Poker Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 bros, TY nadal na tym wdechu z południa? chyba się udusiłaś? a jeżeli jednak żyjesz , to napisz co sie dowiedziałąś. Quote
marmosia Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Karolciu Brosowa, odezwała się ta babka od Alusia, bo jak nie, to bierymy sprawę w nasze rączki:) Quote
Uru Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 i jak tam? bo umre z ciekawosci!Brosiu nie milcz tyle Quote
bros Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 pani raczej na TAK, chce pojechać ze mną do hoteliku, problemem teraz jet tam brama ......... Quote
Nutusia Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 No właśnie, co z bramą? Bo jednak dobry dom, to dom BEZPIECZNY... Quote
bros Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 mam 2 chętne osoby zaraz za panią , dziś wieczorem umówiłam się na rozmowę telefoniczna z zainteresowanym panem co prawda z daleka ale człowiek rozsądny i porozmawiać warto :) oraz od Nutusi dostałam link gdzie szukają psa o takim charakterze jak Ali :) Quote
marmosia Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jest cudny i na pewno los się do niego uśmiechnie:) A jeszcze jak ma takie cioteczki:) Quote
bros Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 kochane dostałam dziś na konto 50 zł od pani Ani z budowy od Sonii na dogomani od niedawna pod nickiem a_niunka :) pani Aniu DZIĘKUJĘ bardzo gorąco :) Quote
abilab Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 ciotka bros działasz ostro Alikowi musi sie udac to taki przekochany czarnuszek ,ktory zasługuje na najlepszy domek Quote
mariuk Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 bros napisał(a):mam 2 chętne osoby zaraz za panią , dziś wieczorem umówiłam się na rozmowę telefoniczna z zainteresowanym panem co prawda z daleka ale człowiek rozsądny i porozmawiać warto :) oraz od Nutusi dostałam link gdzie szukają psa o takim charakterze jak Ali :) To ja jestem tym "rozsądnym człowiekiem" :) , jesteśmy z zoną zdecydowani w 100% aby adoptować tego ślicznego, kochanego Alisia, trzymajcie za nas kciuki a przedewszystkim za Alim. Pozdrawiam wszystkich. Quote
abilab Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 mariuk witaj ,to bardzo bardzo mila wiadomośc , wszyscy bedziemy trzymac kciuki za wizyte przedadopcyjna i szczęsliwy finał Quote
Nutusia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Uwielbiam gdy się Nowe Psie Rodziny logują na Dogo! Bardzo dziękujemy, serdecznie witamy i kciuków nie puszczamy! :) Quote
Cantadorra Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Jak przyszła rodzina psiaka się loguje na dogo, to bardzo dobry zwiastun :) Zatem Ali sio do domu :) Trzymamy kciuki :) Quote
terierfanka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 witamy rozsądnego człowieka na Dogo :hand: mariuk, mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, iż logując się tutaj podejmujesz poważne zobowiązanie - jeśli Ali trafi do Ciebie, będziemy żądać nieustannie caaaałej masy fotek :evil_lol: Quote
olivetshka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 mariuk witaj :) Dobrze dziewczyny prawią - ja też się swego czasu na dogo zalogowałam, kiedy wyszperałam swoją Lenkę i... już zostałam :) Tak więc welcome home :) Quote
Uru Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 mariuk witaj:p czekamy na rozwój sytuacji, oby jak najlepszych dla naszego Czarnego Wilka! No i prosze, domy sie o Aliego 'biją'.walka szczęśliwie jest na argumenty!;) Quote
marmosia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Bo ciotki mają szczęśliwą rękę:) A Aluś rozkocha w sobie każdego:) Quote
olivetshka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Dziewczyny, przepraszam, że na wątku Alusia, ale on w końcu Owczarek... A my kochamy Owczarki, prawda?... Nie wiem, czy czytałyście na watku Owczarków do Adopcji tu na dogo (Anashara) - dziewczyna wrzuciła link do makabrycznego reportażu. Ja właśnie przed chwilą wysłałam tego linka do Uwagi TVN, bo nie daje mi spokoju, że sprawca czegoś tak potwornego mógłby po prostu się z tego wykręcić... Jeżeli to niewłaściwe miejsce, to przepraszam z góry - najwyżej mnie poinformujcie, to usunę: http://www.nj24.pl/content/view/11097/139/#josc35433 Dwa najświeższe komentarze należą do mnie. Quote
Uru Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 słyszłam dzisiaj o tym:( to jest przerazajace!!! psychopatyczny mord.chcial sprawdzic jak to jest zabic. z premedytacja.bez skrupułów. taki (NIE!)czlowiek jest realnym zagrozeniem dla 'spoleczenstwa',nie mam słów:shake::placz: Quote
bros Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 widziałam, czytałam na owczarku.pl - trudno tu o jakikolwiek komentarz, same niecenzuralne słowa się cisną na usta Quote
olivetshka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Uru napisał(a):słyszłam dzisiaj o tym:( to jest przerazajace!!! psychopatyczny mord.chcial sprawdzic jak to jest zabic. z premedytacja.bez skrupułów. taki (NIE!)czlowiek jest realnym zagrozeniem dla 'spoleczenstwa',nie mam słów:shake::placz: Ale wiedzą już kto to zrobił? Quote
Recommended Posts