Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

153) Mix owczarek niemiecki około 6 miesięcy. Zgłoszona jako pies po wypadku, nie chodząca na tylne łapy. W chwili obecnej jej chód przypomina skakanie kangura. Tylne łapy nienaturalnie wykrzywione na zewnątrz. W przednich łapach kości łokciowe bardzo mocno przerośnięte.
Według nas może to być efekt zaawansowanej dysplazji lub nieodpowiedniego odżywienia w wieku szczenięcym.
Suka do zabrania na już. W schronie nie ma szans na adopcje ani na rehabilitację ze względów finansowych.
Potrzebny DT i konsultacja ortopedyczna!

https://picasaweb.google.com/1180868...Ozt8MSA7pmM3AE

• 1 month later...
  • 10 months later...
Posted

Mam pytanie i oczekuje od Fundacji rzetelnej odpowiedzi: kim dla Was jest "Lidzia Lidziosławska" jak wyglada sprawa przebywajacego u niej psa (na jak sadze pdt) podobno podopiecznego Fundacji mixa pekinczyka o imnieniu DROPS.

Posted

Kora napisał(a):
Mam pytanie i oczekuje od Fundacji rzetelnej odpowiedzi: kim dla Was jest "Lidzia Lidziosławska" jak wyglada sprawa przebywajacego u niej psa (na jak sadze pdt) podobno podopiecznego Fundacji mixa pekinczyka o imnieniu DROPS.

odpowiedź wysyłam mailem :)

• 1 month later...
  • 2 months later...