tu_ania_tu Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Piękny pies. Nie rozumiem dlaczego... dlaczego jeszcze nie ma swojego stałego domu Quote
agnieszka32 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Piękny i błyszczący :loveu: http://i064.radikal.ru/1105/61/8beee326e007.jpg Widać, że Alfredowi podobał się wypad nad morze - a jeszcze bardziej to, co zostawia człowiek w pobliskim lasku :diabloti: :evil_lol: (szkoda, że nie ma fotki szczęśliwego Alfreda całego w.... :evil_lol:). Quote
tu_ania_tu Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='agnieszka32']Piękny i błyszczący :loveu: http://i064.radikal.ru/1105/61/8beee326e007.jpg Widać, że Alfredowi podobał się wypad nad morze - a jeszcze bardziej to, co zostawia człowiek w pobliskim lasku :diabloti: :evil_lol: (szkoda, że nie ma fotki szczęśliwego Alfreda całego w.... :evil_lol:). skasowała mi się:evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 tu_ania_tu napisał(a):skasowała mi się:evil_lol: Dobra dobra :eviltong: Da się to załatwić :diabloti: Quote
tatankas Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ale on boski,o gdybym miała gdzie go wziąć,to już byłby mój :) Quote
tu_ania_tu Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Nie tylko ty nie masz na niego miejsca :-( Zaraz 3 i pół miesiąca minie a on nadal w DT Quote
tatankas Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 tu_ania_tu napisał(a):Nie tylko ty nie masz na niego miejsca :-( Zaraz 3 i pół miesiąca minie a on nadal w DT Nie każdy ma na 62m2 i jeszcze 8 piętro-męża,3 córki,boksia i 4 koszatniczki :D Ale jak tylko męża się pozbędę to dam znać i będzie mój,taka sama kategoria wagowa,więc byłby na zastępstwo :D:D:D Quote
tu_ania_tu Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 tatankas napisał(a):Nie każdy ma na 62m2 i jeszcze 8 piętro-męża,3 córki,boksia i 4 koszatniczki :D Ale jak tylko męża się pozbędę to dam znać i będzie mój,taka sama kategoria wagowa,więc byłby na zastępstwo :D:D:D Faktycznie niezłe masz obłożenie :-) To daj znać jak coś ;-) Quote
Enigma79 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Aniu a może zamieścić Alfredzika zdjęcie/a + ogłoszenie/opis w Poczekalni TOZ ??? Zawsze to dodatkowa szansa dla niuńka. Quote
tu_ania_tu Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Enigma79 napisał(a):Aniu a może zamieścić Alfredzika zdjęcie/a + ogłoszenie/opis w Poczekalni TOZ ??? Zawsze to dodatkowa szansa dla niuńka. Można spróbować! Kazda droga do DS jest dobra :-) Dzisiaj wieczorem sie tym zajmę Quote
tatankas Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 tu_ania_tu napisał(a):Można spróbować! Kazda droga do DS jest dobra :-) Dzisiaj wieczorem sie tym zajmę Aniu to może na forum Polickim też ogłoszenie dam,tu dość sporo domków jednorodzinnych jest,więc może się ktoś skusi :) I zawsze niedaleko,tylko byś mi musiała tekst do ogłoszenia dać :) Quote
ageralion Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 I na infoludku dac ogloszenie, tam sporo ludzi zaglada :) Nie moge sie napatrzec na jego zdjecia, cudo!!!!!! Quote
tu_ania_tu Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 tatankas napisał(a):Aniu to może na forum Polickim też ogłoszenie dam,tu dość sporo domków jednorodzinnych jest,więc może się ktoś skusi :) I zawsze niedaleko,tylko byś mi musiała tekst do ogłoszenia dać :) ageralion napisał(a):I na infoludku dac ogloszenie, tam sporo ludzi zaglada :) Nie moge sie napatrzec na jego zdjecia, cudo!!!!!! Dzięki dziewczyny za podpowiedzi. Jutro się tym zajmę Quote
