Rosalinda Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 A[FONT=Verdana] oto galeria mojej suczki w typie owczarka niemieckiego Mai:lol:[/FONT] Quote
zielllona Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Piękna sunia... więcej zdjęć poproszę:D Quote
Rosalinda Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Dobrze dobrze A dlaczego zdjęcia zamienia mi w link chociaż są małe? Quote
Rosalinda Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Dziękuję:) To może kilka słów o Mai: Majka to pozytywna wariatka <najkrótsze określenie>. Urodziła się w pierwszy dzień wakacji 21.06.2008 roku. Maja to ogromna figlarka. Uwielbia jeździć samochodem, zawsze jest pierwsza przy samochodzie i od razu siada na przednim fotelu. Jest bardzo szybka, potrafi cały dzień biegać, w swojej karierze zmęczyła już kilka psów. Gdy coś przeskrobie od razu zdradza ją mina. To mistrzyni robienia min. Lubi wynosić gościom buty - zawsze tylko jednego <lewego>. Z niej naprawdę można się pośmiać. Maja po prostu jest kochana!!! Kilka zdjęć z samych początków: Pierwszy dzień:) I tak pojadę w świat - marzy mi się kariera rajdowca - Mistrz szczekających Trochę większa gdy ma uszy większe niż pycholek:) Quote
aganela Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 a może jakieś zdjęcia obecne? Napewno spadł u was śnieg......... Quote
Rosalinda Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 I kilka starszych zdjęć <awaria aparatu:(> Quote
Rosalinda Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 I jeszcze kilka zdjęć :) Mile widziane komentarze. Quote
Rosalinda Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Ale smutno:( Nikt nie zagląda............ Quote
Rosalinda Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Uwaga!!!!! Uwaga!!!!! Rusza nowe forum o owczarkach niemieckich! Zapraszam wszystkich:) www.forum.niemiecki-owczarek.pl Quote
Recommended Posts