Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj wlasnie nie byla,a przynajmniej tyle wiem,ze nie kontaktowala sie juz z Broskiem w sprawie tej wizyty,lilu nic nie pisze...cos czuje ze spacerku nie bylo z Panią

Posted

Ja nic nie wiem. Mam nadzieje że pani wcześniej zadzwoni i się umówi. Często w domu nikogo nie ma. Ja nawet jak wychodzę na spacer to mnie nie ma od 2 do 3 h , bo robię to 4 razy. Więc musi dzwonić. Zawsze jeden telefon mam przy sobie.

Posted

Przed wczoraj podjechałam pod bramę a Ali pilnował posesji, ob warczał mnie i obszczekał, ale jak poczuł że to ja to już dostał wariacji. Jak go spacerze wrzucam do kojca do strasznie szczeka, wyje i się skarży. Mam nadzieje że sąsiedzi mnie nie wyklną. Na noc biorę go do domu a tam cichutku siedzi w pokoju. Zastrzyki robię mu bez problemu, tylko tej łapy nie chce pokazać. Po za tym jest kochany i przytulaśny.

Posted

oki, super , zaraz uzupełnię w pierwszym poście każdą wpłatę :)

dostałam dziś do rąk własnych też 50 zł dla Alusia od koleżanki terierfanki Ilonki :) ILONKO DZIEKUJE DARDZO DARDZO :)

Posted

Karolka dołoże 25 zł do hoteliku Aliego oczywiscie nie przelewam na konto tylko do twych rąk jutro .Ali zaczyna stróżowac słysze , szkoda ze tej lapeczki nie daje obejrzec a to tyle sie ciagnie juz

Posted

jak wracałysmy z Bros od lilu, powiedzialam jej tak: zobaczysz, wlaczy sie w chlopaku terytorialna opcja. bedzie mial swoje podwóko swoja brame itd itp. znam to po Iwanie,było dokładnie tak samo! ten typ tak ma. na szczescie Lilu sie zna;)
piekne fotki!:)

Posted

olivetshko dzis zadzwonię do pani zainteresowanej Alusiam i zapytam jakie perspektywy. Zaraz jak się czegos dowiem napiszę na wątku oki ? :)

Posted

na dzień dzisiejszy uzbierałyśmy 265 zł na Alusinkowy hotelik u LIULtosi :) bazarek na resztę wystawię na dniach :) i prosze ciotki o rozpropagowywanie wątku Alusinego wsród znajomych.

nadal czekam na wiadomosc ...... :) biorę głeboki wdech :)