Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga,

tak jak pisalam na innych watkach TWoich. Jesli masz gotowe teksty do ogloszen plus zdjecia, to powysylaj mi je na maila: marcia.slu@wp.pl

Mam kolezankĚe, która w wolnych chwilach robi ogłoszonka (to Ona robiła ogłoszenia m.in dla Venus ;))
Dobrze by było podsyłać Jej Wasze psy. No chyba, że macie kogos innego do robienia ogłoszeń, to ja się nie narzucam :) tylko dajcie znać.

Posted

Ty się kobieto uspokój z tym "No chyba, że macie kogos innego do robienia ogłoszeń, to ja się nie narzucam" - ja Cię bardzo proszę, dostaniesz robotę nie martw się:) nigdy za dużo chetnych do robienia ogłoszeń...:)

Posted

[quote name='Kago']Ty się kobieto uspokój z tym "No chyba, że macie kogos innego do robienia ogłoszeń, to ja się nie narzucam" - ja Cię bardzo proszę, dostaniesz robotę nie martw się:) nigdy za dużo chetnych do robienia ogłoszeń...:)[/QUOTE]

Kago, nie chcę się napraszać po prostu ;) a że akurat Magdalena jest chętna do pomocy bo nie pracuje i ma troszkę czasu to tak chodze i szukam bid, które nie mają pakietów porobionych.
Nie mówię, że ogłoszenia będa robione w tempie - kilka psów na dzie, ale generalnie Magdalena robi je dość szybko :) hehe a co najważniejsze - bardzo chce w ten sposób pomóc psom. :)

To ja cierpliwie czekam na dane :)

Posted

jestem. Odkryłam ze zdumieniem ;) że założyłyście fundację - gratulacje! Pomogę jak tylko mogę w razie potrzeby.

Kago - dzięki jeszcze raz za wieczór!

Jeśli mogę prosić, to prześlijcie mi proszę na maila zdjęcia szczeniorów - mam fajny domek na młodego chłopaka (co prawda miał być pudelek, ale takiego to nie mogę znaleźć), będę polecać.
lekomanka@wp.pl

A jeśli potrzebne będą leki do leczenia Waszych bid, dajcie znać - jeśli nie będę w stanie sponsorować, to przynajmniej pójdą po kosztach :)

Posted

[quote name='obraczus87']Kago, nie chcę się napraszać po prostu ;) a że akurat Magdalena jest chętna do pomocy bo nie pracuje i ma troszkę czasu to tak chodze i szukam bid, które nie mają pakietów porobionych.
Nie mówię, że ogłoszenia będa robione w tempie - kilka psów na dzie, ale generalnie Magdalena robi je dość szybko :) hehe a co najważniejsze - bardzo chce w ten sposób pomóc psom. :)

To ja cierpliwie czekam na dane :)[/QUOTE]

a mogą być linki do allegro?

• 2 weeks later...
Posted

Kochani, błagam pomóżcie nam ze zorganizowaniem pieniąchów na sterylki i kastracje naszych podopiecznych. Jak wiecie wspieramy schron w Klembowie, wiele niedobrego sie ostatnio zadziało wokół tego przytuliska, miałyśmy urwanie głowy z odpieraniem niesłusznych ataków i kopanie sie z koniem pochłonęło masę naszego czasu i energii.

Mamy kilka psiaków, które czekają na adopcję Bambi z hotelu - domek w trakcie sprawdzania, Norman - domek już czeka, Tora, No i boksia - domek czeka. Te ze schronu, a schron nie ma pieniąchów na weta - jest absolutny dramat, bo nasze Fundusze też się wyczerpały.
Przeznaczamy jedno z subkont Fundacji na cele "sterylkowe". Można wpłacać na konkretnego psiaka - jak zwykle, ale można wpłacać drobne nawet sumy i później jak w sterylkowej skarpecie zgłosić swojego zwierzaka do zabiegu.

Aga35 wpisze dane poniżej, pomóżcie pls
Jeśli to nie zadziała, adopcje staną kompletnie.

Posted

Bardzo prosze ;)

----------------------------------------------------

Kochani bardzo prosimy o pomoc finansowa - brakuje kasy na zakup karmy dla psow z Klembowa.. brakuje tez pieniazkow na sterylki i kastracje psow bedacych pod opieka Fundacji :(

Posted

proszę bardzo

[FONT=Tahoma]Beti nie duża, miła i sympatyczna sunia. Ma około 2 lat.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Jest wierną i kontaktową psiną, którą los zagnał do schroniska.[/FONT][FONT=Tahoma] To bystra dziewczyna o niezwykle oryginalnej urodzie i wielkich oczyskach proszących o domek. Jest bardzo łagodna, bardzo przywiązuje się do człowieka i najchętniej wybrałaby jednego i nie opuszczała na krok.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Sunia jest wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona.[/FONT]

[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Dołącz do szczęśliwego grona posiadaczy psa i adoptuj BETI

[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma] [/FONT]

Posted

Kochani, nasz były podopieczny - teraz Friko wcześniej Skinny zrobił sobie najwyraźniej "święto lasu" i wymknął się przez uchyloną bramę z domu w Markach, 2 dni temu.
Do tej pory nie wrócił i poszukiwania nie dały rezultatu. Jest przyjacielski, łagodny, więc może się okazać, że ktoś go przygarnął.
Owczarek bez ogona - dość charakterystyczny, ok. 3 letni. Wykastrowany, z adresatka, ale bez czipa - niestety.
Aga wrzuci foty, poślijcie info, czekają dzieciaki.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Plakaty zostały powiesozne?? Kurcze Skinni to ma "szczescie" do tego typu historii...

że się wyrażę już psia mać...kopana łazęga z niego...