Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem jeszcze nic. Rozmawiałam dzisiaj z pania z hotelu ale niestety nie było jej w trakcie wizyty pana. Maciek był - zaczepię go na privie i wypytam jak wrażenia.
Alfik jest spokojny i grzeczny, mieszkał kilka dni w jednym boksie z sunią i wszystko było ok :)

Pan się nie odzywa, czekam.

Posted

a to dopiero :)

dowiedz się w takim razie kto gościa przyjmował

kurcze, szkoda że gościu nie zadzwonił do mnie zanim pojechał do hotelu :( zależało mi na tym by były wówczas osoby z którymi mam kontakt, by dowiedzieć sie co o nim myślą, a tak teraz lipa :(

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
a to dopiero :)

Ale szybko odpisujesz:)
Napisałem, że to jakaś pomyłka i mnie nie było, a po minucie skasowałem posta żeby nie robić zamieszania i jutro bym się dowiedział kto był, a tu taka szybka odpowiedź:)

Posted

tu_ania_tu napisał(a):

kurcze, szkoda że gościu nie zadzwonił do mnie zanim pojechał do hotelu :( zależało mi na tym by były wówczas osoby z którymi mam kontakt, by dowiedzieć sie co o nim myślą, a tak teraz lipa :(

Dochodzenie skończone. Córka właścicielki z nim rozmawiała, ale teraz jest na wakacjach więc nic nie umiem powiedzieć jaki ten gość jest.

Jak widzę, dom się szykuję, ale coś nie do końca jest z nim OK... Rozumiem, że chodzi o ten jego wyjazd.

Posted

to nie tak, ze dom jest jakiś nie taki..... Alfred już:
1) był przez 5 miesięcy w DT w Szczecinie
2) w między czasie był w Warszawie jeden dzień, Państwo go oddali bo kota chciał zjeść
3) był 100 km od Szczecina przez miesiąc - oddany bo zjadł chomika, kota, zazdrosny o pozostałe dwie suczki i dziecko
4) był w hotelu pod Piła kolejne miesiące
5) był w Katowicach z 3 miesiace chyba, oddany z powodu sytuacji rodzinnej
6) był we Wrocławiu przez miesiąc, oddany z powodu alergii
7) teraz jest u Was.

Ja już nie czuje się na siłach by uwierzyc kolejnym ludziom, ze bedą kochać Alfika :(