malibo57 Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Denver pozdrawia serdecznie! Ma się świetnie - Pan i Pani długo o nim opowiadają, są z nim bardzo zżyci i związani emocjonalnie. Denver nie sprawia kłopotów, a jak mu się coś trafi, to jest to archiwizowane w annałach rodzinnych:) Miło słuchać, śmiać się z anekdotek, cieszyć, że pies tak dobrze trafił. Kilka fotek z ostatnich czasów - Denver ze swoja Rodzinką. Quote
malibo57 Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 O rany! Coś przegapiłam - głowę dałabym, że przekazywałam w kwietniu wieści od Denka, a tu...pusto. Dzwonił do mnie Pan Denka, co czyni regularnie i "kłapiemy" sobie minimum godzinkę o psach i psich sprawach, obgadując przy tym bohatera tego wątku:) Wszystkich opowieści teraz już nie przytoczę, ale jedno mogę powiedzieć - Denver jest psem kochanym, może nawet rozpieszczanym:razz: - kimś bardzo ważnym w Rodzinie. Quote
malibo57 Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 I wywołałam:) Przedwczoraj rozmawiałam z Domkiem Denvera - właśnie wybierają się na wakacje - reszta w najlepszym porządku. Quote
Recommended Posts