Alla Chrzanowska Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 O tak, oby ten Pan dostrzegł w swoim sercu, to co tam jest... Quote
tu_ania_tu Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 nie wiem jeszcze nic. Rozmawiałam dzisiaj z pania z hotelu ale niestety nie było jej w trakcie wizyty pana. Maciek był - zaczepię go na privie i wypytam jak wrażenia. Alfik jest spokojny i grzeczny, mieszkał kilka dni w jednym boksie z sunią i wszystko było ok :) Pan się nie odzywa, czekam. Quote
tu_ania_tu Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 a to dopiero :) dowiedz się w takim razie kto gościa przyjmował kurcze, szkoda że gościu nie zadzwonił do mnie zanim pojechał do hotelu :( zależało mi na tym by były wówczas osoby z którymi mam kontakt, by dowiedzieć sie co o nim myślą, a tak teraz lipa :( Quote
Maciek777 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 tu_ania_tu napisał(a):a to dopiero :) dowiedz się w takim razie kto gościa przyjmował Ale szybko odpisujesz:) Napisałem, że to jakaś pomyłka i mnie nie było, a po minucie skasowałem posta żeby nie robić zamieszania i jutro bym się dowiedział kto był, a tu taka szybka odpowiedź:) Quote
tu_ania_tu Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 ja nic nie robię;) tylko przed kompem siedzę, stąd taka szybka reakcja :) Quote
_Dunaj_ Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ja własnie musze wstać od komputera i do pracy jechać :) Quote
tu_ania_tu Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Pan jest zdecydowany na adopcję Alfreda, a mnie strach zjada :( Quote
Alla Chrzanowska Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 tu_ania_tu napisał(a):Pan jest zdecydowany na adopcję Alfreda, a mnie strach zjada :( Aniu! Rozumiem Twój strach, ale... Quote
Maciek777 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 tu_ania_tu napisał(a):dowiedz się w takim razie kto gościa przyjmował kurcze, szkoda że gościu nie zadzwonił do mnie zanim pojechał do hotelu :( zależało mi na tym by były wówczas osoby z którymi mam kontakt, by dowiedzieć sie co o nim myślą, a tak teraz lipa :( Dochodzenie skończone. Córka właścicielki z nim rozmawiała, ale teraz jest na wakacjach więc nic nie umiem powiedzieć jaki ten gość jest. Jak widzę, dom się szykuję, ale coś nie do końca jest z nim OK... Rozumiem, że chodzi o ten jego wyjazd. Quote
tu_ania_tu Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 to nie tak, ze dom jest jakiś nie taki..... Alfred już: 1) był przez 5 miesięcy w DT w Szczecinie 2) w między czasie był w Warszawie jeden dzień, Państwo go oddali bo kota chciał zjeść 3) był 100 km od Szczecina przez miesiąc - oddany bo zjadł chomika, kota, zazdrosny o pozostałe dwie suczki i dziecko 4) był w hotelu pod Piła kolejne miesiące 5) był w Katowicach z 3 miesiace chyba, oddany z powodu sytuacji rodzinnej 6) był we Wrocławiu przez miesiąc, oddany z powodu alergii 7) teraz jest u Was. Ja już nie czuje się na siłach by uwierzyc kolejnym ludziom, ze bedą kochać Alfika :( Quote
Maciek777 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Nie wiedziałem o tym wszystkim:( Kiedyś musi się skończyć zła passa... Quote
GOSIEK1 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Mocno mocno trzymam kciuki za ten jeden, jedyny dom dla Alfika . MUSI SIĘ UDAĆ !!! Quote
Alla Chrzanowska Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Skończył się bazarek na 3 dogi, w tym na Alfika - wstępny utarg 451,00 zł Quote
Alla Chrzanowska Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Zrobiłam przelew z bazarku dla Alfika w kwocie 265,00 zł, jak dotrzę proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym: http://www.dogomania.pl/forum/threads/230685-KONIEC-ROZLICZAM-Różności-dla-Alfika-20-08/page12 Quote
Maciek777 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 GOSIEK1 napisał(a):Co dalej z Alfikiem ? Jutro jedzie do domu:) Quote
wiol Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Bardzo się cieszę, ale w sercu coś mnie ściska :) Alfiku, trzymam kciuki żeby to był Twój dom na dobre i na złe:loveu: Quote
Recommended Posts