Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olivetshko klikasz na banerku, dalej klikasz na kopiuj, wchodzisz w edycje sygnatury i klikasz wstaw :) u mnie jest to o tyle dziwne ze w domu tego zrobic nie moge na firefoxie a w pracy na googlu tak, wieczorem wstawie sobie :) Ra_duniu DZIEKUJĘ !!!!!!! Po stokroć DZIEKUJĘ :)

Posted

[quote name='bros']olivetshko klikasz na banerku, dalej klikasz na kopiuj, wchodzisz w edycje sygnatury i klikasz wstaw :) u mnie jest to o tyle dziwne ze w domu tego zrobic nie moge na firefoxie a w pracy na googlu tak, wieczorem wstawie sobie :) Ra_duniu DZIEKUJĘ !!!!!!! Po stokroć DZIEKUJĘ :)
W firefoxie musisz zaznaczyć banerek tak jakbyś zaznaczała fragment tekstu - wtedy robisz ctrl+c i dziesz do sygnatury i robisz ctrl+v
Albo jeszcze łatwiej ;) Otwierasz dwa okna - jedno z wątkiem, gdzie jest banerek, drugie z edycją sygnatury i po prostu przeciągasz baner do sygnatury :)

Nutusiu - ja coś nie widzę banerku w Twoim podpisie... ;) chyba, że mi się wzrok pogorszył, a to całkiem możliwe po ostatnich stresach.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Nutusiu - ja coś nie widzę banerku w Twoim podpisie... ;) chyba, że mi się wzrok pogorszył, a to całkiem możliwe po ostatnich stresach.

No to chyba Ci się pogorszył, bo ja... widzę! Nowe okulary mam (co prawda już nadgryzione przez Rudzielce), ale mocne! :)

Posted

Pani autorko wątku ;) nic się nie bój- umówisz się ze mną na wyprowadzenie Alusia to wezmę jeszcze 2 samce stamtąd i wprowadzimy ogólnie 3 z powrotem i nie będzie bojów, bo się stres reszty rozniesie na kilka psów ;)

Posted

Wróciłam właśnie od Aliego, jesoooo ryczę !!!!! ten pies nie nadaje się do schroniska, całym ciałem zapierał się przed wejściem do boksu :-(:-(:-(

Kto mógłby zaproponować DT dla Alusia ?????

Posted

Cantadorrko postaram sie cos napisac , fotki wklejam , poproszę jeszcze olivetshkę o ogłoszenia :)

ciotka Koperkowa mówi ze to bankowo był pies domowy. Jest fantastyczny, podaje łapeczke , daje sie dotykac wszędzie, tuli się i straszliwie nie chce wchodzic spowrotem do boksu :( tam się zupelnie wycofuje

Posted

Jeeezu, no piękny on jest!
Bros, ja się niedługo od ogłoszeń nie opędzę i w końcu pozapominam kogo komu i gdzie mam ogłaszać :) Ale oczywiście zrobię Alemu pakiecik skromny.
Taki na wczoraj.

Posted

Piękny Ali-Babo! Niech się Sezam domem zwany przed tobą otworzy! Brosiku, gdyby był potrzebny tekst - mogę coś skrobnąć, tylko bym potrzebowała streszczenia w punktach :)

Posted

gekonku a jak Alusia wykastrujemy to będzie to prawie jak dziołcha :) no chlopak przekochany.

Nutusiu postaram sie cos wypunktować do jutra :)