Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rzeczywiście ma chłopak pecha, ale to musi się odwrócić Aniu, już dość przeszedł. Pobyt w Psanatorim to już wielka zmiana na plus, tam będzie traktowany tak jak na to zasługuje. Musimy mieć nadzieję, że to dla niego nowy początek. :)

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu we wrześniu tez coś dorzucę dla Alfreda, narazie to spłukana jestem na maksa muszę troszkę coś zarobić, o jejciu ile dogów bym wpsrała gdyby nie ta łazienka, a to dopiero poczatek bo jeszcze chyba solary założymy i coś przed domem mamy zrobić...........

Posted

mam nadzieję, ze dojechali i padli ze zmęczenia. Wyobraźcie sobie, ze w sobotę mieli pogrzeb, wieczorem i w nocy wesele i w niedziele wieźli Alfika. Nie wiem co na to Gizmo i malucha...

Posted (edited)

jutro więcej :-) Ania jakby zgadła....powiem Wam jedno Alf to cudowny przytulak rozdający buziaki na lewo i prawo i nie rozumiem dlaczego nikt go nie kocha:-(... ja po 3 godzinach zakochałam się w tym śmierdzielu który całą drogę bączył nam nie miłosiernie:diabloti:ale jak go zostawialiśmy w kojcu miała tak potwornie smutne oczy jak na pierwszych zdjęciach ze schronu:-( a i Sama miałam okazję poznać Sama przez kraty, skakał jak pajac na sznurku i darł się jak nieboskie stworzenie, ale podobno nie zawsze tak ma:evil_lol:a nasze dziadygi nie narzekają, ale takiego uśmiechniętego ryjca Gizma dawno nie widziałam jak po naszym powrocie, ale najważniejsze, że jego sucz go wspierała w tej rozłące i dał radę jutro sobie spacerek odbijemy:cool3:

Edited by chowano