tu_ania_tu Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Enigma79 napisał(a):Aniu a może zamieścić Alfredzika zdjęcie/a + ogłoszenie/opis w Poczekalni TOZ ??? Zawsze to dodatkowa szansa dla niuńka. Wysłałam :-) tatankas napisał(a):Aniu to może na forum Polickim też ogłoszenie dam,tu dość sporo domków jednorodzinnych jest,więc może się ktoś skusi :) I zawsze niedaleko,tylko byś mi musiała tekst do ogłoszenia dać :) Ada wyślij mi swojego maila ageralion napisał(a):I na infoludku dac ogloszenie, tam sporo ludzi zaglada :) Nie moge sie napatrzec na jego zdjecia, cudo!!!!!! Dałam ogłoszenie - jest jedynym dogiem (na szczęście!), może akurat ktoś go wypatrzy Quote
Norel Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 zapraszam na bazarek:) http://www.dogomania.pl/threads/207885-Darmowe-wejsciówki-na-wystawe-dla-dogów-do-23-maja.22.00?p=16889675#post16889675 Quote
tu_ania_tu Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 jeju trzymajcie kciuki. Dom który miał juz doga, dom w Szczecinie, dom z ogródkiem. Mam aż gesia skórke Quote
tatankas Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 tu_ania_tu napisał(a):jeju trzymajcie kciuki. Dom który miał juz doga, dom w Szczecinie, dom z ogródkiem. Mam aż gesia skórke Juppppppppppi :D Trzymamy kciuki :) Quote
Enigma79 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Alredzik już na stronie TOZ : http://www.toz.szczecin.pl/?id=poczekalnia_new_psy_pv Najpierw dodane zdjęcia były dość niewyraźne ale widzę, że je zmieniono :) Quote
tu_ania_tu Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 [quote name='Enigma79']Alredzik już na stronie TOZ : http://www.toz.szczecin.pl/?id=poczekalnia_new_psy_pv Najpierw dodane zdjęcia były dość niewyraźne ale widzę, że je zmieniono :) i chyba własnie na tej stronie pani go wylukała. Jestem Ci ogromnie wdzięczna za podsuniecie pomysłu Quote
tu_ania_tu Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 tamten dom już się nie odezwał więcej niestety :-( albo i stety ;-) Sprawdzałam dzisiaj wraz z Gosią i oczywiście Alfredem dwa domy w Szczecinie. Niestety oba odpadają - oba w centrum, jeden w wynajmowanym mieszkaniu i bez auta z suczką york (całkiem zrównoważona się wydawała) i 7 letnim dzieckiem, w drugim 7 miesięczne dziecko, 8 letnia suczka mix asta z dogiem argentyńskim absolutnie nie życząca sobie kontaktu z konikiem. W obu przypadkach nie byłoby opcji puszczenia psa luzem na spacerze Szukamy dalej Alfredzio przybrał na wadze konkretnie..... Quote
vena&vivi Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Aniu a czemu ten pierwszy odpada? Znaczy co przeszkodą jest :) Quote
tu_ania_tu Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='tu_ania_tu']tamten dom już się nie odezwał więcej niestety :-( albo i stety ;-) Sprawdzałam dzisiaj wraz z Gosią i oczywiście Alfredem dwa domy w Szczecinie. Niestety oba odpadają - oba w centrum, jeden w wynajmowanym mieszkaniu i bez auta z suczką york (całkiem zrównoważona się wydawała) i 7 letnim dzieckiem, w drugim 7 miesięczne dziecko, 8 letnia suczka mix asta z dogiem argentyńskim absolutnie nie życząca sobie kontaktu z konikiem. W obu przypadkach nie byłoby opcji puszczenia psa luzem na spacerze Szukamy dalej Alfredzio przybrał na wadze konkretnie..... [quote name='vena&vivi']Aniu a czemu ten pierwszy odpada? Znaczy co przeszkodą jest :) Aniu pytasz o ten, którego opis wytłuściłam? Quote
Enigma79 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Szkoda ale tak, jak napisałaś Aniu, może i STETY. To musi być TEN dom, ten za zawsze, w końcu Alfred zasłużył na wszystko, co naj,naj. Dalej trzymam kciuki, aby już wkrótce zgłosił się wymarzony kandydat. Quote
Recommended Posts