Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja finansowo poratować niestety nie mogę, ale gdybyś Karolinko robiła bazarek - daj znać - coś się tam na pewno wyszpera... Trzymaj się czarny Ali-Babo - jeszcze trochę wytrzymaj!

Posted

Byłam dziś z Alim na spacerku, na początku troszkę utykał i podnosił łapkę, ale potem się rozchodził i było trochę lepiej. Jest pięknym misiem, ma boską dużą głowę, no cud, miód, orzechy itd :D

Posted

Ja byłam z nim koło 11 na spacerku, byłam w schronie krótko, bo tylko odbierałam na psa Dt od pana z Warszawy, któremu dziś wydawaliście Sabę, pochodziłam z Alim przy kociarni i potem szybko pojechałam, bo tylko raz na godzinę jeździ 140 . Witaj w klubie zagipsionych ;)

Posted

To piesek jest ;) musiałyśmy się jakoś minąć, bo Cię wypatrywałam, ale nie przyuważyłam . Współczuję nogi na gipsie, tez prze to przechodziłam w zimie :)

Posted

Alus jedzie do LILUtosi :) zawożę go w sobotę , za moment mam zlot czarownic ustalimy co dalej , pies nie moze zostać w schronie !!!!! w schronie masakra, jest przepełnienie, psy się żrą !!!!! :(

Posted

przed momentem wyszły ode mnie dziołchy, ustalałyśmy plan, jutro pojadę do schronu jeśli uda sie utrzymać izolatkę Alemu to zostawimy go jeszcze do piątku , jeśli bezwzględnie nie, to go zabieram, spróbuję rano zadawnić do Demi żeby się rozeznała.
Basiu jeśli będę musiała zabrać Alego, pojedzie do abilab, w zanadrzu jest rutta, no i ja :) cisnienie mam takie że chyba dziś nie usnę ......

Posted

Brawo! szkoda, że nie może jutro pojechać do LILU, ale mam nadzieję, że nie wróci jutro na boks ogólny - choć , tak jak ci mówiłam nie ma ani jednego wolnego kojca na izolatce, więc jak tylko jakiś pies się pojawi na leczenie , Ali raca na boks, bo jest najbardziej zdrowy na izolatce!

Posted

A załatwisz ciachnięcie na jutro? to byłby cud, bo do operacji jest kolejka - oczy, guzy, szycie pogryzień, izolatka pena przedoperacyjnych i w trakcie, jak załatwisz to cud. Teraz jest jakiś koszmar - wypadki , wnyki, połamańce.

Posted

to nie jest powiedziane ze zostałby na izolatce. ile psow po ciachaniu idzie na izolatke? to raczej pytanie retoryczne. karolciu jak cos to ja moge byc jutro po pracy pod schronem zeby Was zabrac. czyli dosc pozno bo ok 17.30 chyba ze zaistniałyby dziwne okolicznosci i udałoby mi sie wyjsc wczesniej

Posted

yuki napisał(a):
Raczej tak .

Raczej dobę - nie 4 doby - jest koszmarne przepełnienie, poza tym nie chcą ciachać, jeśli pies zaraz nie wyjeżdża do domu, bo właśnie nie ma gdzie dać - brak miejsca jest realny nie imputowany.

Posted

Basia1244 napisał(a):
Raczej dobę - nie 4 doby - jest koszmarne przepełnienie, poza tym nie chcą ciachać, jeśli pies zaraz nie wyjeżdża do domu, bo właśnie nie ma gdzie dać - brak miejsca jest realny nie imputowany.

:( masakra ..

Posted

Chylę czoła,bros, jesteś wielka, a od trzymania kciuków pobielały mi ręce:)
Mam cudną panią weterynarz w Oleśnicy, może mogłabym od czasu do czasu pomóc Waszym schroniskowym psiakom? Byłoby u nas wiele rąk do pomocy, np. olivetshka ma;) Dobrej nocy Aliku:))