Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilith27 napisał(a):
klatke na morde jej założyłaś........:placz::placz:

ona zawsze w tym wychodzi na spacer - wtedy ją spuszczam ze smyczy :) jak jest z Guciem (czarno-biały duży pies), to jej odbija, robi się śmielsza, leci do ludzi, obszczekuje rowery, ludzi itd.
a ona wygląda "groźnie" i ludzie mogą się jej przestraszyć.... (już miałam kilka takich sytuacji, a była w kagańcu i odwieczne komentarze, że to amstaff/pilbull i głupie pytania typu, czy mógłby odgryźć nogę :// )

Posted

[quote name='kasumi']ona zawsze w tym wychodzi na spacer - wtedy ją spuszczam ze smyczy :) jak jest z Guciem (czarno-biały duży pies), to jej odbija, robi się śmielsza, leci do ludzi, obszczekuje rowery, ludzi itd.
a ona wygląda "groźnie" i ludzie mogą się jej przestraszyć.... (już miałam kilka takich sytuacji, a była w kagańcu i odwieczne komentarze, że to amstaff/pilbull i głupie pytania typu, czy mógłby odgryźć nogę :// )

witaj w klubie......

popisuje się przed kolegą?

Posted

lilith27 napisał(a):
witaj w klubie......

popisuje się przed kolegą?

no a jak! ona to jest zadziorna..... do innych psów... a jak jeszcze inny zacznie to już nie ma przebacz - leci do niego, nie ważne, że jest w kagańcu i nie ma jak się obronić :D no głupia jest i tyle :p

Posted

[quote name='kasumi']
a ona wygląda "groźnie" i ludzie mogą się jej przestraszyć.... (już miałam kilka takich sytuacji, a była w kagańcu i odwieczne komentarze, że to amstaff/pilbull i głupie pytania typu, czy mógłby odgryźć nogę :// )[/QUOTE]

to mów tak jak ja: nie on połyka w całości albo jak moja znajoma amstaffy byle czego nie jedzą.

Posted

[quote name='baster i lusi']to mów tak jak ja: nie on połyka w całości albo jak moja znajoma amstaffy byle czego nie jedzą.[/QUOTE]

hahha, dobre :D ja zawsze odpowiadałam, że pewnie, że tak :D miny bezcenne

albo jak pytają, czy gryzie, to mówię, że zależy co zrobisz :p
tak na prawdę, to ona chyba pierwsza by uciekała, bo ona boi się obcych ludzi, no chyba, że jest z Guciem :)

Posted

[quote name='lilith27']tak patrzę po fotkach
przytyło się jej?[/QUOTE]

jak ona do mnie przyjechała, to ważyła jakieś 24 kg., jakieś kilka tyg. temu ją ważyłam i ważyła ok. 32 kg. (a kiedyś tam ważyła 34kg.) więc na pewno przytyła, ale trzyma się wagi 32-34kg. - czyli w normie (norma 30-35 kg.)

• 3 weeks later...
Posted

lilith27 napisał(a):
ha ha?

dziś już jestem zmęczona
ale sprawdzę to......w najbliższym czasie zweryfikuję.....

a sprawdzaj :p kiedyś tam dodawałam :p