Drzagodha Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Dzieciaki, martwię się o Was... Niech już będzie ten piątek cholerny. Quote
rita60 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Zaglądam do maluchów...a co ma być w piatek ? Quote
Drzagodha Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 rita60 napisał(a):Zaglądam do maluchów...a co ma być w piatek ? Przetarg na prowadzenie schroniska... Jeśli przegramy, maluchy nie będą już pod naszą opieką :( Nasz konkurent niestety ma gdzieś dobro psów i prawdopodobnie wszystkie te chore, starsze i wycofane psy pójdą do uśpienia... Quote
ataK Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Drzagodha napisał(a):Przetarg na prowadzenie schroniska... Jeśli przegramy, maluchy nie będą już pod naszą opieką :( Nasz konkurent niestety ma gdzieś dobro psów i prawdopodobnie wszystkie te chore, starsze i wycofane psy pójdą do uśpienia... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Drzagodha Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Jutro o 10:30 otwarcie kopert, trzymajcie kciuki... Quote
Drzagodha Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 ataK napisał(a):Kciuki mnie już bolą... Wybaczcie, byłam w Pszczynie po 2 psy i nie było mnie na dogo. Ofertę mamy niższą, więc przetarg wygrałyśmy! Teraz tylko żeby z papierami było ok, to po świętach podpisujemy umowę :) Quote
ataK Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 http://oplatek.seoplus.eu/index.php?name=ataK Quote
rita60 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Drzagodha napisał(a):Wybaczcie, byłam w Pszczynie po 2 psy i nie było mnie na dogo. Ofertę mamy niższą, więc przetarg wygrałyśmy! Teraz tylko żeby z papierami było ok, to po świętach podpisujemy umowę :) No i całe szczęście,że się udało,gratuluje i Wesołych Świat:tree1::x-mas::tree1: Quote
rita60 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Mykajcie dzieciaczki na pierwsza........ Quote
Drzagodha Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Weg napisał(a):I kolejne, Maluszki. Zamiast podrzucać, to do schroniska, szelki, smycz i uczymy chodzić :eviltong: Zacznij od Tosi, ona się mniej stresuje ;) Quote
Weg Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ja jestem Moja Droga pilną uczennicą i nad książkami cały dzień siedzę. Podrzucanie to taka forma relaksu. :diabloti: Quote
Drzagodha Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Weg napisał(a):Ja jestem Moja Droga pilną uczennicą i nad książkami cały dzień siedzę. No to się uśmiałam :megagrin: Też tak sobie zawsze wmawiałam :diabloti: Quote
Weg Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Mam niewielką przerwę od nauki, więc hopnę psiaki. ;) Quote
Drzagodha Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Tosia w poniedziałek została przeze mnie zmaltretowana - założyłam jej szelki. "Spacer" na smyczy wyglądał tak, że pędem wracała do swojego kojca i nie chciała iść w żadną inną stronę... Quote
Recommended Posts