NikaEla Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 może ktoś zajrzy po film na potrzeby ULV: http://www.dogomania.pl/threads/204370-MEGA-FILMOWY-na-MEGA-D%C5%81UG.-do-1-kwietnia Quote
mariuk Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ali zaczyna się czuć odpowiedzialnym za ogród, obszczekał skutecznie przechodzącego psa, ale za spacerującą suczką aż piszczał:) wspaniały pies. Quote
Poker Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Prawdziwy dżentelmen, mógłby jeszcze jej smaczek podarować zamiast kwiatka. Quote
bros Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 to ja poproszę jutro jakiś obszerniejszy opis :) co tam u Was, jak dzionek ? może byc wieczorkiem :) jak tam mój czarny diament ? tymczasem ściskam Was mooooocno :) Quote
Poker Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 A może by przenieść wątek do właściwego działu ? Buziaki dla czarnulka Quote
mariuk Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Aluś już po porannym spacerku, na słowo "spacer" lub "idziemy" reaguje podskokami i piszczeniem, wczoraj żona była w pracy, gdy wracała ja byłem z nim w ogrodzie, przywitał ją skomleniem i podskokami ( kłócił się: dlaczego jej nie było tak długo :) ), zachowywał się jakby się znali od lat.W ogródeczku nie zostawiamy go jeszcze samego, on cały czas chce być z ludżmi ( zresztą nie ma takiej potrzeby aby był sam), uwielbia zabawy z piłką lub rzucanym patykiem. Woli suchą karmę od konserw, uwielbia wędzoną rybkę.Zasypia dość twardo, popiskuje przez sen, widocznie dopadają go demony przeszłości.Wszyscy jesteśmy zakochani w tym cudownym psiaczku. Aha, już właściwie krocze go nie denerwuje, ładnie wszystko zagojone. Quote
olivetshka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 mariuk napisał(a):Aluś już po porannym spacerku, na słowo "spacer" lub "idziemy" reaguje podskokami i piszczeniem, wczoraj żona była w pracy, gdy wracała ja byłem z nim w ogrodzie, przywitał ją skomleniem i podskokami ( kłócił się: dlaczego jej nie było tak długo :) ), zachowywał się jakby się znali od lat.W ogródeczku nie zostawiamy go jeszcze samego, on cały czas chce być z ludżmi ( zresztą nie ma takiej potrzeby aby był sam), uwielbia zabawy z piłką lub rzucanym patykiem. Woli suchą karmę od konserw, uwielbia wędzoną rybkę.Zasypia dość twardo, popiskuje przez sen, widocznie dopadają go demony przeszłości.Wszyscy jesteśmy zakochani w tym cudownym psiaczku. Aha, już właściwie krocze go nie denerwuje, ładnie wszystko zagojone. Piękne wiadomości. Gratuluję raz jeszcze tego czarnego diamentu - jak napisała broska. I samych szczęśliwości dla Was. Quote
togaa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Mariuk, Ty sie nie daj dziewczynom terroryzowac bo niedługo zażądaja relacji on-line ...;) Głaski do Alika.!! Quote
bros Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 mariuk - DZIĘKUJĘ nawet nie wiecie jak się wzruszam. Oczami wyobraźni widzę Alusia w schroniskowym boksie z oczami wpatrzonymi w dal. W każdym takim cierpiącym psie natychmiast widze oczy swojego brosa. To się już skończyło i trafił do cudownego ciepłego domu - dzięki Wam, dzięki Nam - to niesamowity łańcuszek pomocy ! ciotki kochane moje , nie potrafię wyrazić swojej wdzięczności :) po słowach mariuka mam ochote każdą z Was osobiscie usciskać :) a nowy domek w całości usciskuje wirtualne :) Quote
abilab Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 No tak czas przeniesc temat , czas najwyzszy ! bros do roboty pamietam jak pierwszy raz zobaczyłam Aliego kustykajacego na 3 łapkach ale mimo wszystko próbujacego pedzic na spacer poza mury schronu -wiezienia i serce mi pękło tyle biło od niego miłosci ciepła i mimo wszystko radosci chciał isc wąchac chciał aby go głaskac .Powroty do schronu do boksu bardzo przezywał płakał. Ale to juz przeszłosc , mariuk ciesza słowa które piszesz Quote
olivetshka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 karola, ja Ciebie to przede wszystkim uściskuję. I zmień już sobie może banerek, co? ;) (teraz typuję Jeżyka) Quote
Nutusia Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Tytuł wątku - marzenie każdej zakładającej! :) Teraz jeszcze sio z tym banerem i brać się za kolejny egzemplarz. Co za Jeżyk?... :) Quote
NikaEla Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='Nutusia']Co za Jeżyk?... :) ten oto: http://www.dogomania.pl/threads/193158-smutna-jesie%C5%84-%C5%BCycia-staruszka-Je%C5%BCyka-schronisko-Wroc%C5%82aw Quote
abilab Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ali [video=youtube;JhohZwCPGks]http://www.youtube.com/watch?v=JhohZwCPGks&feature=player_embedded[/video] Quote
bros Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 co tam u Was Mariuszu ??? :) ten filmik od abilab juz spokojnie będziesz mógł ogladnąć do szczęsliwego końca :) Quote
mariuk Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 U nas jest super, Ali dzisiaj pierwszy raz nie chciał iść za mną z ogrodu, przez ponad trzy godziny był tam sam mimo, że wychodziłem do niego co chwila, stał się stróżem pełną parą:) dałem mu dodatkowe legowisko przed dolny tarasik, bo leżał na betonie, lubi tam leżeć i wysłuchiwać dochodzących odgłosów.Ja musiałem zmienić mój harmonogram dnia, zaczynałem zawsze od kawy, ale teraz Aliś zaraz jak się obudzę domaga się spaceru, więc kawę piję po, dzięki ślicznotkowi będę zdrowszy :). Pozdrawiam wszystkich i wszystkim jeszcze raz ogromnie dziękuje za tego ukochanego pieska. P.S. Obejrzałem cały filmik, nie muszę chyba mówić co czułem. Quote
Nutusia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Brawo Alik - poranny spacer o wiele zdrowszy od kawy! :) A jaki się z Ciebie gospodarz zrobił! Tak jest, trza na michę i głaski zapracować. Że o ogrodowym szezlongu nie wspomnę :) Quote
abilab Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 A jak przyjemnie sie rano przejsc odetchnac swiezym powietrzem a pozniej kawusia a dla psa micha .Ali toz z Ciebie naprawde pracowity facet , pilnuj swojej rodzinki strzez ich jak oka w głowie , na miche głaski trzeba jakos zapracowac Quote
mariuk Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Hola, hola Aluś nie przyjechał do nas za pracą :):) Quote
Nutusia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No dobra, ale pomóc może, tak?... Do zmywania nie za bardzo, do gotowania też nie. Do zamiatania - ewentualnie (z taką kitą), ale do pilnowania - w sam raz! Po prostu łączy przyjemne z pożytecznym :) Quote
bros Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Co u Alusiowej rodzinki ???? mariuk co to za okropna cisza :cool3::mad: :evil_lol: Quote
mariuk Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 U nas wszystko dobrze, Aluś jest wspaniały, wieczorkiem poślę kilka fotek. Quote
bros Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu: Quote
mariuk Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Cóż, Aluś nie sprawia najmniejszych problemów, za to daje wiele radości, pies marzenie. Kochamy bardzo tego ślicznusia, jest cudowny. Quote
Recommended Posts