Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej dziewczyny :)
jakby Wam został jakiś dom dla czarnego owczarka to pamiętajcie proszę o naszym czarnym Orionie i dajcie nam znać - od listopada siedzi w hotelu i domu nie ma :(
szczególnie ta Września by nam odpowiadała, bo Orion przebywa właśnie blisko Wrześni

Posted

pan do tej pory nie oddzwonił, natomiast zadzwoniła pani z pod Glogowa, ma na wsi trochę zwierza, jakieś kurki, kózkę, chyba konika, sunie owczarkową, ma zadzwonić wieczorem po naradzie z mężem :) czekam

Posted

bros napisał(a):
pan do tej pory nie oddzwonił, natomiast zadzwoniła pani z pod Glogowa, ma na wsi trochę zwierza, jakieś kurki, kózkę, chyba konika, sunie owczarkową, ma zadzwonić wieczorem po naradzie z mężem :) czekam

To i my czekamy :)

Posted

bros napisał(a):
Ajula państwo z Wrześni koniecznie chcą maluszka , szczeniaka

a masz takiego malca dla nich, bros?
Bo powoli się gubię - nasz Bazyl z budowy gdzie ewentualnie miałby trafić? Z Olzą nie wyszło, ze Szczytną nie wyszło...

Posted

pani z Wrześni dzwoniła w sprawie Bazyla właśnie, ale jej maż nie godzi się na wizytę (raczej był zdziwiony) umowiłysmy sie ze nad nim popracuje i ewentualnie oddzwoni ale cisza w sprawie. A tutaj liczyłam bardzo na odzew.

w piątek ambird sprawdzi dom w Bytomiu ale obie już wiemy że raczej z tego nici, wizyta raczej żeby potwierdzić nasze wątpliwości.

mam pana z pod Raciborza ale tutaj jakoś nie mam serca, pies do kojca, typowo podwórkowy.

niestety sprawy nie ułatwia mi to że dzwonią ludzie z całej Polski, gdyby chociaż z samego dolnosląskiego, byłoby łatwiej o sprawdzanie domów.

Posted

to od razu jeśli dasz radę zaznacz ze tylko dolnosląskie , PROSZE pieknie :modla:

nie no szlak czlowieka może trafić z tymi skokami :(

ale ale przenieśmy się z tym na wątek Bazyliszka :)

Posted

bros napisał(a):
pani z Wrześni dzwoniła w sprawie Bazyla właśnie, ale jej maż nie godzi się na wizytę (raczej był zdziwiony) umowiłysmy sie ze nad nim popracuje i ewentualnie oddzwoni ale cisza w sprawie. A tutaj liczyłam bardzo na odzew.

w piątek ambird sprawdzi dom w Bytomiu ale obie już wiemy że raczej z tego nici, wizyta raczej żeby potwierdzić nasze wątpliwości.

mam pana z pod Raciborza ale tutaj jakoś nie mam serca, pies do kojca, typowo podwórkowy.

niestety sprawy nie ułatwia mi to że dzwonią ludzie z całej Polski, gdyby chociaż z samego dolnosląskiego, byłoby łatwiej o sprawdzanie domów.

No rzeczywiście... Bazylątko nie nadaje się na takie kojcowe warunki.
Podmienić mu fotki w ogłoszeniach? :diabloti:
Na te brata bliźniaka? Murowane, że telefony będą się urywały :p

Posted

Ajula napisał(a):
ok, dzięki, myślałam, że chcą dorosłego owczara

nie ma sprawy , zaglądam do Orionka, w razie jakby coś mi się obiło o uszy dam znać

Posted

Dżizas... ja to juz niedługo zwariuję. Mój TZ podstępnie po cichu podczytuje dogo i dzisiaj przez ten wątek odkopał wątek Oriona. No i tym razem on się zakochał i mnie męczy...:) To nie na moje nerwy...

A jak Ali? To ten Pan od niego się nie odezwał? Dobrze zrozumiałam?

