kasumi Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 fochu napisał(a):co to znaczy że nie chce Ci sie wgrywać ? Co? ja tu czekam na nowe foto Bubulca! :D hahah ale bulwers :D muszę jeszcze przerzucić przez skaner rachunki od weta i za leki....,a le nie mam czasu i ochoty włączać drugiego komputera....:D Quote
kasumi Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Gutek :D nie ma to jak wepchnąć się w kadr :D http://imageshack.us/g/684/dsc00523rq.jpg/ Quote
kasumi Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 nic nie mówię o ostrości :/ i trochę domowych :) papuśki :loveu: ulubiona pozycja do leniuchowania :D i z innej perspektywy :) Quote
fochu Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 UWIELBIAM JA!!!!!!!!!!!!! jest boska :) na jej zdjęcia można patrzeć bez końca :) Dziękuję za foteczki nawet nie wiesz jaką przyjemność mi sprawiłaś :) Quote
kasumi Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 fochu napisał(a):UWIELBIAM JA!!!!!!!!!!!!! jest boska :) na jej zdjęcia można patrzeć bez końca :) Dziękuję za foteczki nawet nie wiesz jaką przyjemność mi sprawiłaś :) hahah :D teraz będzie szantaż na Bubkowe foty :p ona to jest głupek.....jak widzi Gośkę (moją koleżanką) to wie, że szykuje się długi spacer..... i tak z tej radości gryzie kaganiec jak chcę go założyć i ogółem skacze pod sufit - ale tym razem przesadziła! tak mnie "z radości" drapnęła na ręce, że krew zaczęła się "lać" :p będę miała pamiątkę po Bubku - bliznę na ręku.... normalnie nie daruję jej tego! aż zrobię zdjęcie na dowód! - teraz, to wygląda o wiele lepiej... Quote
fochu Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 hihi tym bardziej bubka nigdy nie zapomnisz ,spojrzysz na rękę i od razu przed oczami stanie Ci Bubulec kochany . A czy są jakieś zapytania w jej sprawie? Czy cisza i nikt nie dzwoni? Quote
kasumi Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 fochu napisał(a):hihi tym bardziej bubka nigdy nie zapomnisz ,spojrzysz na rękę i od razu przed oczami stanie Ci Bubulec kochany . A czy są jakieś zapytania w jej sprawie? Czy cisza i nikt nie dzwoni? ciszaaaaaaaaaaaaa jak makiem zasiał.... Quote
kasumi Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 zaległe faktury i paragony :) klik żeby powiększyć :) i faktura za karmę... Quote
kasumi Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 specjalnie dla fochu :D [video=youtube;RS4w0reV6Bk]http://www.youtube.com/watch?v=RS4w0reV6Bk[/video] Quote
fochu Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu:dziękować pięknie Kasumi za filmik!!!!!!!!!!!!! Ale nie wstyd Ci w takich intymnych sytuacjach Bubę kręcić,wstydź się kobieto :P Moja Bubunia najsłodsza ! Quote
kasumi Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 fochu napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu:dziękować pięknie Kasumi za filmik!!!!!!!!!!!!! Ale nie wstyd Ci w takich intymnych sytuacjach Bubę kręcić,wstydź się kobieto :P Moja Bubunia najsłodsza ! jakie wstyd??? :D przecież ona tylko siusiu robi :D Quote
Owieczka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Cudne foty i cudna bubula... Az wierzyc się nie chce że nikt nie pyta :( Quote
kasumi Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 kilka dni temu miałam zabawną przygodę z Bubkiem i Gutkiem w roli głównej :diabloti: tak więc byłam kilka dni temu na spacerze w lesie razem ze znajomą i Gutkiem (podwórkowym łazęgą :D ) i już zamierzamy wracać do domu......(nadal jesteśmy w lesie) przed nami, gdzieś z 6-7 metrów jest zakręt..... nagle Gutek zaczął szczekać i biec za zakręt, więc gupia Buba za nim (była w kagańcu) i słyszę jakieś krzyki, więc ja biegnę za psami i co widzę??? Faceta (koło 40) siedzącego NA DRZEWIE! hahaha psy nawet nie zdążyły do niego dobiec, były z co najmniej z 15 metrów od niego......:razz::razz: facet zaczął uciekać - najgłupsza reakcja z możliwych...więc nie dziwne, że psy zainteresowały się nim :/ ale ubaw miałam niezły :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: no, żeby na drzewo wskoczyć hahaha podejrzewam, że psy na spokojnie mogłyby go ściągnąć - Gutek jest ponad kolano, a Bubek do kolana ech.... Bubek to Bubek :D a ja wyjeżdżam już w piątek i wracam 26.07., więc na jakiekolwiek pytania odpowiem po powrocie :) wzięłam receptę na 2 opakowania luminalu (wcześniej 2 opakowania załatwiłyśmy za darmoszkę ;) i przy okazji byłyśmy za przeglądzie ząbków i wetka powiedziała, że jak na 6,5 roku to Buba ma super ząbki :) edit: zapomniałam dodać, że Bubek ma 60zł z bazarku :) Quote
