Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bros']LILU ma masę pracy przy tylu psach, rozmawiałyśmy przez telefon, Alus ma się dobrze. My szykujemy sie do jazdy w czwartek :)[/QUOTE]
Uderz w stół :mad:,a nożyce się odezwą :evil_lol:
I co? przyszły DS dołoży się trochę do transportu?

Posted

Nawet więcej niż trochę :) :multi:

pan Mariusz ma klopoty z netem, rozmawiamy sobie przez telefon, interesuje się bardzo Alusiem :)

Posted

[quote name='Poker']Uderz w stół :mad:,a nożyce się odezwą :evil_lol:
I co? przyszły DS dołoży się trochę do transportu?[/QUOTE]

Ja mogę dołożyć 150zł, nietety w tym miesiącu nie damy rady więcej, ewntualnie w przyszłym coś jeszcze dorzucę.
Pozdrawiam

Posted

Z Alim jak najbardziej wszystko dobrze. Na razie nie interesuje się ranką. Swędzieć zacznie najwcześniej jutro. Dzisiaj po spacerze zostawiłam go na wybiegu z dwoma małymi pieskami, takimi do kostek. Przychodzę za chwilę a Ali wciśniety w róg ogrodzenia osaczony przez te małe wypierdki modlił się o pomoc. To mega łagodny psiak. Musiałam go wypuścić na ogród.

Posted

Ali mądry kochany pies wie ze małym nie mozna nic robic , powiem Wam ze Ali dostał imie po moim kochanym sznaucerze olbrzymie - pieknym dostojnym bardzo statecznym ,ktory dożył z nami sedziwego wieku 11 lat .

Posted

[quote name='abilab']Ali mądry kochany pies wie ze małym nie mozna nic robic , powiem Wam ze Ali dostał imie po moim kochanym sznaucerze olbrzymie - pieknym dostojnym bardzo statecznym ,ktory dożył z nami sedziwego wieku 11 lat .

zgadza sie !!!! wydawało mi się ze Ali jest takie mocno dostojne i Alus Ani bedzie czuwał nad naszym czarnuszkiem.

Posted

[quote name='Cantadorra']Już się poprawiam, zupełnie się pogubiłam w deklaracjach. Właśnie wysłałam 40 zł. Tylko nie pamiętam co napisałam w tytule. Chyba nic. Także jak przyjdzie przelew z Gdyni na 40 zł to ode mnie :)

[FONT=Book Antiqua]pieniazki własnie dotarły , dopisuje w drugim poscie w rozliczeniach[/FONT] :) DZIĘKUJĘ :):Rose:

do chwili obecnej wpłynęło na konto dla Alusia 354 zł :)
z czego pokryjemy opłate hoteliku u LILU + dojadz do Wrocka na kastrację (LILU), oraz dowiezienie do nowego domku Alusiowego pod Bielskiem B.

moze nam braknąć kaski, ale ruszył juz mój bazarek (link w sygnaturze) na pokrycie różnicy :)

pan Mariusz zdeklarował spora kwotę na przejazd Alusia , którą skrupulatnie rozliczę tu na wątku "po" dostarczeniu chłoptasia i naszym szczęsliwym powrocie z Uru :)

Posted

[quote name='abilab']Ali mądry kochany pies wie ze małym nie mozna nic robic , powiem Wam ze Ali dostał imie po moim kochanym sznaucerze olbrzymie - pieknym dostojnym bardzo statecznym ,ktory dożył z nami sedziwego wieku 11 lat .[/QUOTE]

Jakbyś chciała to mam cudownego orzeszka w typie olbrzyma ;-)