Posted

gekon napisał(a):
Dżizas... ja to juz niedługo zwariuję. Mój TZ podstępnie po cichu podczytuje dogo i dzisiaj przez ten wątek odkopał wątek Oriona. No i tym razem on się zakochał i mnie męczy...:) To nie na moje nerwy...

A jak Ali? To ten Pan od niego się nie odezwał? Dobrze zrozumiałam?

Hehe :)
Gekonku jeszcze nic straconego ;) Ali nadal do wzięcia jest z tego, co wiem, więc... :)

Posted

Olivetshko ja niestety zostanę przy swoim... wczoraj robiłam test na moim labie. Suki wszelkie traktuje z miłością nawet w swoim domu... psów niestety nie. Nawet tych łagodnych i dobrze zsocjallizowanych. O Beżowym niestety nie mogę tego powiedzieć :( wieśniak z niego i tyle. A właściwie ze mnie i mojej rodziny... :/

Posted

pani z Wrzesni przeprasza za nadzieje jaką mi zrobiła , ale po naradzie z mężem maja obawy o resztę zwierzyny, kuce, owieczka, świnki wietnamskie, naprawdę ubolewam bo pani konkretna i wydawało mi się odpowiednia .

Posted

bros napisał(a):
pani z Wrzesni przeprasza za nadzieje jaką mi zrobiła , ale po naradzie z mężem maja obawy o resztę zwierzyny, kuce, owieczka, świnki wietnamskie, naprawdę ubolewam bo pani konkretna i wydawało mi się odpowiednia .

Ale że co? Ze niby miałby je zagryźć?
Właściwie poprowadzony pies nie zrobi reszcie stada krzywdy.
Karolino, ja już poodsyłałam przynajmniej 4 ludzi do Ciebie - i wszystko z dzisiaj. Może się poukłada jakoś.

Posted

gekon napisał(a):
Olivetshko ja niestety zostanę przy swoim... wczoraj robiłam test na moim labie. Suki wszelkie traktuje z miłością nawet w swoim domu... psów niestety nie. Nawet tych łagodnych i dobrze zsocjallizowanych. O Beżowym niestety nie mogę tego powiedzieć :( wieśniak z niego i tyle. A właściwie ze mnie i mojej rodziny... :/

To nad czym się tu zastanawiać? Sunię bierz jakąś :)

Posted

bros napisał(a):

Obawę w tym wypadku miałabym jedynie o Aliego! Czy aby jakieś inne JEMU krzywdy nie zrobią! To jest PIES DO RANY PRZYŁÓŻ, odseparowuje się od agresorów, a nie "odbija pałeczkę", jak któryś mu coś nagada. Nie wiem, skąd ta Pani ma takie przesłanki...

Posted

Właśnie dzwoniła do mnie bros ze schroniska, że z Alim jest z dnia na dzień gorzej, bo popada w autentyczną depresję, wcale nie ma chęci na życie w tym schronie, Karolina mówi, ze trzeba realnie myśleć o dt dla niego, bo on musi miec człowieka, no i najlepiej o ds. Jeśli ktoś z was zastanawiał się nad adopcją Alego, to niech już nie duma, tylko go bierze, bo on gaśnie!

Posted

Basia1244 napisał(a):
Właśnie dzwoniła do mnie bros ze schroniska, że z Alim jest z dnia na dzień gorzej, bo popada w autentyczną depresję, wcale nie ma chęci na życie w tym schronie, Karolina mówi, ze trzeba realnie myśleć o dt dla niego, bo on musi miec człowieka, no i najlepiej o ds. Jeśli ktoś z was zastanawiał się nad adopcją Alego, to niech już nie duma, tylko go bierze, bo on gaśnie!

Kurcze :(
Szkoda, że gekon nie może samca przygarnąć...
Ali trzymaj się tam, psino - może już niedługo jakiś domek się znajdzie.