się uda w najbliższych dniach. Quote
paoiii Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ja niestety jestem uziemiona do końca tygodnia... kaszel, katar i gorączka.. mam nadzieje ze choc w niedziele uda mi się zajrzec do schroniska Quote
abero Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Mnie może się nie udać dotrzeć aż do przyszłego wtorku. Jeśli będziesz w niedzielę, to może spróbuj cyknąć fotki. No i zdrowia życzę!! Quote
Rumi. Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ja będę z aparatem w sobotę, więc mogłabym zrobić jej zdjęcia jakieś, lecz nic nie obiecuję bo juz obiecałam Rokiemu zrobić zdjęcia no i swoje psiaki muszę obfotografować, lecz jak będę miała czas to chętnie :) Quote
_Aga_ Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Trzymam kciuki.. Skoro inne psiaki z jej boksu znalazły domek, to może i ona.. Quote
abero Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 No tak, tylko że jej boks znów się wypełnił drobnicą. Ona jedyna takiej maści, wiec jest widoczna przynajmniej. Quote
Trisza Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Podnoszę. Tolunia szukaj domku, szukaj maleńka.A wy odnajdźcie Tolę!!Piękny pies!!! Quote
tamb Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Jak porobicie jej ładne zdjęcia to poproszę na adres tamaraart@vp.pl Zdjęcia w załączniku i informacje z nr tel do kontaktu. Quote
lika1771 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Co tam u Toli,beda fotki. Moze w domku? Quote
abero Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Będę jutro w azylu, to sprawdzę co z Tolą. Quote
dorota1 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Tamb prosiła o zdjęcia, bo pewno chce Tolę ogłosić w Dzienniku Polskim, dla suni to wielka szansa, więc zdjęcia bardzo potrzebne;) Quote
_Aga_ Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 dorota1 napisał(a):Tamb prosiła o zdjęcia, bo pewno chce Tolę ogłosić w Dzienniku Polskim, dla suni to wielka szansa, więc zdjęcia bardzo potrzebne;) Trzymam kciuki w takim razie :) Quote
abero Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Tola na dzisiejszym spacerze: To absolutnie przemiła sunia, przytulaśna, przychodzi na wołanie, dogaduje się z innymi psami. Można z nia zrobić niemal wszystko, ten incydent z dzieckiem nie wynikał, moim zdaniem, w żadnej mierze z jej natury, a był tylko nieszczęśliwym wypadkiem. Quote
Recommended Posts