Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za moja nieobecnosc dzis na wątku , dziś szalony dzień przeznaczony dla Agusi-Siuski. Jutro zadziałam. Od dziewczyn z Bielska nie mam na razie sygnalu :(

Posted

napisałam do togaa i jaszcze innych ciotek.

LILU
jakieś nowe spostrzeżenia ???

niegdyś jeździłam do wsi KOZY na ferie, wakacje niedaleko Bielska

Posted

Pies jest fajny, szybko się uczy, już nie plącze się na spacerze. Reprezentatywny, wzbudzający respekt a jednak łagodny. Gdybym nie miała swoich 4 to sama ym go sobie zostawiła. Marzyłam o czarnym owczarku.

Posted

Kochane i kochani :) pani Kinga daje pierwszeństwo mariukowi jeśli wizyta wypadnie pomyślnie :) Panie Mariuszu :) już umawiamy wizytę u pana :) proszę sie spodziewać telefonu.

Posted

To trzymamy kciuki za udaną wizytę i szczęśliwe zakończenie.
P.S. Bros, miałam być wczoraj u Reni, ale niestety... za dużo spraw i w końcu pojechałam do domu. Słyszałam, że było przednio :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Telefonu i kontroli bardziej srogiej niż ta sanepidu w barze kebab! :)

w odróżnieniu od kebabowej-życzliwie nastawionej do 'obiektu' badań:loveu:

Posted

togaa BARDZO DZIEKUJE za wizyte :)

Postanowiłam po rozmowie z Uru i abilab ze Alus pojedzie do pana Mariusza i jego rodziny :)

LILUtosi- prosze napisz coś więcej o Alim ze swoich dotychczasowych spostrzeżń
czy wysapily jakies sczegolne zachowania u niego czy dalej jest takim slodkim miskiem.

Do pana Mariusza:
tak jak w dzisiejszej naszej telefonicznej rozmowie proszę tu na wątku o dłuższe spacery dla Alusia , takie które mogły by zmeczyć go nie tyle fizycznie co dać mu psychiczny wysiłek, zrekompensowały bezczynny pobyt w schroniskowej celi. Prosze też o relacje ze wspólnego życia. I bardzo goraco proszę nie mieć obaw konsultowania z nami jakichkolwiek watpliwości. Po to jesteśmy tu zeby pomagać, psom i ich rodzinom adopcyjnym. Zawsze chetnie odpowiem na pytania, poradzę lub zwyczajnie podpowiem co robic w sytuacjach niejasnych gdyby takowe nastapiły.

Posted

bros napisał(a):
togaa BARDZO DZIEKUJE za wizyte :)

Postanowiłam po rozmowie z Uru i abilab ze Alus pojedzie do pana Mariusza i jego rodziny :)

LILUtosi- prosze napisz coś więcej o Alim ze swoich dotychczasowych spostrzeżń
czy wysapily jakies sczegolne zachowania u niego czy dalej jest takim slodkim miskiem.

.

Nadal jest cudownym misiem. Łapa się zagoiła. Brać i kochać!!
A jaki jest plan logistyczny?

Posted

LILUtosi napisał(a):
W tym tygodniu pojedzie ode mnie 6 psów. To niezły wynik.

Niesamowite.Masz jakiś zaczarowany hotelik.
Tylko Bilon coś nie ma farta.