Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a futro ma jak niedżwiedż :) takiego ogona mój brosio mógłby pozazdrościć :)

niezmiennie wzdycham jak myslę o szczęściu Aliego :)

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Fotki pokazują to, na czym zależy każdemu dogomaniakowi - uchachany pychol psiaka. Dziękujemy za fotki, prosimy pamiętać o dogo i może w wolnej proszę napisać kilka słów o charakterze i ulubionym spędzaniu czasu Alego :)

• 2 weeks later...
Posted

a ja sobie właśnie przeczytałam wątek Alusia od początku , k woli przypomnienia i jestem naprawdę SZCZĘŚLIWYM człowiekiem :) "mój" cudowny czarny Alibaba - Mariuszu ogromnie ogromnie ściskam całą Waszą rodzinkę :)

Posted

Kilka tyg. temu miałam przyjemność przypadkiem odwiedzić Alika.
Niestety, nie miałam przy sobie aparatu.
To prawda, ma się chłopak baaardzo dobrze. Widać że jest kochany, zadbany a Pan bardzo się Nim cieszy !!!

Posted

[quote name='togaa']Kilka tyg. temu miałam przyjemność przypadkiem odwiedzić Alika.
Niestety, nie miałam przy sobie aparatu.
To prawda, ma się chłopak baaardzo dobrze. Widać że jest kochany, zadbany a Pan bardzo się Nim cieszy !!!

oj ciociu a to ładnie tak przemilczeć taką istotną wizytę :) :eviltong: to mój jakby nie patrzeć wielki adopcyjny sukces więc tylko pomacham ozorkiem ;)

Posted

togaa tos podbiła gula broskowi .Brosku nie badz taka skromna to nie jeden Twój adopcyjny sukces , ale chyba czarny Ali najbardziej utkwił Ci w sercu :loveu: ale ciesze sie ze u niego wszystko OK!

Posted

Wiem, wiem żę podpadłam....przejężdżałam tylko, przystanęłam, pozachwycałam się i pa, pa...

Nastęnym razem popstrykam, tyle że na moim sprzęcie Ali będzie ogromną , czarną plamą...:razz:

• 1 year later...
Posted (edited)

Witam wszystkich, u Alusia wszystko w porządku, jest zdrowy, wesoły i zadowolony.Lubi spacerki byle nie za długie, bo leniuszek się z niego zrobił :)
Bardzo lubi wędzonkę (zona przynosi z pracy okrajki tejże ).Najbardziej jest zadowolony jak wszyscy są w domu, cała rodzina, ale chyba ze wszystkiego to najwięcej uwielbia myzianie, można go godzinami głaskać, przytulać i drapać.
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za tak wspaniałego pieska.

Edited by mariuk
Posted

Przepraszam za offa, ale bardzo Was proszę o pomoc dla suni Balbinki, która całe swoje zycie mieszka w schronisku w Józefowie. :modla: Balbinka nigdy nawet nie była na spacerze. :-( Sprawmy aby poznała inne zycie. Szukamy dla niej przede wszystkim domu stałego, ale o to trudno, gdyz ona boi sie wszystkiego. :-( Sunia ma zarezerwowany domowy hotelik, bo potrzebuje socjalizacji, ale brakuje deklaracji. :-( Bardzo prosimy o wsparcie na hotelik, każda, nawet najmniejsza kwota się liczy. Bardzo prosimy... :modla:

http://www.dogomania.pl/forum/thread...y-betonowy-box-(

Posted

O matulu jak on pięknie wygląda fajnie ma chłopina kawał ziemi do tuptania drzewka kulające sie jabłuszka siejsko anielsko p Mariuszu życzymy Wam wspołnych długich jeszcze lat a z okazji Swiąt dla całej rodzinki dużo szczescia zdrowia i samych dobrych dni prosze wyglaskac Alusia od nas pozdrawiamy z Wrocławia