kasumi Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [SIZE="5"]ROZLICZENIE: wpłaty: :loveu: 60zł - bazarek dogo 50zł - Monika K. 50zł - zusa_k 13,5zł - bazarek /dogo/ 105zł - bazarek /dogo/ 100zł - bazarek /dogo/ 200zl - Sylwia z allegro 100zł - Juona 160zł - bazarek /dogo/ (brakuje jeszcze 20zł) 96zł - nika&lola /molosy/ 200zł - bazarek /molosy/ 10zł - moni12 38.77zł (10euro) - Monika R. /fb/ 40zł - Magda Cz. /fb/ 50zł - Marta S. /fb/ 100zł - aga4 50zł - spadek po TOYI 50zł - Roofi /molosy/ [SIZE="4"]RAZEM: 1473.27zł wydatki: :( 50zł - karma Brit/5kg 209zł - karma Hills i/d/ 12kg 5zł - karma Brit/500g 10zł - zastrzyki 18zł - full wypas allegro 18zł - odnowione full wypas allegro 10zł - smyczka kupiona u taks 65zł - obroża Bayer 24,5zl - kaganiec 2,8zł - adresówka 7,7zł - czopki 83zł - antybiotyki, badania itp. na babejszjozę 45zł - antybiotyk na babejszjozę 31zł - j.w. 18zł - wznowione allegro 6zł - pakiet ogłoszeń 150zł - Brit Care 12kg 40zł - karma ACANA 2,5 kg 42zł - zastrzyki 30zł - zastrzyki 32zł - zastrzyki 50zł - ACANA 2,5 kg 16zł - allegro 84zł - zastrzyk + maść na zapaleniu ucha 259zł - 2x12kg Brita 6zł - luminal 35zł - wizyta u weta, podanie zastrzyków na padaczkę 25zł - Relsed (5 szt.) [SIZE="4"]RAZEM: 1372zł [SIZE="5"]SALDO +101.27zł Quote
fochu Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 hihi chciałabym tę sytuację z facetem na drzewie zobaczyć na własne oczy :D zabawnie musiało być Quote
kaja69 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Oj tak,dorosły facet na drzewie ,z obawy przed maleńkimi pieskami,hi hi.. Śliczne te zdjęcia kasumi...jak wszystkie zreszta ...odpoczywaj maleńka i wracaj pełna sił :) Quote
kasumi Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 powróciłam! (w sumie już 26.07.) Buba bardzo zmieniła się podczas mojej nieobecności - na lepsze!!! sama chce się bawić taką gumową zabawką......w wcześniej bardzo sporadycznie.....biega po domu, szaleje....sama przynosi zabawkę, żeby jej rzucać..... normalnie psa mi podmienili! hahaha zaraz jej uaktualnie allegro i tekst do ogłoszeń i znowu ruszamy :) Quote
Isadora7 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zróbcie cos z tym tytułem bo zawału dostaję Quote
kasumi Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Isadora7 napisał(a):Zróbcie cos z tym tytułem bo zawału dostaję no właśnie ten tytuł mnie przeraża :// Anita jak wróci z wakacji, to musi koniecznie zmienić Quote
kasumi Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 zredukowany tekst do ogłoszeń: Rodowodna BUBA szuka domu!!! Buba - to rodowodna suka rasy Ca de bou, ma 6,5 lat /ur. 21.11.2004r./. Jest niesamowicie radosną suczką, uwielbia biegać i szaleć na dworzu - to jej żywioł. Ona jest prawie idealnym psiakiem! Jest grzeczna i karna. Zna kilka podstawowych komend, typu: siad, łapa, wróć, czy zostań. Ładnie chodzi na smyczy - nie ciągnie. Bez problemu można ją spuścić z smyczy, na zawołanie wraca. Sunia jest nieufna do obcych, cechuje ją również duża czujność. Z pewnością nie wpuści do domu nikogo obcego :) Umie zachować czystość w domu - obecnie jest w domu tymczasowym, w Radomiu. Pomimo tylu zalet miała zostać uśpiona!!! Teraz jest już bezpieczna i czeka na wymarzony dom. Buba ma chorą trzustkę (lecz nie musi przyjmować żadnych leków, czy specjalistycznej karmy - wystarczy dieta) i padaczkę, lecz, gdy przyjmuje luminal i nie ma śladu po niej. Jest normalnym psem i zachowuje się jak typowa psinka, która szuka tego jedynego człowieka. Podarujesz jej dom? Spójrz w jej zapłakane oczy i...zakochaj się! :) Pomożemy w dowozie suni do nowego domu. Jeśli nie możesz jej zaadoptować - zostań jej wirtualnym opiekunem. Napisz/zadzwoń do nas: KONTAKT: Kinga - 511 732 514 Anita - 692 407 681 j.kinga@op.pl Quote
Recommended Posts