Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Upek - ma kilkanaście lat i zaledwie kilka ząbków. :-( W schronisku w Zabrzu jest już ponad rok... Do schroniska trafił z interwencji, początkowo były z nim ogromne problemy, bo nie chciał załatwiać się w boksie (nic dziwnego jak przez tyle lat był nauczony załatwiania się tylko na dworze). Kiedy były ferię wolontariuszki miały więcej czasu i wychodziły z nim na dwór, ale potem ferie się skończyły i biedaczek cierpiał kiedy musiał załatwić się w boksie. :-(
Jest małym pieskiem, ładnie chodzi na smyczy, nie zaczepie innych psów. Prawdopodobnie z kotem też by się zgodził... Jest idealnym psem dla starszej osoby - lubi chodzić na powolne spacerki, jest grzeczny, dużo śpi i lubi się przytulać... :lol:
Upek nie wygląda na swoje lata. Upek jest wielkim słodziakiem!!

Upek bardzo potrzebuje domku... ale jest baaaardzo stary.... i wiem, że to możliwe żeby ktoś go pokochał!! Człowiek o wielkim sercu jest do tego zdolny, tacy ludzie zdarzają się, ale jest ich za mało!!! Ale są i Upek czeka i wypatruje ...... :roll:

Kontakt:
Schronisko dla Zwierząt
Zabrze- Biskupice
ul. Bytomska 133
tel. (032) 271-47-97
e-mail: gosha160@wp.pl

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kara.']Uuuu Ja mam takie cuś podobne w domu:cool3:I to z Dogo:razz:Nazywa sie Misio,ma prawie 17 lat i na razie sie nie wybiera za TM;)
---------------------------------------------------------------------
:crazyeye: :crazyeye: :eviltong: :multi: :multi: to pięknie-to Upek jeszcze całe życie przed tobą-oby nie w schronisku:shake:

Posted

joaaa napisał(a):
To imię mnie powaliło! :loveu:
On reaguje na nie?

-----------------------------------------------------------------------
na pewno skojarzyło się UPEK=UBEK?:razz: :evil_lol:

Posted

oktawia6 napisał(a):
-----------------------------------------------------------------------
na pewno skojarzyło się UPEK=UBEK?:razz: :evil_lol:

nie, nie skojarzyło, imię jest po prostu super!

Posted

Upek reaguje na swoje imię jak mu się zechce :evil_lol: Jak będzie dzisiaj troszkę lepsza pogoda to mu zrobię fotki na spacerku, bo dzisiaj jego kolejka :cool3:

Posted

Kara. jesteśmy w Polsce, to po polsku :eviltong:
Dzisiaj byłam z Upkiem rano na spacerku, ale była brzydka pogoda, więc mam zrobione tylko dwie nie zafajne fotki... :roll: Postaram się je w najbliższym czasie wkleić...;)