bros Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Piekny czarny owczarek , 6 letni, w naszym schronisku od 10.10.2010 -przbywa w boksie ogólnym 69 nazwany schroniskowo BALTAZAR choć wolałabym to imię zmienić na powiedzmy ALI w wywiadzie z opiekunem/pielęgniarzem spokojny , zrównoważony, bardzo proludzki pies. Nie wchodzi w psie klótnie, jest przyjażnie nastawiony. Bardzo bardzo smutny siedzi i czeka :( serce pęka na ten widok przez kraty :-( Od soboty 26 lutego do 17 marca Aluś był w Hoteliku u LILUtosi :) w piatek 11 marca został wykastrowany i 17 marca pojechał do nowego domu pod BielskiemB. :) Dziekuję Wszystkim ciotkom , które nas wspierały :) Dziękuję za każdą wpłatę :) LILUtosi - DZIEKUJEMY za opieke nad naszym czarnym pieknym AliBabą :) :loveu: Uru - 20 zł - stała Cantadorra 30 zl - stała Bros - 25 zl stała yuki - 10 zł stała rutta 25 zł stała P. Agnieszka od Poker :) - 20 zl stała justika 20 zł stała Quote
bros Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 ROZLICZENIA dla Alika uzbierałyśmy 124 zł z mojego bazarku 150 zł przekazał nam p. Maiusz DS - DZIEKUJĘ 260 wpłat cioteczkowych dobrych duszyczek ------------------------------------------------ 534 zł :) z tego: - 40.00 zł dla Uru - zakup paliwa na dojazd na wizytę PA oraz do hoteliku LILU - 17.10 kupno Manusanu do kąpieli (wstawię paragon) 00.00 szampon, zasponsorowany przez ciocię abilab - DZIEKUJĘ - 228.57 zł paliwo na dojazd do BielskaB do DS :) - (paragony) wyjeżdżając z Wrocka dostałyśmy od TŻ Uru zatankowany na 100 zł samochód, dotankowałysmy za 109 zł i heja, potem na dworcu w BB jeszcze za 20 bo strzałeczka nam opadała i na koniec we Wrocławiu za 99 , oddałysmy auto w takim stanie jakie zapozyczyłyśmy od TZ-ta :) - to k woli wyjasnienia :) - 282 zł hotelik u LILU + dojazd na kastrację i dowiezienie Alusia w 17.03 do Wrocka (czekam na kwote od LILU) - 10 zł identyfikator (pozwoliłam sobie zamówić dla Alusia) [FONT=Verdana]534 - 40 - 17.10 - 228.57 - 282 - 10 = -43.67 (pokryte z pieniążków bazarkowych) - stan konta Alusia 00.00 :) [/FONT] na marzec wpłynely wpłaty od: Uru 20zł (stała deklaracja) :loveu: Cantadorra 30 zł ( stała deklaracja):loveu: [SIZE=3]Bros 25 zł (stała deklaracja) :loveu: [SIZE=3]yuki 10 zł (stała deklaracja) :loveu: [SIZE=3][SIZE=3]rutta 25 zł (stała deklaracja) :loveu: [SIZE=3]P. Agnieszka od Poker 20 zł (stała deklaracja) :loveu: [SIZE=3][SIZE=3]justika 20 zł (stała deklaracja) :loveu: P. Ilona od terierfanki 50 zł (jednorazowa) :loveu: a_niunka 50 zł ( jednorazowa) :loveu: Cantadorra 10 zł (dodatkowa wplata) :loveu::multi::loveu::multi: Quote
ciemnaczekolada Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Cudowne spojrzenie :) Uszy ma lekko wygięte w jedną stronę, czy mi się zdaje :evillaug: ? Mam słabość to psów tego typu ... Nie mogę się doczekać własnego mieszkania. Wtedy na pewno pojawi się drugi zwierz. Quote
Nutusia Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 bros napisał(a):a jakże ciocia i teraz zapomnieć nie mogę, przed zaśnięciem widzę tę jego mordę kochaną ............. Oj Karoluś, jaki piękny podopieczny... Byle mu się tak samo dobrze trafiło jak poprzednim dziewuszkom - trzymam kciuki! Quote
yuki Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Brosik a to blond futro obok Aliego to jakiś pies w typie labka czy tylko tak z umaszczenia ? Quote
bros Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 a to taki strasznie zozwrzeszczany koleś, raczej kundelek , kolo labka to on i może chwilkę postał ;) a to mordeczka słodka Alusiowa Quote
yuki Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Jakie on ma oczka tęskniące, mają ten sam kolor co moja Migusia. To co, czekamy na lepsze zdjęcia i mogę porobić mu ogłoszenia :) Quote
bros Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 nie czekamy na foty, można ogłaszać, postaram sie w poniedzialek podjechać i wyprowadzić kochasia :) Quote
Uru Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Piesio wydaje się byc swoimi pieskowymi myślami daleko poza kratami. chce do jakiegos wspanialego przyjaciela, człowieka. widac to w jego pieknych oczętach! a tak na prawdę przypomina to po prostu schroniskowe otępięnie tych najbardziej wrażliwych piesków. W sobote zajrze do czarnuszka Quote
yuki Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 To dawaj namiary, jutro może coś w pracy wyprodukuję ;) oby się spacer udał . Quote
Nutusia Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Halo, Aliku, Ciotki kombinują jak koń pod górę, więc bądź dobrej myśli! :) Quote
bros Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Alusiu w górę miodowooki .................hop hop Quote
Uru Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ciekawe jest to,ze za kazdym razem jak przejdzie sie pod jego boxem on tak samo siedzi bokiem podpierając sciane i glowa zamyslona do góry. do góry malenki! niech cie wszyscy widzą! dzisiaj w schronie znowu mowili mi o nim same dobre rzeczy. ze do dzieci do ludzi do domku do mieszkania do wszystkich i do wszystkiego. ze milosc chodzaca. wymaga wypielegnowania i jestem pewna,ze domek szybko sie znajdzie. gdyby teraz udalo sie jakies DT... Quote
Nutusia Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Aliku, co u Ciebie Chłopaczku? Odwiedziła Cię Ciocia Bros?... Quote
olivetshka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Bardzo przepraszam za offa, ale [B]BARDZO BARDZO PILNIE POTRZEBUJEMY DT DLA SZCZENIAKÓW Z INTERWENCJI [/B]TOZu pod Żmigrodem. [B]Kobieta mordowała tam psy i koty od 30 lat[/B] :( Psy sa bezpieczne, ale ranne, na dziś potrzeba DT dla maluszków chociaż. NIe mamy nic :( Czy ktoś mógłby przygarnąć na DT choć jednego? One są już poogłaszane, być może wkrótce znajdą swoje domy, ale dziś nie mamy nic :( Na wątku są zdjęcia i film z interwecji sobotniej. [url]http://www.dogomania.pl/threads/200880-%C5%BBmigr%C3%B3d-Stara-nadal-g%C5%82odzi-i-Morduj******!OCALONE-ALE-RANNE-POM%C3%93%C5%BBCIE.-DT-dla-klusek[/url] Quote
Ra_dunia Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Dopiero teraz miałam chwilkę, żeby zajrzeć. Banerek postaram się jutro zrobić... Quote
Nutusia Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 O, znajoma Ciotka banerkowa się znalazła! :) Aliku, zaraz będziesz miał banerek z górnej półki, chłopaku! :) Quote
Recommended Posts