Drzagodha Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Ma ktoś może zbędne szelki w rozmiarze S i M? Przydadzą się maluchom do nauki chodzenia na smyczy, a moje zostały zjedzone w Krzykosach :eviltong: Quote
malina1 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ja może będę miała, ale nic nie obiecuję :P Quote
Drzagodha Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Tylko jak już maluchy podrzucasz, to później łap, żeby na ziemię nie spadły :diabloti: Quote
Weg Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Staram się łapać, ale to dużo pracy, bo bardzo lubią być podrzucane. :evil_lol: Quote
Drzagodha Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Morusek dzisiaj biegał dosyć długo po schronisku, bo się nie chciał dać złapać pracownikowi :evil_lol: Dopiero do mnie podszedł :eviltong: Quote
basia34 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Odwiedzam maluchy i na pierwsza podniose. Quote
Drzagodha Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Dzwonił pan zainteresowany Tosią. Nie podoba mi się jednak pomysł adopcji tego psa do bloku... Mam nadzieję, że nie dojdzie to do skutku. Dam sobie rękę uciąć, że na spacerze pies zwieje... Quote
Drzagodha Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Weg']A Pan ma przyjechać i ją poznać?[/QUOTE] Nie mam pojęcia. Generalnie, to tak mi się marzy wyprowadzka od rodziców i mieszkanie w domku z ogrodem, bo ja bym je najchętniej wzięła do siebie... Ale rodzice się na czwartego nie zgadzają, a tak byłoby pięć... Quote
Weg Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 U mnie nawet na drugiego nie ma mowy. A już od dawna truję rodzicom o Rzepce. Quote
Drzagodha Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 U mnie drugi był pomysłem rodziców, ja przyniosłam tylko trzeciego i dwa koty :diabloti: A dla Twoich rodziców to za szybko na drugiego, oni psa mają niecały rok, a nie zamierzali mieć przecież wcale :eviltong: Nie mów im o adopcji kolejnego, za to dobrze by było, gdyby udało się im Rzepulka poznać. Już raz Twój tata zmiękł na psie oczy :evil_lol: Quote
bajka13 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Tosia mi tak przypomina moją Tośkę - też ze schroniska.. chętnie bym ją wzięła na DT, gdyby było to trochę bliżej :( Quote
Drzagodha Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 bajka13 napisał(a):Tosia mi tak przypomina moją Tośkę - też ze schroniska.. chętnie bym ją wzięła na DT, gdyby było to trochę bliżej :( Odległość nam nie straszna, u niej doświadczenie bardziej potrzebne ;) I najlepiej domek z ogródkiem, bo na smyczy chodzić dalej panna nie umie :shake: Quote
Recommended Posts