giselle4 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 odwiedzam i podnosze Toske i Moruska:):) Quote
Weg Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Podrzucam Maluchy przed wieczornym spacerkiem. ;) Quote
rita60 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 A może jakieś info o maluchach,co u nich...... Quote
Drzagodha Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Właściwie to bez zmian. Morus dalej podchodzi tylko do osób, które zna, przed resztą się chowa. Tosia jest bardziej odważna, pokazuje się już obcym, ale pogłaskać się nie da. Moim zdaniem nie są to psy, które odnajdą się w mieście. Za dużo rzeczy by ich przerażało. Idealny dom to dom z ogrodem, żeby maluchy czuły się bezpiecznie. Prawdopodobnie w środę będzie w schronisku mój kolega z aparatem biegał, to może będą jakieś nowe zdjęcia ;) Quote
rita60 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ok,to czekamy...szkoda,żeby maluchy najlepsze miesiace spedzały w schronie....... Quote
giselle4 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 rita60 napisał(a):Ok,to czekamy...szkoda,żeby maluchy najlepsze miesiace spedzały w schronie....... masz racje sliczne i mlode powinny poznac smak domu Quote
Drzagodha Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Cichutko powiem, że istnieje duże prawdopodobieństwo, że po nowym roku zwolni się miejsce w biurze i już moja w tym głowa, żeby zajął je któryś z maluchów ;) Quote
rita60 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Drzagodha napisał(a):Cichutko powiem, że istnieje duże prawdopodobieństwo, że po nowym roku zwolni się miejsce w biurze i już moja w tym głowa, żeby zajął je któryś z maluchów ;) Nie wątpię:lol: Quote
Drzagodha Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 malina1 napisał(a):Przypominam o rodzeństwie Agatko, a Ty nie chcesz wziąć któregoś na DT? One muszą iść do domku z ogrodem :diabloti: Quote
Recommended Posts