Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co myślicie o takich identyfikatorach, które przeczepia się do obroży? Jest na nim imię psa, lub suczki i adres lub telefon właściciela. Ja właśnie wczoraj mojej Zuzi zamówiłam taki identyfikator, w kształcie kostki, koloru czerwonego ( aby pasowało do obroży i smyczy) z napisem Zuzia i moim numerem telefonu. Koszt to 10 zł.

Posted

Ja miałam kiedyś adresówkę, ale zostało nam tylko pół - najprawdopodobniej rozkręciła się podczas zabawy. Poszuikuje więc czegoś trwalszego.

Rybc!a - mówisz o takiej blaszce na której mozna wybić dane pieska? Bo chyba odkryłam o co Ci chodzi, tylko niestety to u nas jest droższe niż 10 :shake: .

Posted

migotqa napisał(a):
Rybc!a - mówisz o takiej blaszce na której mozna wybić dane pieska? Bo chyba odkryłam o co Ci chodzi, tylko niestety to u nas jest droższe niż 10 :shake: .

Ma allegro mozna juz za 7 zł takie cos zamówic ;)
a drozsze to i nawet ze zdjeciem zwierzaka :cool3:

Posted

na allegro jest duży wybór adresówek...do wyboru do koloru. My mamy takie co jest wybity nr tel. właściciela, nie chciałam żeby podać imię psa, w zamian są 2 numery telefonów. Zapłaciłam za 2 identyfikatory 18,00 PLN łącznie z kosztami wysyłki.

Posted

A gdzie takie indentyfikatory można zamówić?

W sklepie zoologicznym.

Rybc!a - mówisz o takiej blaszce na której mozna wybić dane pieska? Bo chyba odkryłam o co Ci chodzi, tylko niestety to u nas jest droższe niż 10 :shake:

Tak, właśnie oto mi chodzi.
Za taki identyfikator może posłuzyć nawet bryloczek do kluczy za 50gr

No , ale nie będzie wyglądać to już tak dobrze.
Ma allegro mozna juz za 7 zł takie cos zamówic

Tak, tylko trzeba dodać koszty przesyłki, twdy wychodzi drożej.
a drozsze to i nawet ze zdjeciem zwierzaka

O tym nie słyszałam, może być niezłe!

Posted

Rybc!a napisał(a):
Tak, tylko trzeba dodać koszty przesyłki, twdy wychodzi drożej.

Ale koszty przesyłki napewno nie sa jakies wielkie, wiec jak do tych 7 dodac jeszcze kilka zł to i tak wychodzi cos ok.10 ;)

Posted

ee,, nie trzeba, mój pies i tak wychodzi tylko na ZAMKNIęTY ogródek, no i nie chodzi w smyczy, bo...
przez to jej się kudłaczą włoski:)
Tylko na spacerki gdzieś daleko, ale pomyślę...:)

Posted

Czarne Gwiazdy strasznie mi się to podoba , wiesz może gdzie można coś takiego kupić/zrobić ? Już znalazłam jak znajdę troszkę kaski to sobie zamówię ;)
I dla psa i dla siebie ;)
interesuję się militarią troszkę :oops: