shara Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 xxxx52 napisał(a):Z domu do wiezienia ?jak mozna tak uczynic? Przeciez moze trafic do budy ,byc zakuta lancuchem .Dlaczego oddaliscie ????Nie daliscie jej szansy na lepsze zycie Do jakiego wiezienia trafila?? nastepna madrala. jak trzeba bylo pomoc psu kiedy byl u nas to nikt palcem nie ruszyl a jak poprzednia wlascicielka zabrala psa od nas i dala do schroniska to my najgorsi. brak slow. Quote
Pyrdka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Sunia jest śliczna. Dziewczyny poróbcie więcej ogłoszeń. Quote
zuzolina Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 podnoszę Tikę:) dzisiaj już nie bo idę lulu ale jutro porobię Tice ogłoszenia. Tylko na kogo mam podac kontakt? Bo chyba nie na schronisko....ktoś będzie pilotował jej adopcje? Quote
zuzolina Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 ponawiam pytanie: na kogo podawać kontakt w ogłoszeniach Tiki. Nie biorę tego na siebie bo nie chcę czegoś poknocić znowu:oops: ktoś ma kontrole nad tym co się dzieje z Tiką w schronisku? Quote
Beatrx Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 czy mogę prosić jakiś kontakt telefoniczny do osoby odpowiedzialnej za adopcję małej? Quote
Pyrdka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Dziewczyny walczycie o Tikę? Tak cicho na wątku:-( Quote
Recommended Posts