Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzis 26.01.11 Tatiana zabrala ze schronu ta oto sunke
Wstepne ogledziny wskazuja ze ma 2-3 lat, oczywiscie juz rodzila i to zapewne minimu ze dwa mioty.
Reszte z zaznajamiania sie z dziewczynka napisze wyrywajaca z zapomnienia.

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a wiec sunia jest przekochana, przecudowna, przełagodna........ i strasznie skrzywdzona przez czlowieka :(
MOje serce już złamała swoją delikatnością i wrażliwością. Kiedy wychodziła ze schroniskowego kojca kucnęłam na ziemi i przemawiałam do niej spokojnym głosem, zachwalajac je niezwykłą urodę... sunia na ugiętych nogach, z podkulonym ogonem podeszła do mnie i natychmiast głowę wcisnęła pod moją pachę. Objęłam ją, a ona tak tkwiła.... jakby szukała we mnie ratunku przed całym okrutnym światem.... :( ta sunia tylko do rodzenia szczeniaków służyła...... :(
Całą droge do W-wy leżała spokojniutko.

Proponuję imię Szanta, co Wy na to?

Uploaded with ImageShack.us

Posted

:multi:JEstem zachwycona:D:D:D:D:D ona jest naprawdę przekochana, przecudowna, przewspaniała:))))bardzo się cieszę że nie będę musiała już oglądać jej w schroniskowym boxie:multi::multi::multi::multi::multi:Dziękuję Wam dziewczyny:)):))))

Posted

zuzolina, dzieki kochana za wszelkei informacje:). Widzialam dziś dzięki Tobie szczątki zamku, w którego obrębie znajduje sie wiejski cmentarz. Zadziwiło mnie to kompletnie??!!

Warszawiaków jako nadętych bubków możecie nie lubić, ale z perspektywy Warszawy, to byłam dziś w miejscu gdzie diabeł mówi dobranoc.

Posted

hehehehhehe to bardzo fajnie, że wycieczka prócz szczytnego celu miała walory estetyczne:P Niech się wiedzie tej psince i niech już zawsze będzie miała pachę, w którą może wcisnąć nos:P;)

Posted

jakie psie cudo:)
i ma takie okropnie piękne i okropnie smutne oczyska, z wielką radością będę śledzić jak się jej będą zmieniać te oczy na radośniejsze
a imię wybrałyście z puli moich ulubionych:)

Szanta oto rozpoczęła się lepsza część twojego życia

wiecie coś więcej o jej historii?

Posted

margaret napisał(a):
jakie psie cudo:)
i ma takie okropnie piękne i okropnie smutne oczyska, z wielką radością będę śledzić jak się jej będą zmieniać te oczy na radośniejsze
a imię wybrałyście z puli moich ulubionych:)

Szanta oto rozpoczęła się lepsza część twojego życia

wiecie coś więcej o jej historii?

Ja wiem skąd sunia jest.
Wcześniej mieszkała u jakiejś kobiety w Jarocinie. Rodziła szczeniaki raz za razem. W końcu pańcia uznała, że suka zbrzydła i że nie chce mieć od niej więcej szczeniaków- zostawiła sobie od niej dwa maluchy a ją przywiozła do schronu.
Żal mi się jej zrobiło bo ładna sunia, a bałam się że jakiś cep weźmie ją do produkcji kolejnych szczeniąt. Poza tym była bardzo przestraszona w schronisku i łaknęła kontaktu z człowiekiem. Dlatego powiadomiłam tanitke.

Ja sama wcześniej sunie nazwałam Cola, ale Szanta też ładnie :)

Posted

tanitka napisał(a):
Malawaszko, widzialam tam dwa duuuże, czarne i kudłate cosie na kształ CTR. A to urocze miejsce na ziemi nazywa się Radlin k. JArocina :)

i po co pytałam... :( a jest na dogo ktoś kto tam bywa?

Posted

kuna66 , a wiesz kiedy suka miala ostatni miot , jak baba sobie szczeniaki zostawila?
moze handlowala szczenietami po niej na gieldzie poznanskiej?