kasumi Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Buba zwymiotowała karmę...zostały "namoczone" kulki z karmy...ech... i zapraszam na bazar m.in. dla Buby http://www.dogomania.pl/threads/204903-MEGA-BAZAR!-Dla-wszystkich!-Ciuchy-biżu-książki-i-inne!-02.04.-20.00 Quote
kasumi Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 bazarek m.in. dla BUBY! :D proszę o reklamowanie :) http://www.dogomania.pl/threads/204903-MEGA-BAZAR!-Dla-wszystkich!-Ciuchy-bi%C5%BCu-ksi%C4%85%C5%BCki-i-inne!-02.04.-20.00 Quote
kasumi Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 ja to się wykończę z tą Bubą.... wczoraj o 3 w nocy latałam zbierać jej rzygi :angryy: w domu to wszystkie okna są pootwierane, żeby się wietrzyło, a ta sucz "robi mi na złość" i ciągle niemiłosierne gazy puszcza /rzygami czuć jeszcze teraz, pomimo, że brałam to nawet szczotką parową.../ i ma biegunkę....ostatnia kupa była tak rzadka, że bąbelki powietrza (?) było widać :angryy: i znowu wycieczka do weta.... ja osiwieje...:shake: Quote
kasumi Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 nic nie widać na tych papierach...a nie chcę wrzucać większych, żeby nie łamać regulaminu...jak ktoś chce to mogę wysłać na pocztę Quote
anita_happy Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 miałm dzis FAJNY teleFON:) Zawdzoniła do mnie Pańcia Bubci i Sądem straszyła o ogłoszenie - jego treść Powiedziała, ze to co "piszemy" to nie prawda.... nie wiem które ogłoszenie kontakt w sprawie adopcji na NASZYCH ogloszeniach jest podawany do Kingi... ale to nieważne:) Jak mnie ta Pani tak postraszyła TYM SĄDEM!!! to jej powiedziałam, że ŚWIADCZĄC NIEPRAWDĘ u weta - chciała się POZBYC PSA! USYPIANIE zwierząt zdrowych w PL jest zabronione PRAWEM SUKA jest na obserwacji nie ma ataków padaczki takich, które uniemozliwiają jej zycie Jak widać - okaz zdrowia - ALE NAROBIĆ SIE TRZEBA! DIETA Napisałm do tej Pani asekuracyjnie sms - aby mieć dowód na tą rozmowę i jej TREŚC :) Pani odpisała mi, ze jestem załosna:) ze nie nauczono mnei ortografii heh - nie nie nauczono bo mam dysleksje i dysgrafie:) mam to w papierach :) Reasumując - Pani ANIA szuka nowego psa chyba :) PO ADOPCJACH!!! trzeba powiadomić o tym fakcie Panią Hodowczynie Bubyi napisać do CDB w potrzebie - że mamy Czarny Kwiatek Quote
kasumi Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [quote name='anita_happy']miałm dzis FAJNY teleFON:) Zawdzoniła do mnie Pańcia Bubci i Sądem straszyła o ogłoszenie - jego treść Powiedziała, ze to co "piszemy" to nie prawda.... nie wiem które ogłoszenie kontakt w sprawie adopcji na NASZYCH ogloszeniach jest podawany do Kingi... ale to nieważne:) Jak mnie ta Pani tak postraszyła TYM SĄDEM!!! to jej powiedziałam, że ŚWIADCZĄC NIEPRAWDĘ u weta - chciała się POZBYC PSA! USYPIANIE zwierząt zdrowych w PL jest zabronione PRAWEM SUKA jest na obserwacji nie ma ataków padaczki takich, które uniemozliwiają jej zycie Jak widać - okaz zdrowia - ALE NAROBIĆ SIE TRZEBA! DIETA Napisałm do tej Pani asekuracyjnie sms - aby mieć dowód na tą rozmowę i jej TREŚC :) Pani odpisała mi, ze jestem załosna:) ze nie nauczono mnei ortografii heh - nie nie nauczono bo mam dysleksje i dysgrafie:) mam to w papierach :) Reasumując - Pani ANIA szuka nowego psa chyba :) PO ADOPCJACH!!! trzeba powiadomić o tym fakcie Panią Hodowczynie Bubyi napisać do CDB w potrzebie - że mamy Czarny Kwiatek ta pani do mnie dzwoniła, ale nie mogłam odebrać i ją zrzuciłam /nie wiedząc, że to ta osoba/ potem Anita mnie uświadomiła :D miałam ubaw po pachy :D