Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dzwonił pan zainteresowany Tosią. Nie podoba mi się jednak pomysł adopcji tego psa do bloku... Mam nadzieję, że nie dojdzie to do skutku. Dam sobie rękę uciąć, że na spacerze pies zwieje...

Posted

[quote name='Weg']A Pan ma przyjechać i ją poznać?[/QUOTE]

Nie mam pojęcia.

Generalnie, to tak mi się marzy wyprowadzka od rodziców i mieszkanie w domku z ogrodem, bo ja bym je najchętniej wzięła do siebie... Ale rodzice się na czwartego nie zgadzają, a tak byłoby pięć...

Posted

U mnie drugi był pomysłem rodziców, ja przyniosłam tylko trzeciego i dwa koty :diabloti:

A dla Twoich rodziców to za szybko na drugiego, oni psa mają niecały rok, a nie zamierzali mieć przecież wcale :eviltong: Nie mów im o adopcji kolejnego, za to dobrze by było, gdyby udało się im Rzepulka poznać. Już raz Twój tata zmiękł na psie oczy :evil_lol:

Posted

bajka13 napisał(a):
Tosia mi tak przypomina moją Tośkę - też ze schroniska.. chętnie bym ją wzięła na DT, gdyby było to trochę bliżej :(

Odległość nam nie straszna, u niej doświadczenie bardziej potrzebne ;) I najlepiej domek z ogródkiem, bo na smyczy chodzić dalej panna nie umie :shake: