Uru Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Co bede w bawełne owijac! Ali ma super domek:D bylam widzialam! wszyscy beda go kochac po kres jego dni i jeden dzien dluzej! Cioteczka Brosowa jak sie ogarnie,bo chyba popila po stresach ostatnich dni:diabloti: to wklei jakas foteczke i jakies swoje przemyslenia:) to ja sie zajme teraz grzecznie swoimi futerkami-zeby nie bylo,ze pod latarnią najciemniej!:roll: :p Quote
bros Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 weszłam do domu , odpaliłam kompa a teraz idę się suszyć :) otwieram butelkę szampana :) wypije lampkę za rodzinę Alusiową :) cudowni ludzie :) i za super expres odrzutowiec ciotkę Uru - Madzia sorry za marudzenie w drodze :) Quote
Uru Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 daj spokoj krolo! cała przyjemnosc po mojej stronie:evil_lol::mad: Quote
bros Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 co za fluidy , pisałyśmy w jednym czasie :) wiesz co po zastanowieniu doszlam do wniosku ze ja sama z checią bym została w mariukowym domku ;) tyle przyjaznych osób, piekna okolica, wielki ogródek :) zyć i cieszyć sie zyciem :) edit: od Wrocławia do prawie samego Bielska lalo jak zcebra, z powrotem od Bielska do Wrocka ściana deszczu , pogoda extremalna :) Quote
terierfanka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 extra! pogodę to nie najlepszą miałyście do tej jazdy... zdejmijcie już te smutne Alusiowe banerki, bo on już uśmiechniętą mordkę ma :) Quote
Uru Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 bros napisał(a):co za fluidy , pisałyśmy w jednym czasie :) wiesz co po zastanowieniu doszlam do wniosku ze ja sama z checią bym została w mariukowym domku ;) tyle przyjaznych osób, piekna okolica, wielki ogródek :) zyć i cieszyć sie zyciem :) edit: od Wrocławia do prawie samego Bielska lalo jak zcebra, z powrotem od Bielska do Wrocka ściana deszczu , pogoda extremalna :) popiła jak nic!:eviltong: Quote
bros Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 te ciotka bo Ci te magiczną fote wrzuce !!! jak będziesz się nabijać ;) Quote
olivetshka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Zmieńcie tytuł, ciotki klotki i przenieście lepiej wątek. To za kogo teraz się bierzemy? ;) Quote
Poker Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Czyli kolejny szczęśliwy pies i oby tak zostało do końca jego życia. Bierzcie się za następnego , bo dobrze Wam to idzie. Czy6li od kwietnia można kasę przenieść na inną bidę? Quote
abilab Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Nasza niezniszczalne ciotki wiec po drodze wpadły do mnie z wypiekami na twarzach były pierniczki herbatka i dla chodzących na nogach pifo za rodzinke Aliego oj naopowiadały i jestem spokojna o czarnuszka .Niech im sie wiedzie .terifanko kochana Bros gentelmen jest nie mozna powiedziec , , spokojnie Abusia oddaje mu na wizyty swoje posłanko balkonowe ,ale swoim koszem wiklinowym tez sie dzieli ale tylko z nim Quote
bros Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 kochane fotek nie mam za dużo , zbyt dużo emocji na raz :) rodzina pana Mariusza naprawę mnie tak mocno rozładowała że czuje się szczęśliwa :) to co widziałam musi Wam wystarczyć :) z lezka w oku zycze innym psim bidom takich domow :) w rekach nowej pani :) osobiste podwóreczko :) fotka rodzinna :) Alusiu nie zapomnij swoich ciotek :) i dla mnie MEGA fotka - uwielbiam ja (nie wiem czy pan Mariusz zezwolił na jej pokazanie stad , zakryta twarz) kładę się dziś spać naprawdę szczęśliwa !!!! Quote
terierfanka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 sie wzruszyłam, brawo dziewczyny, jak to mówią młodzi - SZACUN :ylsuper: Quote
olivetshka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 I ja się wzruszyłam - szczególnie tą fotką z ciotkami... Bądź szczęśliwy, czarnulku. Quote
azalia Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ali jest piękny i tak też prezentuje się w nowym domku,ogródku no i ze swoim panem.Wspaniale,że trafił na takich ludzi,którzy go będą kochać.Czekamy na wiadomości od nowej rodzinki,mam nadzieję,że w takim domku Ali szybko się odnajdzie.Pozdrawiam! Quote
mariuk Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ali spokojnie przespał, całą noc, wczoraj wieczorem był smutny, zapewne tęsknił za Lilu, troszeczkę boi się jeszcze ogrodu, bo suczka od sąsiada go cały czas obszczekuje, wygląda na to, że nie skrzywdził go człowiek tylko inne psy.W domku za to czuje się jakby mieszkał tu od urodzenia.Jest wspaniałym psem, bardzo go kochamy. Quote
a_niunka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Bardzo sie cieszę że kolejnemu psiakowi sie udało - niestety mój komputer sabotuje zdjecia z dogo i nie wszystkiw wyświetla. Bardzo proszę o przesłanie kilku na priv Quote
Poker Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Cudowny pies,cudowny dom, cudowne wiadomości . Quote
mariuk Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Wracając ze spaceru Ali zatrzymał się przed furtką naszego ogrodu i czekał aby otworzyć, poznał, że to jego dom, jesteśmy bardzo szczęśliwi. Quote
bros Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 mariuk napisał(a):Wracając ze spaceru Ali zatrzymał się przed furtką naszego ogrodu i czekał aby otworzyć, poznał, że to jego dom, jesteśmy bardzo szczęśliwi. się mi normalnie łezka zakręciła - p. Mariuszu DZIĘKUJĘ ze jesteście :) proszę całą rodzinke pozdrowić :) i jeszcze raz żonie za przepyszny gulasz podziękować :) Quote
monika083 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 tak , bo psy to wiedza, ze sa u siebie:) na dogo jest watek Patosa , z padaczka, bardzo dlugo szukal domu , w koncu trafil na ''swoich'' ludzi, i odrazu wlasnie jakby czul , ze to jego i juz , nie ma atakow padaczki i wlasciciele chca mu powoli odstawiac leki.Piekny watek zreszta.. http://www.dogomania.pl/threads/106038-Patula-w-cudnym-domku!!!-Można-już-płakać-z-radości-!!!! Quote
Nutusia Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Się poryczałam i nic nie będę pisać, bo i po co?... :) Quote
mariuk Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Bros, to my dziękujemy, bo jest za co, wczoraj normalnie przeszczęśliwy dzień, Aliś do nas przyjechał i jeszcze internet naprawili, a prosiłem i reklamowałem przez trzy miesiące. P.S. Proszę nie pisać do mnie przez pan, bo zaczynam sie czuć jak staruszek :) Quote
bros Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 ha ha w porządku :) z przyjemnością - i za razem witam w kręgu dogomaniaków mariuk :) rozliczam się w drugim poscie - czekam na kwotę jeszcze za hotelik od LILU :) Quote
Uru Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 ale fajnie tu sobie wszyscy korespondujecie:) micha sie cieszy! Ali jest jednym z najmądrzejszych psów z jakimi miałam do czynienia. to tak juz sobie na marginesie mowie, bo przeciez wszyscy to wiedza ze to chodzący mózg i serce:) Quote
yuki Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Cienki bolek ze mnie, patrzę na foty i łzy mam w oczach :) Aliś przepiękny, w ukochanym domu, dziewczyny jesteście super !!! Quote
Recommended Posts