Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anita_happy napisał(a):
Kasumi - napisz.

pomozemy z dowozem za zwrot kosztłów:)

piękne ona ma te zdjecia!!!

chodzi o to, żeby dorzuć w tekście, że osoba wydająca psa może pomóc w transporcie w razie co
ciotki jak będą ogłaszać i kopiować tekst to nie będą same dopisywać
a w ogłoszeniach bubsona koniecznie to trzeba dodać jak idzie na cały kraj

aaaa
i zredagowany tekst do ogłoszeń daj na pierwszą stronę

Posted

miała tatuazć srednio ją było porzucic
dziewczyny
jesio wcześniej miałam litość

ale od fonu awanturowego tej pseudo pańci......mam tylko złe odczucia
paskudowa osoba
z głowie mi się nie mieści że dt musi dbać o to, żeby osoba któa się zrezkła psa i nie ma do niego prawa żadnego nie zasięgnęła info o o tym psie u weta

Posted

tak, sunia jest prze cudowna :D jak da się jej jakiegoś smaczka, to od razu taka żywa się robi i ma chęć do zabawy /w tej "zabawie" pozbawi mnie palców - nie patrzy gdzie z otwartym ryjkiem skacze, byle by było fajnie :D/

Posted

Ludzie to jednak debile,pies sie znudził i tyle...a tu taka fajna,wesola sunia...uważaj na paluszki kasumi:cool3: w takiej paszczy łatwo stracic nawet rękę ...

Posted

w tej paszczy w szczególności łatwo stracić rękę :D kiedyś bawiłam się z nią szarpakiem, to podskoczyła za wysoko i zębami przejechała mi po ręce /moja ręka jeszcze w całości/
ona jest niedelikatna...albo jak leci takie 27kg cielsko na Ciebie to tylko chować się :D

a co do byłej wł. to już się nie wypowiadam, bo brak słow

Posted

wiecie co....tak się zastanawiałam, czy nie wyszkolić Bubę...tzn. opanować jej lęk przed obcymi u jakiegoś szkoleniowca...
nie wiem...może to zbędne wydawanie kasy?

Posted

fochu napisał(a):
jak to możliwe?
jakiś plakacik mogę zrobić,albo co ...

to właśnie niemożliwe...ona jest wręcz idealna...tylko ten lęk przed obcymi...:(

Posted

wiesz mój pies bał się mężczyzn panicznie,trochę mu już to przeszło (po roku regularnego zapraszania wszystkich kolegów do domu :P)
zapraszałam zazwyczaj koleżanki z partnerami i pies spokojniejszy był na widok mężczyzn,teraz to nawet ma takich co bardzo lubi,ale może faktycznie warto zaczerpnąć rady kogoś kto się na tym zna,behawiorysty może?

Posted

postaram się jutro zadzwonić :) a jak nie do widziałam gdzieś ogłoszenie, ze w Radomiu ZK prowadzi szkolenie, miałam dzwonić i pytać się o cenę, ale już było za późno....zapomniałam...