Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktos podaje swojemu psu i jakie ma wyniki?
Czy rzeczywiście są tak smaczne jak zachwala producent i psy chetnie to jedzą?

Dla wyjasnienia: są to półwilgotne przysmaki o składzie gwarantującym lepszy wygląd skóry i sierści. Zastanawiam się, czy wprowadzic do oferty Cirrus, więc zależałoby mi na opiniach użykowników (a właściwie ich właścicieli).

Posted

My to podawaliśmy- przez jakieś 2 mieisące. Stan sierści się polepszył, same smakołyki też smakowały. Moi znajomi dają Cirrus goldence- i super na nią działa ;) .

Posted

Może i tak, tyle że ja nie kupywałam nawet puszki(całe szczęście) tylko miałam próbki a potem dostałam trochę w woreczku i już tak leży bo ona nie chce tego już jeść.

Posted

Witam!
Ja podaję swojej 14 miesięcznej suczce owczarka szkockiego Cirrus Pro od mniej więcej miesiąca.Właśnie nam się kończy pucha.
Wcześniej dawałam kerabol, ale zrobiłam rozeznanie wśród zaprzyjaźnionych wetów i doszłam do wniosku, że Cirrus lepiej się przyswaja. Moja suka jest właśnie w trakcie wymiany włosa i mam wrażenie, że widzę działanie tego "cuda". Suka linieje ale i na bierząco porasta, włos jest mocny i lśniący.
Co prawda nigdy nie miała problemów skórnych, je dobre karmy (jadła Acanę, teraz Eukanubę L&R) i włos zawsze był ładny. Skusiłam się na tego Cirrusa ze względu na to, że słyszałam, że łagodzi i przyspiesza proces linienia. W przypadku mojej Mattie wygląda na to, że się sprawdza;)

Jestem ciekawa tylko jak długo można bezpiecznie podawać psu to cudeńko, bo ogólnie nie lubię dodatków i syntetyków.