bros Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 LILU ma masę pracy przy tylu psach, rozmawiałyśmy przez telefon, Alus ma się dobrze. My szykujemy sie do jazdy w czwartek :) Quote
Poker Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='bros']LILU ma masę pracy przy tylu psach, rozmawiałyśmy przez telefon, Alus ma się dobrze. My szykujemy sie do jazdy w czwartek :)[/QUOTE] Uderz w stół :mad:,a nożyce się odezwą :evil_lol: I co? przyszły DS dołoży się trochę do transportu? Quote
bros Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Nawet więcej niż trochę :) :multi: pan Mariusz ma klopoty z netem, rozmawiamy sobie przez telefon, interesuje się bardzo Alusiem :) Quote
mariuk Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Poker']Uderz w stół :mad:,a nożyce się odezwą :evil_lol: I co? przyszły DS dołoży się trochę do transportu?[/QUOTE] Ja mogę dołożyć 150zł, nietety w tym miesiącu nie damy rady więcej, ewntualnie w przyszłym coś jeszcze dorzucę. Pozdrawiam Quote
LILUtosi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Z Alim jak najbardziej wszystko dobrze. Na razie nie interesuje się ranką. Swędzieć zacznie najwcześniej jutro. Dzisiaj po spacerze zostawiłam go na wybiegu z dwoma małymi pieskami, takimi do kostek. Przychodzę za chwilę a Ali wciśniety w róg ogrodzenia osaczony przez te małe wypierdki modlił się o pomoc. To mega łagodny psiak. Musiałam go wypuścić na ogród. Quote
bros Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 moje kochane cielątko :) LILU jeszcze raz DZIEKUJĘ za opiekę :) Quote
LILUtosi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 O takiego przytulaka to sama przyjemność dbać. Quote
mariuk Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Nie mozemy sie doczekać na tego kochanego psiaczka. Quote
NikaEla Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='bros']. Ja ze swojej strony zrobię bazarek na pokrycie tych braków,[/QUOTE] Czy jest już ten bazarek? Jeśli tak to poproszę linka Quote
bros Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 własnie sie pocę :) jeszcze nie gotowy, ale do końca pracy mam chwilke http://www.dogomania.pl/threads/204051-Tu-powstaje-fajny-bazar-proszę-nie-pisać-na-razie-) Quote
bros Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 sobie juz zaczynamy odliczać :) poniedziałek,......... Quote
Nutusia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='bros']sobie juz zaczynamy odliczać :) poniedziałek,.........[/QUOTE] I to już prawie południe, czyli połówka za nami :) Quote
abilab Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ali mądry kochany pies wie ze małym nie mozna nic robic , powiem Wam ze Ali dostał imie po moim kochanym sznaucerze olbrzymie - pieknym dostojnym bardzo statecznym ,ktory dożył z nami sedziwego wieku 11 lat . Quote
bros Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='abilab']Ali mądry kochany pies wie ze małym nie mozna nic robic , powiem Wam ze Ali dostał imie po moim kochanym sznaucerze olbrzymie - pieknym dostojnym bardzo statecznym ,ktory dożył z nami sedziwego wieku 11 lat . zgadza sie !!!! wydawało mi się ze Ali jest takie mocno dostojne i Alus Ani bedzie czuwał nad naszym czarnuszkiem. Quote
bros Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='Cantadorra']Już się poprawiam, zupełnie się pogubiłam w deklaracjach. Właśnie wysłałam 40 zł. Tylko nie pamiętam co napisałam w tytule. Chyba nic. Także jak przyjdzie przelew z Gdyni na 40 zł to ode mnie :) [FONT=Book Antiqua]pieniazki własnie dotarły , dopisuje w drugim poscie w rozliczeniach[/FONT] :) DZIĘKUJĘ :):Rose: do chwili obecnej wpłynęło na konto dla Alusia 354 zł :) z czego pokryjemy opłate hoteliku u LILU + dojadz do Wrocka na kastrację (LILU), oraz dowiezienie do nowego domku Alusiowego pod Bielskiem B. moze nam braknąć kaski, ale ruszył juz mój bazarek (link w sygnaturze) na pokrycie różnicy :) pan Mariusz zdeklarował spora kwotę na przejazd Alusia , którą skrupulatnie rozliczę tu na wątku "po" dostarczeniu chłoptasia i naszym szczęsliwym powrocie z Uru :) Quote
LILUtosi Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Dziś Ali pierwszy raz zwyzywał nowego psa, który jest u nas od soboty. Pierwszy raz widziałam że mu się coś nie spodobało. Quote
LILUtosi Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='abilab']Ali mądry kochany pies wie ze małym nie mozna nic robic , powiem Wam ze Ali dostał imie po moim kochanym sznaucerze olbrzymie - pieknym dostojnym bardzo statecznym ,ktory dożył z nami sedziwego wieku 11 lat .[/QUOTE] Jakbyś chciała to mam cudownego orzeszka w typie olbrzyma ;-) Quote
LILUtosi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='mariuk']Zostało już tylko 48 godzin, ale się dłuży.[/QUOTE] Już za chwileczkę, już za momencik.......... Quote
Nutusia Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='LILUtosi']Już za chwileczkę, już za momencik..........[/QUOTE] Czwartek z Alusiem zacznie się kręcić! :) Quote
LILUtosi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 A tymczasem Aluś się kręci. Dziś mega swędzące krocze, bidulek. Quote
Nutusia Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Da radę chłopak! Nie takie "nieszczęścia" dzielnie zniósł - teraz ma już z górki :) Quote
azalia Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ali-bądź szczęśliwy kochany piesku w nowym domku.Wierzymy,że zostaniesz tam obdarowany miłością już na zawsze. Quote
abilab Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 LILU i wygadałas z tym swędzącym kroczem Alusia biedak piesu nie gryz nie drap sie, bo LILU da ci klosz na glowe i dopiero będzie Quote
Recommended Posts