mircia135 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Znaleziono słodkiego psiaka, mieszanka Husky i owczarka niemieckiego, jak mniemam. Dwoje innych oczu, jedno mleczno niebieskie takie typowe dla Husky, drugie brąz, jak na owczarka przystało. Demon - jest słodki spokojny raczej, choć to jeszcze szczeniak i czasem chce się bawić , rzecz jasna. Demon ma około 8 - 9 mcy jest zdezorientowany i nerwowy bo to już jego 4 czy 5 dom w niedługim czasie jest wesoły i spokojny i szuka spokojnej przystani do końca swych dni... POMOŻESZ DEMONOWI?POKOCHASZ? Pies jest tymczasowo w domu prywatnym,ale nie może tam pozostać na stałe. Poszukujemy rodziny dla tego cudnego psiaczka! Poszukujemy domu dla niego...niech nie skończy w schronisku!!!!!!!!!! Pies przebywa obecnie w Gliwicach.(woj.Śląskie) Może ktoś chce mieć takiego pięknookiego przyjaciela? NR KONTAKTOWY DO OPIEKUNÓW PSA 502595274 Quote
Oskar-owczarek Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 hej Demon,no słodziak jesteś niestety ja nie mogę Cię przygarnąć a szkoda ... pomożemy znaleźć Ci domek Quote
Kasiulek 27 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Już tu działamy aby Demon miał domek.. info o Demonie puściłąm wszędzie gdzie mogłam mam nadzieje,że się uda :smile: Quote
mircia135 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 :bluepaw::bluepaw:[quote name='Kasiulek 27']Już tu działamy aby Demon miał domek.. info o Demonie puściłąm wszędzie gdzie mogłam mam nadzieje,że się uda :smile:[/QUOTE] Dziękuję....próbujemy wszędzie...na Allegro...na Facebooku... Oby się udało!:bluepaw::bluepaw::buzi:Pozdrawiam! Quote
Kasiulek 27 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 dziś otrzymałam wiadomość od znajomego który zaproponował ze umieści Demonka zdjęcie wraz z danymi na swojej stronie z adpocjami... bardzo nam zależy aby ktoś dostrzegł Demonka... trzymam mocno kciuki ze się uda :) Quote
mircia135 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Kochani..pragnę Wam donieść,że Demon już ma dom!!! Hurrrra! Zostaje na zawsze u swoich tymczasowych opiekunów,nie mają serca go oddać! Serdecznie Wam dziękuję za pomoc....Buster :multi::multi::multi::multi::multi::-):-):-):Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Kasiulek 27 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Bardzo się cieszymy,że Demon ma dom.. zasłużył na to ten słodziak :) Quote
Recommended Posts