Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 517
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
Nie tylko ty nie masz na niego miejsca :-(
Zaraz 3 i pół miesiąca minie a on nadal w DT

Nie każdy ma na 62m2 i jeszcze 8 piętro-męża,3 córki,boksia i 4 koszatniczki :D
Ale jak tylko męża się pozbędę to dam znać i będzie mój,taka sama kategoria wagowa,więc byłby na zastępstwo :D:D:D

Posted

tatankas napisał(a):
Nie każdy ma na 62m2 i jeszcze 8 piętro-męża,3 córki,boksia i 4 koszatniczki :D
Ale jak tylko męża się pozbędę to dam znać i będzie mój,taka sama kategoria wagowa,więc byłby na zastępstwo :D:D:D

Faktycznie niezłe masz obłożenie :-)
To daj znać jak coś ;-)

Posted

Enigma79 napisał(a):
Aniu a może zamieścić Alfredzika zdjęcie/a + ogłoszenie/opis w Poczekalni TOZ ??? Zawsze to dodatkowa szansa dla niuńka.

Można spróbować! Kazda droga do DS jest dobra :-)
Dzisiaj wieczorem sie tym zajmę

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
Można spróbować! Kazda droga do DS jest dobra :-)
Dzisiaj wieczorem sie tym zajmę

Aniu to może na forum Polickim też ogłoszenie dam,tu dość sporo domków jednorodzinnych jest,więc może się ktoś skusi :)
I zawsze niedaleko,tylko byś mi musiała tekst do ogłoszenia dać :)

Posted

tatankas napisał(a):
Aniu to może na forum Polickim też ogłoszenie dam,tu dość sporo domków jednorodzinnych jest,więc może się ktoś skusi :)

ageralion napisał(a):
I na infoludku dac ogloszenie, tam sporo ludzi zaglada :)
Nie moge sie napatrzec na jego zdjecia, cudo!!!!!!

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi. Jutro się tym zajmę

Posted

Enigma79 napisał(a):
Aniu a może zamieścić Alfredzika zdjęcie/a + ogłoszenie/opis w Poczekalni TOZ ??? Zawsze to dodatkowa szansa dla niuńka.

Wysłałam :-)

tatankas napisał(a):

Ada wyślij mi swojego maila

ageralion napisał(a):
I na infoludku dac ogloszenie, tam sporo ludzi zaglada :)
Nie moge sie napatrzec na jego zdjecia, cudo!!!!!!

Dałam ogłoszenie - jest jedynym dogiem (na szczęście!), może akurat ktoś go wypatrzy

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
jeju trzymajcie kciuki. Dom który miał juz doga, dom w Szczecinie, dom z ogródkiem.
Mam aż gesia skórke

Juppppppppppi :D Trzymamy kciuki :)

Posted

tamten dom już się nie odezwał więcej niestety :-( albo i stety ;-)
Sprawdzałam dzisiaj wraz z Gosią i oczywiście Alfredem dwa domy w Szczecinie. Niestety oba odpadają - oba w centrum, jeden w wynajmowanym mieszkaniu i bez auta z suczką york (całkiem zrównoważona się wydawała) i 7 letnim dzieckiem, w drugim 7 miesięczne dziecko, 8 letnia suczka mix asta z dogiem argentyńskim absolutnie nie życząca sobie kontaktu z konikiem. W obu przypadkach nie byłoby opcji puszczenia psa luzem na spacerze

Szukamy dalej

Alfredzio przybrał na wadze konkretnie.....

Posted

[quote name='tu_ania_tu']tamten dom już się nie odezwał więcej niestety :-( albo i stety ;-)
Sprawdzałam dzisiaj wraz z Gosią i oczywiście Alfredem dwa domy w Szczecinie. Niestety oba odpadają - oba w centrum, jeden w wynajmowanym mieszkaniu i bez auta z suczką york (całkiem zrównoważona się wydawała) i 7 letnim dzieckiem, w drugim 7 miesięczne dziecko, 8 letnia suczka mix asta z dogiem argentyńskim absolutnie nie życząca sobie kontaktu z konikiem. W obu przypadkach nie byłoby opcji puszczenia psa luzem na spacerze

Szukamy dalej

Alfredzio przybrał na wadze konkretnie.....

[quote name='vena&vivi']Aniu a czemu ten pierwszy odpada? Znaczy co przeszkodą jest :)
Aniu pytasz o ten, którego opis wytłuściłam?

Posted

Szkoda ale tak, jak napisałaś Aniu, może i STETY. To musi być TEN dom, ten za zawsze, w końcu Alfred zasłużył na wszystko, co naj,naj. Dalej trzymam kciuki, aby już wkrótce zgłosił się wymarzony kandydat.