ja się zajmę pismem do Pani Hodowczyni :) bardzo fajna osoba :) aha, kontakt do Ciebie jest podany w allegro...nie pamiętam, czy też w innych ogłoszeniach..., ale w allegro na 100% tak właśnie szukając allegra Buby natrafiłam na to: ŻENADA!!! http://allegro.pl/ca-de-bou-szczenieta-i1534525880.html właśnie zauważyłam, że allegro Buby dobiegło końca...Isadora, zaraz wpłacam kasę i wprowadź kilka zmian: *Buba urodziła się w Drezdenku *tam gdzieś podaj mojego maila: j.kinga@op.pl *wstaw nowe zdjęcia :) bo już wiosna, a u niej na aukcji jeszcze zimowe... Quote
anita_happy Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 dzizas - 300 zł!!! Rodzice po rodowodowych psach!!! czyli Rodzice szczyli TEZ!! ha ha ha juz to widze...jak by były - to by nie było po 300 zł jacy ludzie są naiwni!!! Quote
kasumi Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 heh, nie ma to jak ludziom kity wkręcać..., ale no cóż...naiwność... a ja zawitam w Wawie :D 1 czerwca :D poleciało z konta Buby -18zł na full wypas allegro /na razie to na koncie mam kwoty na czerwono...ech/ Quote
Isadora7 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='kasumi'][...] właśnie zauważyłam, że allegro Buby dobiegło końca...Isadora, zaraz wpłacam kasę i wprowadź kilka zmian: *Buba urodziła się w Drezdenku *tam gdzieś podaj mojego maila: j.kinga@op.pl *wstaw nowe zdjęcia :) bo już wiosna, a u niej na aukcji jeszcze zimowe... [quote name='kasumi']heh, nie ma to jak ludziom kity wkręcać..., ale no cóż...naiwność... a ja zawitam w Wawie :D 1 czerwca :D poleciało z konta Buby -18zł na full wypas allegro /na razie to na koncie mam kwoty na czerwono...ech/ Doszły pieniadze, zmiany zapisuje tylko nie wiem czy dzisiaj wznowie ale jak nie zaryję nochalem do dzisiaj jak nie to jutro. Przy okazji powiem ze byłam w szoku Buba miała wczoraj 7 obserwatorów Quote
kasumi Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Isadora7 napisał(a):Doszły pieniadze, zmiany zapisuje tylko nie wiem czy dzisiaj wznowie ale jak nie zaryję nochalem do dzisiaj jak nie to jutro. Przy okazji powiem ze byłam w szoku Buba miała wczoraj 7 obserwatorów Buba bije rekordy? :D jak coś to poczekamy :) Quote
lilith27 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='anita_happy']miałm dzis FAJNY teleFON:) Zawdzoniła do mnie Pańcia Bubci i Sądem straszyła o ogłoszenie - jego treść Powiedziała, ze to co "piszemy" to nie prawda.... nie wiem które ogłoszenie kontakt w sprawie adopcji na NASZYCH ogloszeniach jest podawany do Kingi... ale to nieważne:) Jak mnie ta Pani tak postraszyła TYM SĄDEM!!! to jej powiedziałam, że ŚWIADCZĄC NIEPRAWDĘ u weta - chciała się POZBYC PSA! USYPIANIE zwierząt zdrowych w PL jest zabronione PRAWEM SUKA jest na obserwacji nie ma ataków padaczki takich, które uniemozliwiają jej zycie Jak widać - okaz zdrowia - ALE NAROBIĆ SIE TRZEBA! DIETA Napisałm do tej Pani asekuracyjnie sms - aby mieć dowód na tą rozmowę i jej TREŚC :) Pani odpisała mi, ze jestem załosna:) ze nie nauczono mnei ortografii heh - nie nie nauczono bo mam dysleksje i dysgrafie:) mam to w papierach :) Reasumując - Pani ANIA szuka nowego psa chyba :) PO ADOPCJACH!!! trzeba powiadomić o tym fakcie Panią Hodowczynie Bubyi napisać do CDB w potrzebie - że mamy Czarny Kwiatek ale co? w ogłoszeniu podajecie dane personalne pańci buby, że sądem straszy? bo chyba o pomówieniu ewentualnie pańcia myśli? jeśli tak to ta przyjemność kosztuje 300 złotych za wniesienie oskarżenia Quote
