Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak:) Pani dzwoni cały cza do Brosika i dopytuje o szczegóły. mozliwe ze jutro pojedzie zabrac go na spacerek,zeby dalej psiaka poznawac:) Pani jest super kobitką, ma wspaniale piekny wielki domek i piekne podwróko,kocha zwierzaki.ma super koty na ktore Ali reagowal bezblednie i ma super Zyte:D jamniczke szorstkowlosa,w ktorej sie z Brosikowa ciotka zakochalysmy:D
wszyscy trzymamy kciki za pomyślną i szybką adopcje Alika:) osobiscie bardzo bym chciała by pojechal do Pani u której to dziś bylismy:) Obecnie u Lilu niech sie psoak cieszy pozytywnymi relacjami z pieskami:) w schronie przeciez tylko od nich obrywał:( na szczescie to juz przeszlosc!!
Lilu,jak tam zwierzaki?:D

Posted

przepraszam cioteczki, problemy osobiste nie pozwoliły mi wczoraj wpaść mn kompa, bede dziś wieczorem na długo.

edit: raniutko w sobote w dzień wyjazu Ali zobaczył moja papugę :) skakał jak kangur, piszczał, próbował szczekać :)

Posted

Natusia dla suczki szitsu potrzebny transport z Wrocławia do Warszawy .LILU ciesze sie ze Ali mógł spedzic noc w ciepelku , wierze ze masz co robic wiec nawet te pare słow ucieszyło bardzo

Posted

jestem, to wszystko co napisała Uru to prawda :) pani jest SUPER, oby tylko wybrała Alusia :) miałby w tym domku jak w raju :) modle sie o to :)

a tutaj jeszcze foteczki

w aucie (mega grzeczny)

u LILU pierwsze kontakty :)

obeznanie terenu