Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale coś tam po głowie chyba Ci chodzi? :)

Coś ...bliżej nie sprecyzowanego. :wink:

Raz jechałam takimi śmiesznymi małymi saniami (miękkimi bardzo) i niby powinno być na nich trudniej (mniej jakby stabilne), to mnie się i tak ta jazda łatwa wydawała. 8)

Juz czekam z niecierpliwością, jak będziemy mieli swoje. :D

Posted

ELO!!!

na saniach jest lepiej i latwej moim zdaniem :) jest lepsza zabawa 8)

na saniach mi sie wydaje ze szybciej sie jedzie niz na wozku poniewaz w saniach moim zdniem jest mniejsze tarcie o powierzchnie niz w wozku :wink:

Posted

hej,ja tez bym chciala sobie pojezdzic z moja stellka na sankach....ale nie mam mozliwosci,nawet nie wiem skad mam takie wziać!! :( ,u nas ludzie maja huskie...ale mi sie wydaje ,ze tylko dlatego by poszpanowac i pokazac ze ich stac!! nie widze,by z nimi biegali ,czy na rowerze jezdzili itp.tylko chodza na spacerki po miescie!ja sie staram,choc moja sunia jest nieznosna,ciagnie strasznie i sie nie slucha.... mysle ze sanie bylyby dobre by sie wykazac wreszcie mogla. tak sobie mysle o tym,i stwierdzam .. choc bez praktyki.,... ze sanie jednak byłyby łatwiejsze w prowadzeniu i lepsze,ja bym bynajmniej chciała je miec :)

Posted

mam pytanko ,a czy mozna samemu zrobic takie sanie??no oczywiscie nie da rady zrobic tak profesjonalnie jak powinny byc zrobione,ale tak,by nie zaszkodziły pieskowi,ale zyby tez były dobre,jak musza wygladac? :roll:

Posted

Łomatko...! Odpowiedź byłaby cała epopeją :lol:

Generalnie - niełatwo. :(

Pogadaj z Jackiem (ZaHoryzontem), choć pewnie się sam tu odezwie :wink: - on jest w trakcie robienia sań.

I poza ty było tu juz kilka topików w tym temacie, przeczytaj je sobie. :D Chyba nie będziesz się musiała cofac dalej niż do trzeciej strony, tak myślę.

Aha, nie wiem, ile masz psiurków... Do jednego sań bym nie polecała, chyba, że typu "Kicksled" (jest na to topik również).