kasumi Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 lilith27 napisał(a):ale co? w ogłoszeniu podajecie dane personalne pańci buby, że sądem straszy? bo chyba o pomówieniu ewentualnie pańcia myśli? jeśli tak to ta przyjemność kosztuje 300 złotych za wniesienie oskarżenia oj, straszy, straszy, a do sądu i tak nie pójdzie...bo o co?! NIGDZIE nie ma jej danych osobowych! zawsze usuwam...chyba tą panią coś ścisnęło w środku, że pies jest szczęśliwy u mnie...ech.. Quote
anita_happy Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 lilith27 napisał(a):ale co? w ogłoszeniu podajecie dane personalne pańci buby, że sądem straszy? bo chyba o pomówieniu ewentualnie pańcia myśli? jeśli tak to ta przyjemność kosztuje 300 złotych za wniesienie oskarżenia kto to wie - o co jej chodzi...? a ja pójde do FAKTU!! i co? Quote
Alicja Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 pańci urażono dumę ...albo się wystraszyła , że nowa kasiora nie spłynie jak głupie ludzie skojarzą ...tylko kupujący w pseudo nie kojarzą , nie szukają czy coś nie halo ...biorą bo tanio Quote
kasumi Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Isadora - i jak z allegro? bo weekend się zbliża i trzeba działać :) może wykupić pakiet ogłoszeń? aha, sunia przytyła u mnie 3 kg!!! teraz waży 27kg. /wcześniej 24kg/ jeszcze 8 i będzie we wzorcu rasy :D Quote
Isadora7 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 będzie dzisiaj jak wróce z pracy, troszke chciałam pozmieniać Quote
kasumi Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 zamierzam wykupić pakiet ogłoszeń dla Bubuchny :D http://www.dogomania.pl/threads/205120-40-og%C5%82osze%C5%84-tylko-6-z%C5%82!-Na-d%C5%82ug-psiak%C3%B3w-ULV!-do-5.04 znalazłam tylko ten... Quote
kasumi Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 TEKST DO OGŁOSZEŃ!!! Rodowodna BUBA szuka domu!!! Buba - to rodowodna suka rasy Ca de bou, ma 6,5 lat /ur. 21.11.2004r./. Buba to niesamowicie radosna suczka, uwielbia biegać i szaleć na dworzu - to jej żywioł. Ona jest prawie idealnym psiakiem! Jest grzeczna i karna. Zna kilka podstawowych komend, typu: siad, łapa, wróć, czy zostań. Ładnie chodzi na smyczy - nie ciągnie. Bez problemu można ją spuścić z smyczy, na zawołanie wraca. Umie zachować czystość w domu - obecnie jest w domu tymczasowym. Pomimo tylu zalet miała zostać uśpiona!!! Teraz jest już bezpieczna i czeka na wymarzony dom. Sunia w maju 2010 była leczona na trzustkę... Buba obecnie znajduje się w Radomiu, pomożemy w dowiezieniu jej do nowego domu. Podarujesz jej dom? Spójrz w jej zapłakane oczy i...zakochaj się! :) Pomożemy w dowozie suni do nowego domu. Jeśli nie możesz jej zaadoptować - zostań jej wirtualnym opiekunem. Napisz/zadzwoń do nas: KONTAKT: Kinga - 511732514 j.kinga@op.pl Anita - 692 407 681 bezdomne.szydlowiec@wp.pl Quote
anita_happy Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Kasumi - napisz. pomozemy z dowozem za zwrot kosztłów:) piękne ona ma te zdjecia!!! Quote
kasumi Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='anita_happy']Kasumi - napisz. pomozemy z dowozem za zwrot kosztłów:) piękne ona ma te zdjecia!!![/QUOTE] jakie dowozy? ja już nie kontaktuje, bo od 12 byłam w schronie, potem jeszcze 2 h na zbiórce..., jestem wymarznięta, przemęczona i głodna... aha, załatwiłam sprawę w Pankracym :) pani Anna /była wł. Buby/ nie może zajrzeć w jej książeczkę zdrowia, nie będą tej pani udzielane ŻADNE info o suni, a jak zadzwoni do przychodni i będzie się wypytywać, to ja mam dostać telefon od weta i mają mi zdać relacje /tzn. o co się pytała itp./ Quote
Recommended Posts