Ati Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dzis 26.01.11 Tatiana zabrala ze schronu ta oto sunke Wstepne ogledziny wskazuja ze ma 2-3 lat, oczywiscie juz rodzila i to zapewne minimu ze dwa mioty. Reszte z zaznajamiania sie z dziewczynka napisze wyrywajaca z zapomnienia. Quote
tanitka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 a wiec sunia jest przekochana, przecudowna, przełagodna........ i strasznie skrzywdzona przez czlowieka :( MOje serce już złamała swoją delikatnością i wrażliwością. Kiedy wychodziła ze schroniskowego kojca kucnęłam na ziemi i przemawiałam do niej spokojnym głosem, zachwalajac je niezwykłą urodę... sunia na ugiętych nogach, z podkulonym ogonem podeszła do mnie i natychmiast głowę wcisnęła pod moją pachę. Objęłam ją, a ona tak tkwiła.... jakby szukała we mnie ratunku przed całym okrutnym światem.... :( ta sunia tylko do rodzenia szczeniaków służyła...... :( Całą droge do W-wy leżała spokojniutko. Proponuję imię Szanta, co Wy na to? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ati Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 dajesz - masz - w kocu jestes jej wybawicielka Quote
zuzolina Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 :multi:JEstem zachwycona:D:D:D:D:D ona jest naprawdę przekochana, przecudowna, przewspaniała:))))bardzo się cieszę że nie będę musiała już oglądać jej w schroniskowym boxie:multi::multi::multi::multi::multi:Dziękuję Wam dziewczyny:)):)))) Quote
farmerka63 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Aaaaa - to tu się schowała !!! Ale piękna pannica.... Te oczyska w głąb serca zaglądają... Zostałam zakażona miłością do czekoladowych aksamitnych uszek :) Quote
stonka1125 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 farmerka63 napisał(a): Te oczyska w głąb serca zaglądają Cudne i bursztynowe :) Powodzenia! Quote
Hala Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 piękności.... czekoladkowe :) Bedę jej kibicować. Quote
tanitka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 zuzolina, dzieki kochana za wszelkei informacje:). Widzialam dziś dzięki Tobie szczątki zamku, w którego obrębie znajduje sie wiejski cmentarz. Zadziwiło mnie to kompletnie??!! Warszawiaków jako nadętych bubków możecie nie lubić, ale z perspektywy Warszawy, to byłam dziś w miejscu gdzie diabeł mówi dobranoc. Quote
zuzolina Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 hehehehhehe to bardzo fajnie, że wycieczka prócz szczytnego celu miała walory estetyczne:P Niech się wiedzie tej psince i niech już zawsze będzie miała pachę, w którą może wcisnąć nos:P;) Quote
zozolina Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Siemka zuzolina ha:crazyeye::D ha z tej str zozolina ha :D:Dha !~!!! sliczna ta pannica powodzenia:thumbs: Quote
zuzolina Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 A byłyście z nią dziewczyny już u weta? Ma czipa? Quote
zuzolina Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 hehehehehe no witam:P hehehe cóż za zbieżność pomysłów na nick:P Quote
farmerka63 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Tanitka - no co Tyyy... Któż by nie lubił Warszawiaków ??? :razz: A gdzież jest ten koniec świata , z którego do stolycy jechała Szanta ? Quote
margaret Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 jakie psie cudo:) i ma takie okropnie piękne i okropnie smutne oczyska, z wielką radością będę śledzić jak się jej będą zmieniać te oczy na radośniejsze a imię wybrałyście z puli moich ulubionych:) Szanta oto rozpoczęła się lepsza część twojego życia wiecie coś więcej o jej historii? Quote
malawaszka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 farmerka63 napisał(a): A gdzież jest ten koniec świata , z którego do stolycy jechała Szanta ? ja też jestem ciekawa i czy nie było tam moich brodatych przypadkiem? :oops: Quote
Hala Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Malawaszka...już Ty dobrze wiesz, gdzie jest jeden taki brodaty Brutus... którego Ty unikasz..a który jest Twoim przeznaczeniem :mad: Quote
tanitka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Malawaszko, widzialam tam dwa duuuże, czarne i kudłate cosie na kształ CTR. A to urocze miejsce na ziemi nazywa się Radlin k. JArocina :) Quote
Ati Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 no Farmerus, kolo Jarocina, -wielkopolska Quote
kuna66 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 margaret napisał(a):jakie psie cudo:) i ma takie okropnie piękne i okropnie smutne oczyska, z wielką radością będę śledzić jak się jej będą zmieniać te oczy na radośniejsze a imię wybrałyście z puli moich ulubionych:) Szanta oto rozpoczęła się lepsza część twojego życia wiecie coś więcej o jej historii? Ja wiem skąd sunia jest. Wcześniej mieszkała u jakiejś kobiety w Jarocinie. Rodziła szczeniaki raz za razem. W końcu pańcia uznała, że suka zbrzydła i że nie chce mieć od niej więcej szczeniaków- zostawiła sobie od niej dwa maluchy a ją przywiozła do schronu. Żal mi się jej zrobiło bo ładna sunia, a bałam się że jakiś cep weźmie ją do produkcji kolejnych szczeniąt. Poza tym była bardzo przestraszona w schronisku i łaknęła kontaktu z człowiekiem. Dlatego powiadomiłam tanitke. Ja sama wcześniej sunie nazwałam Cola, ale Szanta też ładnie :) Quote
malawaszka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 tanitka napisał(a):Malawaszko, widzialam tam dwa duuuże, czarne i kudłate cosie na kształ CTR. A to urocze miejsce na ziemi nazywa się Radlin k. JArocina :) i po co pytałam... :( a jest na dogo ktoś kto tam bywa? Quote
Ati Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 kuna66 , a wiesz kiedy suka miala ostatni miot , jak baba sobie szczeniaki zostawila? moze handlowala szczenietami po niej na gieldzie poznanskiej? Quote
Recommended Posts