olivetshka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Piękny banerek - dlaczego ja nie umiem wstawiać do podpisu? :( Quote
bros Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 olivetshko klikasz na banerku, dalej klikasz na kopiuj, wchodzisz w edycje sygnatury i klikasz wstaw :) u mnie jest to o tyle dziwne ze w domu tego zrobic nie moge na firefoxie a w pracy na googlu tak, wieczorem wstawie sobie :) Ra_duniu DZIEKUJĘ !!!!!!! Po stokroć DZIEKUJĘ :) Quote
Nutusia Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ha! A mi się udało! Jak to się człowiek przez całe życie uczy, a i tak... głupi umrze :) Aliku, co u Ciebie chłopaku?... Quote
Ra_dunia Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='bros']olivetshko klikasz na banerku, dalej klikasz na kopiuj, wchodzisz w edycje sygnatury i klikasz wstaw :) u mnie jest to o tyle dziwne ze w domu tego zrobic nie moge na firefoxie a w pracy na googlu tak, wieczorem wstawie sobie :) Ra_duniu DZIEKUJĘ !!!!!!! Po stokroć DZIEKUJĘ :) W firefoxie musisz zaznaczyć banerek tak jakbyś zaznaczała fragment tekstu - wtedy robisz ctrl+c i dziesz do sygnatury i robisz ctrl+v Albo jeszcze łatwiej ;) Otwierasz dwa okna - jedno z wątkiem, gdzie jest banerek, drugie z edycją sygnatury i po prostu przeciągasz baner do sygnatury :) Nutusiu - ja coś nie widzę banerku w Twoim podpisie... ;) chyba, że mi się wzrok pogorszył, a to całkiem możliwe po ostatnich stresach. Quote
Nutusia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ra_dunia napisał(a):Nutusiu - ja coś nie widzę banerku w Twoim podpisie... ;) chyba, że mi się wzrok pogorszył, a to całkiem możliwe po ostatnich stresach. No to chyba Ci się pogorszył, bo ja... widzę! Nowe okulary mam (co prawda już nadgryzione przez Rudzielce), ale mocne! :) Quote
Koperek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Pani autorko wątku ;) nic się nie bój- umówisz się ze mną na wyprowadzenie Alusia to wezmę jeszcze 2 samce stamtąd i wprowadzimy ogólnie 3 z powrotem i nie będzie bojów, bo się stres reszty rozniesie na kilka psów ;) Quote
bros Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 SUPER SUPER SUPER to KIEDY ???? :razz: Quote
Uru Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 o to fajniutko! w koncu sie coś Psiaka pozna indywidualnie. Quote
ciemnaczekolada Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 To musi być niesamowite przeżycie pomóc jakiemuś psiakowi ze schronu - chociażby spacerem :) Sama kiedyś pytałam o takową możliwość, ale chyba mają za dużo wolontariuszy ... Quote
bros Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Wróciłam właśnie od Aliego, jesoooo ryczę !!!!! ten pies nie nadaje się do schroniska, całym ciałem zapierał się przed wejściem do boksu :-(:-(:-( Kto mógłby zaproponować DT dla Alusia ????? Quote
Cantadorra Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Bros, czy Ali ma ogłoszenia? Daj tekst, zdjęcia, zamówię ogłoszenia. Bardzo mi psiaka szkoda. Quote
bros Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Cantadorrko postaram sie cos napisac , fotki wklejam , poproszę jeszcze olivetshkę o ogłoszenia :) ciotka Koperkowa mówi ze to bankowo był pies domowy. Jest fantastyczny, podaje łapeczke , daje sie dotykac wszędzie, tuli się i straszliwie nie chce wchodzic spowrotem do boksu :( tam się zupelnie wycofuje Quote
olivetshka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Jeeezu, no piękny on jest! Bros, ja się niedługo od ogłoszeń nie opędzę i w końcu pozapominam kogo komu i gdzie mam ogłaszać :) Ale oczywiście zrobię Alemu pakiecik skromny. Taki na wczoraj. Quote
Basia1244 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Pięknie te foteczki wyszły! Olivethko działaj kochana! Szkoda takiego super donka. Quote
olivetshka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Acha, Ali to taki DONek jest, nie? Piękny. Quote
bros Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 kochanaaa jesteś :):iloveyou: czarny DON :) Quote
olivetshka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Wrzuciłam Alego na wątek ONków do adopcji - tu na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji.-Og%C5%82aszajcie-te%C5%BC-ONki-na-www.owczarki.eu!?p=16305871&viewfull=1#post16305871 Quote
rencia42 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Szkoda go w tym schronie marnieje, a jest piękny. Quote
olivetshka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Pierwszy szerlok Alego :) http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/piekny-czarny-owczarek-niemiecki-ali-odmien-jego-smutny-los-ID4XZu.html Reszta później :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Nie dość,że piękny , to jeszcze charakter super- a to daje mu większe szanse na dom. Moze z tymi nowymi fotami coś się ruszy przy ogłoszeniach..oby... Quote
Nutusia Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Piękny Ali-Babo! Niech się Sezam domem zwany przed tobą otworzy! Brosiku, gdyby był potrzebny tekst - mogę coś skrobnąć, tylko bym potrzebowała streszczenia w punktach :) Quote
gekon Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Jakby był suczką, to już bym była w drodze do Wrocławia... ehh :( Quote
bros Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 gekonku a jak Alusia wykastrujemy to będzie to prawie jak dziołcha :) no chlopak przekochany. Nutusiu postaram sie cos wypunktować do jutra :) Quote
Recommended Posts