bros Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 achhhh naprawdę bardzo bym chciała :) trzeba wizytę po adopcyjna zrobic :) byłaby okazja do spotkania :) Quote
Nutusia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Trzeba, trzeba! I zdjęcia zrobić kontrolnie, bo Mariuk tak pięknie pisze, a tam może Aluś do pługa w tym ogródeczku zaprzęgnięty :) Quote
bros Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 qurqa ciotki podjudzacie :) ale powiem Wam jedno - to nie jest wcale wykluczone :) :eviltong: Quote
Nutusia Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Trala la la la... Brosik jedzie "w plener"! :) Quote
mariuk Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Witam, u Alusia wszystko dobrze, łapka wyleczona, biega, obszczekuje, myślę, że jest szczęśliwy. Pozdrawiam Quote
bros Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 :multi::multi::multi:my też bardzo gorąco pozdrawiamy - proszę wyściskać Aliego od każdej ciotki :) przesyłamy pozdrowionka słoneczne i radosne :) Quote
Cantadorra Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Za każdym razem jak myślę o Alim, to nie mogę się nadziwić, jak to szybko poszło i szczęśliwie dla Aluska. Bros, to super, że go wypatrzyłaś. Aluś korzystaj z wiosny :) Quote
mariuk Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 bross, cieszę się ogromnie, że z jeżykiem się udało. Podziwiam Cię Quote
bros Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 co tam u mojego czarnego miska ? Mariuszu jak Wam mijaja dni ? :) Quote
togaa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Będziemy w okolicach Alika w tym tygodniu, to pstrykniemy jakieś fotki zza płotu.;) Quote
Nutusia Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Ooooo... "lotna kontrol" się szykuje! :) Tak jest - najwyższą formą zaufania jest kontrola! :) Quote
mariuk Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Aluś, jest wspaniały, zdrowy, nic mu nie dolega, wesoły, skory do zabawy, bardzo się do nas przywiązał, gdy wyjeżdżamy oboje z zoną na zakupy, nie odstępuje furtki, cały czas czeka na nas, po powrocie po prostu szaleje z radości.Kochany psiak, wyliniał i jeszcze mu nowa sierść nie odrosła, więc trochę inaczej wygląda niż po przyjezdzie do nas :) Pozdrawiam wszystkich. Toga nie musisz robić fotek zza płotu, zapraszam. Quote
bros Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 miod na moje serce :) cudownie , Mariuszu dziekuję za wieści - mimo ze zalatana jestem to o Alusiu zawsze myślę :) to moj kochany węgielek :) Quote
mariuk Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Aha, zrobił się agresywny do innych psów, trzeba uważać na spacerze, po poleceniu zostaw, odstępuje. Quote
mariuk Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Dawno nic nie pisałem, Ali jest zdrowy, wesoły, jest po prostu kochany, jest pięknym, wspaniałym, mądrym psem. Quote
Nutusia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Jaki cudny Ali-Baba! Ostatnio sporo o nim myślałam, bo miałyśmy bardzo podobnego do adopcji (równie czarny, mądry i kochany, tylko mniej kudłaty). Od niedzieli ma suuuper domek i jest równie szczęśliwy jak Aluś :) Pozdrawiamy najserdeczniej Mariuka i Jego PSA! :) Quote
Cantadorra Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Cudownie wygląda, piękny, wyczesany, błyszczący, puszysty. Super robota, gratulacje dla właściciela, że ma tak pięknego, dużego psa :) Quote
bros Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Moje kochanie, moje miłości kudłate - miod na moje serce :) DZIEKUJE mariuk :) :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
marmosia Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Piękny jest Aluś, ale on zawsze miał to coś :) Quote
Recommended Posts