tu_ania_tu Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 "Dzien dobry Pani Aniu!!!!! Spiesze powiadomic,ze Alfred oraz ja szczesliwie dotarlismy do Naszego domu we Francji.. Piesek oraz jego opiekun czuja sie dobrze i chwala Boga ,ze voyage odbyla sie bezproblemowo...Pozdrawiam serdecznie W.D.D Przesylam kilka fotografii z domu z Polski" Alfik zamieszkał 21 km od Paryża :) Kurcze schudł przez to wszystko :( Mam nadzieję że teraz już gdy się zadomowi znowu wróci do dobrej kondycji. Pan niestety fotografem nie jest ;) Quote
_Dunaj_ Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Cieszę z tak dobrych wiadomości, a niewielką nadwagę można szybko nadrobić, żeby jak najszybciej zaadoptował się w nowym miejscu. Trzymam cały czas kciuki. I czekam na zdjęcia już z Francji. Quote
GOSIEK1 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 To nic ,że trochę schudł ważne żeby nowy dom Alfa bardzo kochał i już nigdy nie oddał :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
chowano Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 aż mi ulżyło, że już są na miejscu:-) ja tam nie widzę żeby schudł jak dla mnie wygląda tak jak zabieraliśmy go od Pauliny Quote
tu_ania_tu Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 a na tej focie jak leży, tak mu żebra się mocno odcisnęły (???) Sama nie wiem, może tak akurat naciągnął bok Quote
Alla Chrzanowska Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Oby było dobrze, trzymam kciuki za Alfika i jego Nowy Domek Quote
chowano Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 tu_ania_tu napisał(a):a na tej focie jak leży, tak mu żebra się mocno odcisnęły (???) Sama nie wiem, może tak akurat naciągnął bok Jak leżał u nas w samochodzie to też mu żebra sterczały, a na stojaka wyglądał prawie ok :-) Quote
Maciek777 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 tu_ania_tu napisał(a):Pan niestety fotografem nie jest ;) Ale ta najważniejsza osobistość jednak na zdjęciach się znalazła:) Alf mieszka pod Paryżem... Teraz jest psem z wyższych sfer;) Quote
Maryna Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Francuski piesek;-)) Cudnego,długiego życia razem Quote
GOSIEK1 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Aniu czy będą jakieś wieści od Alfika ? Quote
tu_ania_tu Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 musze się upomnieć.... czasu brak Quote
tu_ania_tu Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 napisałam wczoraj do pana maila, na razie cisza Quote
tu_ania_tu Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 "dzien dobry!!Alfred ma sie calkiem dobrze... Przytyl troszke gdyz ma apetyt wilka...Mysle,ze sie zaaklimatyzowal..Mniej sie boi i ludzi akceptuje bez wiekszych oporow" widzę na zdjęciu długą linkę i to mnie cieszy Quote
Alla Chrzanowska Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) Ale francuscy Przystojniacy:) Nie wiesz przypadkiem, czy Pan Alfreda nie chce zaadoptować gospodarnej, pracowitej i sympatycznej... kobitki? Edited September 20, 2012 by Alla Chrzanowska Widzę, że już wstawiłaś:) Quote
tu_ania_tu Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Allu on ma małżonkę:evil_lol: Quote
wiol Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......................... Quote
tu_ania_tu Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 ciekawe to jest, na molosach też jedna z uzytkowniczek się zachwyca. Ciekawe czy są z Alla w jednym przedziale wiekowym, bo mnie Pan nie rusza ;) Quote
_Dunaj_ Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Cóż Aniu, Pan jest jak dla mnie całkim, całkiem, no może nie powalający, ale wart uwagi :evil_lol: A z Alfredem jego urok wzrasta, mają takie uroczo siwiejące brody :) Quote
Maryna Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Mnie zdecydowanie bardziej podoba się Alfred:-)) Quote
Recommended Posts